Moje vrtne biljke |
Odgovori | Stranica <1 3233343536 73> |
Korisnik | |
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa što sad stala bolan---vidi je hajmo dalje kad znam da imaš toga vagon ljepote kod sebe
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
Sponzorirani linkovi | |
alisa
Trajnica Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo malo sličica mojih biljčica
ovi tulipani imaju i cvijet i list jako dekorativan.. |
|
alisa
Trajnica Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovi tulipani izgledaju kao ruža..
|
|
alisa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
alisa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svježe pokošen travnjak..
[img]http://i259.photobucket.com/albums/hh288/enterijer/biljke/DSCN3272.jp |
|
alisa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Flavia
Neukroćena biljka Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Preljepi tulipani, narcise, travica savršena, ma super!!!! Pravi proljetni ugođaj
Boja magnolije je savršena, a vidim i ljiljan napreduje....
|
|
alisa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovo sam dobila od komšinke..Floxići
ova tri ljepotana ,ostiče,kupila sam danas.. oxalisi niču.. |
|
alisa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Erigeron lijepo napreduje kod mene..
prošlogodišnje astilbe isto..Josipa,preživjele su kod mene... ovaj karanfil tu raste par godina,iz samog betona! ovaj iris sam dobila od komsinice.. malo behara.. |
|
alisa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
coreopsis sam kupila isto i posadila ga većć.
|
|
alisa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala,Flavka!!Nisu još svi tulipani procvjetali...Nekih i nema ove godne..Bijeli se još nije pojavio.Ima ih dosta u pupovima,a ima ih dosta bez cvijeta..Ove godine dodajem im novi sloj zemlje i ako ponovo isplivaju na površinu ima da idu u najgori dio mog vrta!!! Ljiljan napreduje,to je stari,tu su i ostali,samo nisu u kadru! |
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve je prekrasno svaka čast
|
|
alisa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mira,hvala na posjeti!
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno Alisa. Cvijeća puno, travnjak predivan...
|
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
alisa, jaaako dobar shoping si obavila i puno lijepih cvijećki kupila
koliko raznolikih tulipana imaš |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma svi su ti prelijepi samo ovaj čupavi -koda ga je struja zdrmala -mi je najljepši
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo, šareno i rascvjetano kod tebe, baš sam uživala
|
|
alisa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baka,Kontesa,Niho i Otok,hvala vam na virtualnoj posjeti mom vrtu!!!!
|
|
rosa2
Trajnica Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo si se ti nama ponovila,a tulipani su ti prekrasni
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
ivna
Trajnica Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kuc-kuc Alisa, evo mene prvi put .Kao prvo moram se zbog toga ispričati ali samo je jedan razlog tomu , ja dok ne pregledam nečiji vrt od samog početka do kraja ne želim komentirati jer nemam predodžbu o ničemu osim o onome na kojoj sam stranici.Ovo je prvi put da sam napravila iznimku , nisam pregledala sve ali hoću, obećajem .Ovo što sam do sad vidjela mi je prekrasno, astilbe ("ljubomorna" na sve kojima su krenule, moje dvije od tri još nisu ), onaj travnjak nije travnjak već pravi zeleni tepih, drvena garnitura je wow a ostići, ma što reći na njima svima "zavidim" !Lijep pozdrav još jednom .I da ovo zavidim je samo u pozitivnom kontekstu, nek ti cvijeta sve od reda !
|
|
Odgovori | Stranica <1 3233343536 73> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |