Mačkove slike |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536> |
Korisnik | |
maso ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bas gledam kako si sve fino sredila, i malc je sasvim ok...ja sam danas kupila taj jeftini i mogu ti reci da sam zadovoljna, nadam se da ce bar ovu sezonu ispuniti svoju zadacu. Reci mi, koliko debeli sloj stavljas? Negdje sam procitala, da ga se stavlja 5 cm.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Ja odokativno stavim, možda 3-4cm |
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Par novih slikica:
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Znam da nisam često s vama, život mi je prebrz i stalno nešto prtljam... Ali u mislima ste mi svaki put kad sam sa cvijećem. I sjetim se svih od koga sam dio tog cvijeća i dobila. |
|
![]() |
|
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
mačak krasan ti je vrtek :) stvbarno svaka cast :))
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
kako su slatke macuhice,jos nisam nijednu posadila i sad kad ih vidim kod tebe imam zelju da krase i moj vrt
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Mačak, sve je lijepo, ali prva u nizu je
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
magnolia ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
![]() |
|
![]() |
|
Ove su još od jeseni, sad su se baš lijepo razrasle i dobile ovu krasnu boju. Ja ih uvijek imam, nekako mi fali cvijeća u jesen pa ih uvijek posadim |
|
![]() |
|
panda, baka, magnolia, hvala na posjetu!
|
|
![]() |
|
Juče sam se malo igrala sa bratovim aparatom pa evo rezultata:
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ima još, ali to kasnije! ![]() |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
ambijent itekako ugodan za život! prekrasno! |
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
sve ti je lijepo, a čuvarkuće u onoj lijepoj tegli
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Lijepo si poslikala svoje slatko cvijeće
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ne znam što mi je ljepše... panoramski snimci, koji pokazuju kako ti je "kutak" prekrasan, ili slike cvijeća.... ili onaj predivni panj....
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
I ja glasam za panj, iako je i ostalo prekrasno
|
|
![]() |
|
Cure hvala na posjeti!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |