Zvrkov vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 63> |
Korisnik | ||
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Našla ja, Geum - Mrs. Bradshaw...ovo ide na popis za nabaviti, moram vidjeti dal ga u Decori imaju, ja imam narančasti, Geum coccineum, ali ovaj crveni je pravo otkriće
![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
|
![]() |
||
![]() |
||
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
|
![]() ![]() |
||
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
||
![]() |
||
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
|
SilveK, sorry
![]() |
||
![]() |
||
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
|
zvrk super ti je vrt...i cvijeće i povrće
![]() |
||
![]() |
||
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
|
stvarno je!
![]() |
||
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
||
![]() |
||
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
|
Ta potentilla stvarno super izgleda
![]() |
||
![]() |
||
|
Nije,prilicno je nisko. |
||
![]() |
||
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
|
Zvrk, pa ti osim prekrasnog cvijeća i ukusnog i zdravog voća imaš! Bravo!
|
||
![]() |
||
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
|
Avtar ti je prva liga
![]() |
||
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
||
![]() |
||
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
|
Bože, Zvrk, pa ti nemaš čega nemaš. Je klima o.k. ali bome i vaš silni trud! |
||
![]() |
||
Athena ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 11 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 283 |
|
Pohvale!
|
||
![]() |
||
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
|
Sve super kao i novi avatar
![]() |
||
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
|
Zvrk, kada sadiš lukovice ako ih već sada nabavljaš?
|
||
![]() |
||
|
Pise na njima od 9.-12.mj. Kupujem sada dok je jos dobar izbor. ![]() |
||
![]() |
||
Perla ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
|
Gle, gle, mudrica! ![]() |
||
![]() |
||
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
|
Kako sve više čujem ono"ona neide u moj vrt pa neću ni ja u njen",što se gleda prema komentarima,aj da ostavim"traga".Za cvijeće uopće nemam komentar i ne znam čemu se više divim pa neću komentirati ni izdvajati,no paradajz moram spomenuti.Ovaj narančasi je fenomenalan,barem izgledom a okusom??To ti meni reci.Od ove godine imam,nekim čudom,uz crvenih nekoliko vrsta,i 2 vrste crnog,neki žuti.Fin je,no ništa posebno(za razliku od crnog koji je fenomenalan)No,zanimljiva je kombinacija tih boja u salati od paradajza,stvarno bude šarena,ljetna salata.
Eto,opet ja o svojim paradajzima.Uglavnom,ovaj tvoj narančasti izgleda fenomenalno,nadam se da je upola toliko fin.
|
||
![]() |
||
|
shasha, nije mi bas jasna tvoja prva recenica ![]() nadam se da ne mislis da ja tako radim kad idem po ovom forumu. ![]() Ovaj zuta/narandasta rajcica je super slatka, i moja iskustva sa tom bojom je da su puno sladi od crvenih. Ove dvije vrste su mi pravo otkrice ove godine ![]() |
||
![]() |
||
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
|
Ma neeee,draga,to je šala bila(na moj račun).Nikuda ne stignem,a stalno sam tu pa ljudi misle da se ljutim jer se nigdje ne javim.A ja samo brzinski preletim ,bez komentara.Ukor meni
![]() (neda mi se smajliće izvlačiti i eto do čega dođe)Ja sam uspjela naći žuti sherry kod nas pa se nadam da će najesen ili proljeće imati malo više vrsta,konačno.Vjerujem da je sladak,i onaj žuti je sladak ma koliko ga solim,osjeti se slatko.
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 63> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |