Moje biljcice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 104> |
Korisnik | |
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Stefkaja....drago mi je da će te President razveseliti cvjetićem! To je super kad imaš nešto novoga i odmah procvate.....lakše će ti biti čekati slijedeću sezonu kad će se pokazati u punom sjaju! Pohvale i za sve ostalo, naročito bugicu, kako je samo lijepe žarke boje! Prelijepa je! Anturiumi su ti također savršeni! |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Hvala Flavia baš se veselim što će clematis več cvjetati, jedva čekam da se cvijet skroz otvori..baš me zanima i dali miriši jer piše na njemu da bi trebao mirišati..
|
|
![]() |
|
Lili 68 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 114 |
Cvijece ti je jako lijepo! Kako si se rijesila bjelih leptirica,cime si spricala? Ja se mucim isto s leptiricima.
![]() |
|
![]() |
|
kamilica ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
Čestitam za Presidente!
|
|
![]() |
|
Kupila sam u poljoprivrednoj ljekarni confidor, razrjediš ga u vodi i samo jako zaliješ biljku sa time, nakon dva dana su skroz nestale a fuksija sad daje maksimum.. |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma nema druge već te upoznati kad vidim kakve biljke imaš
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Super cvijeće!! I kod mene su te mušice na fuksijama,jednu sam čak i bacila jer ih je stvarno puno bilo pa sam se bojala da ne prijeđu na druge.
|
|
![]() |
|
Pa to bi bilo lijepo..voljela bih da se upoznamo. ![]() |
|
![]() |
|
Lili 68 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 114 |
Puno ti hvala ,sutra cu kupiti confidor!
|
|
![]() |
|
Ma nema na čemu, zaista je učinkovito, nakon 2 dana su sve leptirice nestale.
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Bugica i fuksija su predivne!
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Štefi dok mene nema, tebi u posjete stiže Mr. President, krasno, krasno, no gdje se zagubila prva dama?
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala na posjeti i pohvalama Željka i R.Sara.
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
ne znam sta mi se vise svidja,kucno cvece ili vrtno
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Uz sve lijepo kod tebe, ja ću izdvojiti i pogled s balkona. Volim kad tako pogled puca u daljinu.. Imam jednu rođakinju koja živi blizu Ljubljanje na brdašću i pogled joj pucaaaa na brda i dol - Božek, kak je to lijepo. Kao da kroz prozor gledaš u neku uokvirenu sliku s najljepšim pejzažom. Kod tebe nema bregeka, ali s balkona uistinu gledaš u prirodu, dalekooo, dalekooo...
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Stvarno veliko oduševljene osijećam kad vidim ove ljepotice
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Današnji,tj.noćašnji pregled ću završiti sa ovim tvojim ljepoticama.Prekrasno i zdravo ti je cvijeće.Pravi užitak ga je gledati
![]() Jel ti onaj hibi žuti ili narančasti?
|
|
![]() |
|
Hvala svima koji posjećuju moj vrt, ono je žuti hibi shasha..
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |