Naše dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 140> |
Korisnik | |
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ma ništa ti ne treba reći sve si pogodila samo ovo sve možeš posaditi u vrt a ova biljka je mini noćurak-I sve se razmnožava jako puno -tako da na proljeće ćeš ga imati više ---čak i vinca. Sve to prezimljava vani -i ako još šta želiš od ove --KRALJICE ---- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Hvala Niho, evo već sam ispravila nazive u mojoj galeriji slika....
Glicinija zapisana.....ma sve za tebe
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
A srce moje zlatno
![]() |
|
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Ove kiše su očito najviše pasale ovoj velikoj narandžastoj begoniji, dok su crvenu i žutu malo smlatile
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Narančasta begonija je
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Ruže su opet u cvatu
žuto-ružičasta (NN)
i crvena (možda burgund 81)
|
|
![]() |
|
Forumsko cvijeće:
Konačno procvale i moje kadifice (visoke) i to u povrtnjaku, a u cvjetnjaku ih sve pojeli puževi - hvala Silvek
i......dan plavetan kao LAN
hvala Monna-1
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Ruže su me oduševile. Tvoje cvatu, a moje su u nekoj fazi mirovanja. Sada dok smo često u dvorištu predivno ih je vidjeti. Begonije !? Je ti jako veliki cvijet. Ja sam u Italiji jednom kupila kraljevsku begoniju. Imala je ogroman cvijet. Nisam kod nas takve vidjela. Imala je cvijet promjera CD-a (ne znam bolju usporedbu).
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Ma ja sam tu narandžastu begoniju kupila pod žutu, a na ovoj slici se vidi da je duplo viša od žute. Cvijet joj nije ništa veći od cvijeta žute i nije tako pun, ali boja je lijepa. A ružama je očito kiša dobro došla.....
|
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
Prekrasno je -i samo da ti kažem da te volim --ljepotica moja
|
|
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
kat.rea kod tebe uvijek svega lijepog
![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
ruze su
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Ruže su prekrasne, a kadife zu za mene najveće kraljice. Presadiš ih ništa im, posna zemlja prekrasne i cvatu do mraza
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ova bijela ruža sa lilastim odsjajima me je oduševila.
Begonija prekrasna, ma sve ti je ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Uživala u slikicama i opisima..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Za koraljane zvončike i za begoniju kojoj očito treba hitna depilacija
![]() ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Ponovo prošetala nadivila se i sad ću malo da i pogazam
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Ruže su predivne ,a begonija je savršena!
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
begonija je predivna
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 140> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |