moje dvorišče |
Odgovori | Stranica <1 3233343536 89> |
Korisnik | |
kat.rea
Cvjetni guru Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo draga, nije me dugo bilo u tvom vrtu, a vidim već je cvjetno. Ha, ha cvatu ljubičice ljubičaste, nadam se da si od njih čupnula za mene. Lijepi su mi tvoji narcisi dupli . Ja ih imam jako puno , ali nemam duple. Pakujce sam i ja kupila nedavno, pa ćemo vidjeti jesu li isti, a nadam se da nisu .
|
|
Sponzorirani linkovi | |
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kat.rea,ako ljubičice ne procvatu u 2pravoj" boji,bumo opet morale neku kavu organizirati.Sad znam di rastu(ma tu ih ne vidim dok ne procvatu jer su u travi).Daj me sjeti,kad narcise ocvatu,da ti spremim lukovicu koju.Nemam ih puno no jedna je nekako dospjela ispod čemprese,tu moram vaditi van pa ju spremim za tebe.
Otok,nek barem nešto kod nas prije procvate.Vidjela sam da je netko stavio keriju u cvatu,moja tek dobiva listiće,da ne govorim za ostalo.No barem se nadopunjujemo,kad kod vas ocvate, kod nas počinje
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Što su ove dvije zadnje neumorno cvatuće biljke?
Inače ti je vrt prekrasan!
I vidjevši tvoj vrtni hibiskus sjetila sam se da smo mi imali dva, dole među lovorom. Daaavno. I oni su uginuli!
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baka,to su erice.Vrtnog hibiscusa imam nešto sjemenki(onog plavog)ako ti treba.Ako poraste malo više ove godine,onda ću ga grančicama probati zapelcati.
|
|
kat.rea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Erike su ti prekrasne . Šišaš li ih? Ja sam ih lani prvi put kupila i u tegli su mi, sa sjeverne strane kod ulaza u kuću, pa neznam šta sada sa njima. Ostaviti- presaditi u vrt? Pošišati ili ne šišati?
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja ih ne šišam.Vidiš da su u vrtu i porežem samo suhe grane,ništa više.U stvari ni ne znam dal ih treba šišati.Nekih 6-7godina ih imam i do sad nisam pa mislim da ni nebudem ništ "šišnula"
|
|
kat.rea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
OK, tak bum i ja napravila, posadim ih u vrt i neka rastu, cvjetaju....
Da stalno zaboravim onaj udomljeni grmič je ko bombonček . Još uvijek ne znaš kako se zove?
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sličile su mi na erike, ali nisam mogla vjerovati,koliko su krasne. Moje su mrrršavee.Možda sam ih zgurala previše uz maćuhice!
Hvala ti za hibiskus, ali bojim se da bi, ukoliko bi uopće niknuo, otišao kao onaj stari.
Mislim da mi je najpametnije držati se cvijeća u sandučićima i vazama a ostalo prepustiti lovoru, bršljanu i sl.
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Shasha erike su preslatke, ostalo sam već rekla, ali sad vidim da su u vrtu direktno, moje su u sandučiću tek počele dobivati lišće, a tvoje već u predivnom cvatu.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve je, sve je lijepo.....
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
vanja
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
zavidan vrt i zavidno cviće, bravo Shasha
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam sada preletila sve stranice tvoga vrta tražeći jednu biljčicu (činilo mi se da sam je vidjela u tvom vrtu), nisam je našla (možda i imaš, ali se slike sporo otvaraju, pa sam možda preskočila), ali nije mi žao, imaš prekrasan i ogroman vrt, uložen je veliki trud, ali su zato rezultati........
a dok sam ovo pisala sjetila sam se kako se zove biljka koju sam tražila - alyssum žuti
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Otok,jel to taj žuti allisum??
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Danas sam slikala nešto što sam trebala,i za pomoć pa sam usput i par slikica za ovdje"okinula"
ovakve narcise imam,imam i one obične žute,no to sam se sad sjetila,pa nema slike
i tratinčice
ako neko od vas zna šta mi je ovi na čuvarkući,nek mi javi.Naime,tu čuvarkuću sam prošlo ljeto kupila i naknadno,kad je već bila posađena u zemlju,ovo je u sredini počelo rasti.Sad "ovo" i cvate
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Možda ta čuvarkuća tako cvjeta, one obične zelen imaju isto sličan izbojak i na vrhovima cvjetiće, ali ti to sigurno znaš bolje od mene, no za ovo će se sigurno javiti neki znalac. Ostalo je sve super, a žutilo na početku prekrasno. |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
kat.rea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sada sam baš uspoređivala narcise tvoj bijeli sa žutim i ona moja dva - tri narcisa - tri nijanse žute boje . Šta ti je to plavo iznad narcisa? Kada nije Triša pitala moram ja .
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
"nekaj plavog" je to,Kat reaKad ne znam kak se zove,siroće,onda ga zovem mali slatki plavac
Ova dva čupava narcisa,ispod smreke,su tvoja,Kat.rea.Tu im stvarno ne paše i nemam poima kak su dospjeli tu pa kad ocvatu idu tebi.
|
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma šta je daje prekrasno je i meni stvarno liči na jedan od najljepši cvijetova od ćuvarkućai predivan rast ima ta se jedna na dr. penje dok ostale se šire
|
|
kat.rea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
za malog slatkog plavca, baš je slatki .
|
|
xenia64
Mladi grm Pridružen: 27 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 752 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Shasha, plavac je prekokrasan
|
|
Odgovori | Stranica <1 3233343536 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |