Mamin grunt |
Odgovori | Stranica <1 3233343536 38> |
Korisnik | |
Mamaa
Neukroćena biljka Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala dzomba i piramida...međutim sve se suši..zaista nešto strašno ove
godine...neznam da li vi to primjećujete kod sebe? sunce nije normalno
baš prži ne da grije
piramida...ja sam ti sirak nabavila jer me frendica zove vješticom, a onda mi se dopalo to šta ga više nitko nema i onda sam ga baš svake godine počela sijati - najbolje mi je kad ide neka stara baka i veli a kakva ti je to čudna kuruza, metlice iskoristim ili za metle ili za ukrase za božić |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Mamaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovo je pogled u kanal- ne vidi se najbolje, morati ću vam slikati iz bližeg- stalno se svadim s mužem on bi to sve pokosio, a ja baš volim šta je tu "divlje" cvijeće
|
|
|
|
BLANKA C.
Pustio korijenje Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Povrće ti je prva liga......
|
|
Mamaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala ti blanka
evo da završim s brajdama- pogled s dvorišne strane (još nisam stigla napraviti stepenice, valjda bum ovaj tjedan |
|
|
|
Mamaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i pogled s ceste
|
|
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo Mamita , svega ima krasnog kod tebe. Volim vrtnu akciju
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
Željka23
Odrastao grm Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma predivno sve i cvijeće i povrće...ma kako i nebi ,baš si vrijedna i marljiva!
Nažalost suša se osjeti na povrću i cvijeću ,zalijevanje ništa ne pomaže!
Rekli su za danas ili sutra kišu ,pa živimo u nadi ,jer bi to bio spas za sve naše biljkice!
|
|
Mamaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala cure- no ove godine nije ni trećina onog kako je inače..no bitno da se ima za papati i za zimnicu (poseban naglasak na riječi papati- ja to jakoo volim
|
|
|
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jel to sad nova moda, tikvice u kamenjarima? tak da znam da i ja budem u toku bome ima svega u vrteku i cvijetnjaku, a to da se sve počelo sušiti od sunca sam primjetila i kod sebe ali tamo gdje sam postavljala sijeno ili suhu travu je stvar puno bolja...još malo neka izdrže cvijećke pa će valjda i temperature pasti
|
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
pozvana
Već proklijao Pridružen: 13 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 221 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš dobro ovako izgleda. Osim...ako nema zmija?! |
|
Kad bismo se potrudili da budemo onakvi kakvi bi trebalo da jesmo, manje bi nas stajalo truda da se predstavljamo drugacijima nego sto jesmo (La Rochefoucauld)
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i ovde kod mene je susa,zalivanje bas i ne pomaze puno.
|
|
Mamaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
konti- pa kaj nisi čula "modni mačak" i "fashinm guru" rekli da je to najnoviji hit...brzo sadi tikvice
pozvana- ja volim šta je tako malo divlje...sve ostalo je uredno i redovito košeno...okućnica je velika...a šta se zmija tiće- s jedne strane mi je pruga, druge cesta (prekoputa prazno), treća strana potok a ovo je moj mali kanalčić...zato uza sve ovo sotalo-dizati frku radi njega mi se ćini nepotrebnim gioaa- užas ja non stop kukam da to više nije normalno koliko prži...a koliko vode sam već potrošila muka mi je kad se sjetim |
|
|
|
piramida
Odrastao grm Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kod mene susjeda svaki dan zaliva vrt i super joj je.Ali ona je doma,nigdje ne radi i stigne sve to,a i djeca su na praznicima pa i oni zalivaju.
I mi smo nekad od sirka radili metle,ali kao ukras za božić,to se nisam sjetila,viš dobra ideja |
|
Mamaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i ja sam sad doma (nezaposlena i u evidenciji zavoda) radimo oko i u kući, bavim se s familijom, dečki mi svaku večer pomažu zaliti cvijeće- a oni uopće ne štede na vodi, svaka biljka dobije barem kanticu (njihova ima 1 l)...povrće i ujutro zalijevam sama...no svejedno se suši
meni je sirak zakon za svašta...nekad ga znam i kao dekoraciju na poklone zalijepiti...ma svuda ga gurnem |
|
|
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ej pa ovo je stvarno super ...ja bi već iduće godine tu i posadila nešto cvijeća --baš dobro
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
Mamaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
niho-misliš na moj kanal?
nemože ništa osjetljivo, par puta godišnje dođe bujica i sve polomi |
|
|
|
Lora
Neukroćena biljka Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prošetala sam nekoliko puta ovuda i uvijek zaboravim pohvaliti.....bravo, imaš lijepo uredjeno a bogme i dosta posla
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
Flavia
Neukroćena biljka Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Super ti je vrt Mama.....i sirak je super....nisam ga vidla od djetinjstva.....
|
|
danica41
Nedavno posijan Pridružen: 16 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 80 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mama, samo naprijed!!!!!!!!!! |
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ona brajda me oduševila, i na svakom djelu vrta se vidi veliki napredak, kamenjar će isto biti lijep kad cvijeće i tikvice još malo narastu.
|
|
život je more
|
|
Odgovori | Stranica <1 3233343536 38> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |