Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moje biljcice
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moje biljcice

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3233343536 104>
Korisnik
Poruka
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2009 u 19:50

Clematis the president polagano otvara cvijet
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2009 u 19:56

Stefkaja....drago mi je da će te President razveseliti cvjetićem! To je super kad imaš nešto novoga i odmah procvate.....lakše će ti biti čekati slijedeću sezonu kad će se pokazati u punom sjaju! Pohvale i za sve ostalo, naročito bugicu, kako je samo lijepe žarke boje! Prelijepa je! Anturiumi su ti također savršeni!smile71

Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2009 u 20:01
Hvala Flavia baš se veselim što će clematis več cvjetati, jedva čekam da se cvijet skroz otvori..baš me zanima i dali miriši jer piše na njemu da bi trebao mirišati..
Na vrh
Lili 68 View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 114
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lili 68 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2009 u 20:04
Cvijece ti je jako lijepo! Kako si se rijesila bjelih leptirica,cime si spricala? Ja se mucim isto s  leptiricima.
Cry
Na vrh
kamilica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamilica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2009 u 20:08
Čestitam za Presidente!
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2009 u 20:10
Originalno poslano od člana Lili 68 Lili 68 napisao:

Cvijece ti je jako lijepo! Kako si se rijesila bjelih leptirica,cime si spricala? Ja se mucim isto s  leptiricima.
Cry

Kupila sam u poljoprivrednoj ljekarni confidor, razrjediš ga u vodi i samo jako zaliješ biljku sa time, nakon dva dana su skroz nestale a fuksija sad daje maksimum..
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2009 u 20:12
Ma nema druge već te upoznati kad vidim kakve biljke imašsmile71
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1503
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2009 u 20:18
Super cvijeće!! I kod mene su te mušice na fuksijama,jednu sam čak i bacila jer ih je stvarno puno bilo pa sam se bojala da ne prijeđu na druge.
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2009 u 20:25
Originalno poslano od člana niho niho napisao:

Ma nema druge već te upoznati kad vidim kakve biljke imašsmile71

Pa to bi bilo lijepo..voljela bih da se upoznamo. smile79
Na vrh
Lili 68 View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 114
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lili 68 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2009 u 20:29
Puno ti hvala ,sutra cu kupiti confidor!
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2009 u 20:38
Ma nema na čemu, zaista je učinkovito, nakon 2 dana su sve leptirice nestale.
Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2009 u 11:44
Bugica i fuksija su predivne!
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2009 u 12:03
Štefi dok mene nema, tebi u posjete stiže Mr. President, krasno, krasno, no gdje se zagubila prva dama?WinkWinkWink
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2009 u 19:43
Hvala na posjeti i pohvalama Željka i R.Sara.smile79
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2009 u 21:26
ne znam sta mi se vise svidja,kucno cvece ili vrtno
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2009 u 16:23
Uz sve lijepo kod tebe, ja ću izdvojiti i pogled s balkona. Volim kad tako pogled puca u daljinu.. Imam jednu rođakinju koja živi blizu Ljubljanje na brdašću i pogled joj pucaaaa na brda i dol - Božek, kak je to lijepo. Kao da kroz prozor gledaš u neku uokvirenu sliku s najljepšim pejzažom. Kod tebe nema bregeka, ali s balkona uistinu gledaš u prirodu, dalekooo, dalekooo...
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2009 u 22:13
Stvarno veliko oduševljene osijećam kad vidim ove ljepotice
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Listopad 2009 u 01:18
Današnji,tj.noćašnji pregled ću završiti sa ovim tvojim ljepoticama.Prekrasno i zdravo ti je cvijeće.Pravi užitak ga je gledatismile64
Jel ti onaj hibi žuti ili narančasti?
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Listopad 2009 u 11:39
Hvala svima koji posjećuju moj vrt, ono je žuti hibi shasha..smile79
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Listopad 2009 u 19:38
Za početak jedna ružica koja se opire hladnoći
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3233343536 104>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,348 sekundi.