|
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 50> |
Korisnik | |
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
![]() |
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() |
supeer si to uredila gotovo da se i ne vidi na biljkama da su premještane, ovih dana i ja krećem u akciju
![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
![]() |
Mare, znaš onu reklamu za Coldrex "znam kako ti je"? E pa znam kako ti je, do prije četri godine i ja sam gledala i uživala u tuđim vrtovima , a sad imam svojih par kvadrata i zbilja uživam u njemu.
i da dobro došla k nama i u moj vrt i samo "pričaj" i "posjećuj" me.
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
![]() |
hvala na posjeti i nemam Vam što oprostiti, znate da sam uvijek za zdrav razgovor.
što se škara tiče biti će upotrebljene ovih dana , kad stignem, škola počinje.
|
|
![]() |
|
![]() |
Baka, Anaida, Lilly, Lora i Bromelija hvala vam na lijepim riječima one mi i jesu podstrek za "novitete" u mom malom gradskom vrtu.
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
![]() |
Iako je meni tvoj vrt i prije promjene bio lijep, razumijem potrebu za promjenom!
Lijepo si to sredila i u pravo vrijeme!
"Izmučeno" cvijeće će već za par dana biti u svojoj punini!
Uvijek sam za promjene!
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() |
Tija, tu je bilo prilično posla, ali i mrvica hrabrosti (hoće li se to sve primiti).
Meni je i ranije tvoj vrt bio krasan, ali naravno da ti sama najbolje vidiš što ne štima. A i kad sve štima promjene sigurno vesele, još malo noviteta i zadovoljstvu nema kraja |
|
![]() |
|
Perla ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
![]() |
Oh, u kakav si se ti veliki posao dala, marljivice. Sigurna sam da će se tvoje biljčice oporaviti bez većih problema, eto, vrućine su jenjale. Otkrij mi samo, kuda si posadila silne lukovice? Pod ruže? |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
![]() |
Največe je zadovoljstvo preuređivati vrt.
Ti si ga savršeno uredila ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Da Bergenia i ja se nadam da će se sve za par dana srediti i vratiti u normalu.
Otoče ja mislim da treba puno više ludosti nego hrabrosti za ovaj podhvat, ali vjerujem da će se sve primiti, već sam jednom nešto slično napravila pa je sve uspjelo.
Štefice, već sam spominjala jednom, bila sam nedavno kod jedne obitelji i domaćica je rekla da vrt sređuje 20 godina i još uvjek za nju nije savršen, a meni je bio bajka.
Perla, nije samo da sam si dala već je dragi puno puno pomogao zato i je gore u množini. Lukovice vjerovala ti meni još nisam posadila, nije mi se dalo više klečati. Napravila sam si fini piling na koljenima klečeći na zemlji dok sam sve ovo napravila tako da još sat vremena na njima nije dolazio u obzir.
Baka Bea, škare su bile ipak danas u uporabi i bile su nemilosrdne.
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() |
Tijica vrtek je jako lijep nakon preobrazbe.Obožavam makeover vrtova, a pogotovo dragih osoba
![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
![]() |
Smrčkice dok jednom dođeš u te tvoje Fužine, mijenjati ćeš i ti izgled svog vrta sigurno, i hvala ti na komplimentu,
|
|
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() |
Daj Bože Tijica da dođem u te Fužine, imam osjećaj da sam sve dalje a prepreka sve više
![]() Maloprije sam popila kavu i noć će izgledati ovako ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
![]() |
Prijateljice moja svaka ti čast. Pa ti si stvorila pravi botanički vrt.
Kod tebe toliko vrsta živi skladno na malom prostoru, baš kao mali zoo vrt za biljke....
![]() Jedino mi je žao što nemaš veći vrt. Najradije bih ti dao par jutara zemlje pa da načiniš ogroman vrt i tako iskoristiš svoj talent do maksimuma.
I da stvoriš 'poznate Tijine vrtove' za buduća pokoljenja
![]() pitanjce: Jesi li to razasula kompost po površini zemlje ili imaš tako dobru zemlju? Stvarno izgleda kao da je čisto humusno tlo.
Daj samo još više fotki iz raznih kuteva. Da se još malo nauživam tvog vrta.
|
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
![]() |
"maleni" hvala ti na prekrasnim riječima samo moram biti brutalno iskrena i reči da je i moj dragi jako puno pomogao u subotu i da bez njega bi bilo puno teže.
Da stavila sam 4 vreče komposta gore cca 200 l jer je zemlja tu vrlo loša a stavila sam i ono sporootpuštajuće gnojivo u granulama (to stavim 2x godišnje i onda sam mirna da biljčice imaju sve).
a hoćeš ti fotke vrta iz svih kuteva ili....???
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() |
Tija cestitke za preuredjenje
![]() I da ne kukam vise,nisam zato ovde,vec samo da te pohvalim,svidja mi se ovo sto si,pardon,ste uradili ![]() |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
![]() |
Imate znanja, imate volje, imate umjetničku crtu za napraviti remek djelo, marljivi ste... A sad ste sve preuredili pa nemate više što raditi. A u Karlovcu golo brdo čeka na uređenje
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Gioiaa pa zato sam i ja krenula u "promjene" zbilja su mi ružice patile i rekli bi mi Međimurci "nikud nikam" , e nakon ovoga će im valjda druge godine biti bolje. Ostatak bilja se samo kupčao i sadio bez "reda i proreda" i bila sam već blago nervozna na tu moju gredicu.
Horti, mi da nemamo što raditi??? Zbilja treba objektiv malo i u drugu stranu.
Ti mi brdo nudiš, Gogić par jutara zemlje, postati ću ja kraj vas pravi zemljoposjednik.
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
![]() |
Tija stvarno je sve jako lijepo, ti si već krenula u preuređenje vrta a mene to tek čeka i veselim se tome, ove godine sam uz vas drage forumaše naučila puno o cvijeću i sad se bacam na preuređenje..jako mi se sviđaju promjene u tvome vrtu..
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 50> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |