Moje vrtne biljke |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 73> |
Korisnik | |
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pa što sad stala bolan---vidi je hajmo dalje kad znam da imaš toga vagon ljepote kod sebe
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Evo malo sličica mojih biljčica
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ovi tulipani imaju i cvijet i list jako dekorativan.. ![]() |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
ovi tulipani izgledaju kao ruža..
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Svježe pokošen travnjak..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [img]http://i259.photobucket.com/albums/hh288/enterijer/biljke/DSCN3272.jp |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Preljepi tulipani, narcise, travica savršena, ma super!!!! Pravi proljetni ugođaj
![]() ![]() Boja magnolije je savršena, a vidim i ljiljan napreduje....
![]() |
|
![]() |
|
ovo sam dobila od komšinke..Floxići
![]() ova tri ljepotana ,ostiče,kupila sam danas.. ![]() oxalisi niču.. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Erigeron lijepo napreduje kod mene..
![]() prošlogodišnje astilbe isto..Josipa,preživjele su kod mene... ![]() ovaj karanfil tu raste par godina,iz samog betona! ![]() ovaj iris sam dobila od komsinice.. ![]() malo behara.. ![]() |
|
![]() |
|
coreopsis sam kupila isto i posadila ga većć.
![]() |
|
![]() |
|
Hvala,Flavka!!Nisu još svi tulipani procvjetali...Nekih i nema ove godne..Bijeli se još nije pojavio.Ima ih dosta u pupovima,a ima ih dosta bez cvijeta ![]() ![]() Ljiljan napreduje,to je stari,tu su i ostali,samo nisu u kadru! ![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Sve je prekrasno svaka čast
![]() |
|
![]() |
|
Mira,hvala na posjeti!
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Prekrasno Alisa. Cvijeća puno, travnjak predivan...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
alisa, jaaako dobar shoping si obavila i puno lijepih cvijećki kupila
![]() koliko raznolikih tulipana imaš ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma svi su ti prelijepi samo ovaj čupavi -koda ga je struja zdrmala -mi je najljepši
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Lijepo, šareno i rascvjetano kod tebe, baš sam uživala
|
|
![]() |
|
Baka,Kontesa,Niho i Otok,hvala vam na virtualnoj posjeti mom vrtu!!!!
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Lijepo si se ti nama ponovila,a tulipani su ti prekrasni
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Kuc-kuc Alisa, evo mene prvi put
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 73> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |