moj kutak za opustanje |
Odgovori | Stranica <1 32333435> |
Korisnik | |
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasna šetnja draga,tvojim kutkom,opustio me je od ove tmurne kiše
Sve lijepo je iza tebe,a sada u novo stvaranje.
|
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
Sponzorirani linkovi | |
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Podugo se zadržah kod tebe i imam samo jednu riječslike govor više od riječi, zato čekam joššššš!
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
vila2
Mladi grm Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mimar, ovaj vrt je čaroban!!! Svaka slika je toliko lijepa da vrijedi poslušati njezinu priču... A svuda čarolija, boja i mirisa...
Svakako spada među najljepše vrtove na forumu! Vrt je jako zanimljiv i prava inspiracija! Hvala što ste podijelili taj dio sebe sa nama! Vrt je bio predivan i kada su ruže dominirale, ali sada nekako sve ostale biljke više dolaze do izražaja, kao i šarm koji vlada među njima... Ovaj put izdvajam ovaj prekrasni ulaz u vrt... Veselim se svakoj novoj sličici... |
|
maris40
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasan vrt .
|
|
vijolica
Odrastao grm Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasno
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
U ove tmurne dane, već par dana skičem tvojim vrtem i uživam kao usred ljeta !!!
Prekrasan, ali zbilja prekrasan ti je bio vrt ljetos !! Cvjeća kao u pravoj bajci !!! I naravno leptira !! I želim ti da leptiri budu uvijek oko tebe !! Mladencima, dug, sretan brak i blagoslovljen dječicom ! Lijepi pozdrav, D. |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo i mene u šetnji tim tvojim rajem! Svega lijepoga si pokazala, vrt božanstven ali detalji za vjenčanje i ideje su za čistu 10 - ku!
|
|
Rijeka
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako se ovo zove ? Baš je lijepo....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
Bodljica
Novo sjeme Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 16 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mimar, ostavila si me bez teksta... sve što mogu reći je - definitivno najljepši vrt koji sam ikad vidjela, samo hrabro naprjed...
|
|
Betty Boop
Odrastao grm Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dopala mi se raznovrsnost biljaka,boje,kreacije koje stvaraju mešajući se jedne sa drugima...sve mi se dopalo a pogotovo ovo...lepota prolećne kiše koja biljčicama daje život
|
|
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno!
|
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
mimar
Trajnica Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lepe reči gode, lepi događaji ispunjavaju dušu, lepota daje smisao barem nekim trenucima.
Uz još jedno hvala za sve lepe želje , za sladokusce deo slatkog stola sa venčanja (macaronsi sa ukusom lavande, mafini sa čokoladom, cup cakes sa borovnicom, keksići sa kokosom i cimetom su bili prave )a za cvetoljupce deo dekoracije sa cvećem iz moje bašte.
pa se vraćamo temi
Milice, to je Deutzia hybrida "Strawberry Field".
Vila, semenke su danas krenule ka tebi
Još bih samo ovo dodala na Belinine reči
"Sve ono što je iza nas i ono što je ispred nas, je ništa u poređenju sa onim što je u nama"
Novo stvaranje je počelo ovako...
Orezala sam salix već početkom 2. meseca jer ova zima nije ni nalik prethodnima
Ispod nje su visibabe izvirile jos u prvom mesecu i sada došle do punog izražaja
a od grana napravljeni venčići koji su okačeni na joporgovan
i nekoliko ovakvih "šatorčića" za penjačice
ranoranioci su i oni
Zimski jasmin daje svetlost pozadini od bršljana
Euforbia je čitavu zimu bila ovakava
I primula cveta od kasne jeseni, sneg je malo oštetio ali u još uvek praznoj bašti i takva izgleda lepo
ne pamtim da su božuri i ljiljani ikada ranije krenuli no ove godine
Irisima i anemonama fali još samo koji dan sunca
zato je njima i mali zračak bio sasvim dovoljan
i biljke u saksijama su osetile dah proleća na pragu (desno je lovor, poklon od Jagode )
Ukrasni kupus je završio svoj nastup ,
dekoracija baštenskog stočića će uskoro biti zamenjena vedrijim bojama.
Vidimo se na proleće |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
kamelia
Odrastao grm Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno kao i uvijek
|
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa kod tebe je već sada proljeće ! Kod mene opet pada snijeg, a proljeće još nije ni na vidiku . Jedino se pokoji bijeli jaglac pokazao kad se prošli snijeg rastopio . |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
sunceeee
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Divno mimar!
Čestitke sa malim zakašnjenjem! Šarenilo boja i oblika.
|
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
blue sky
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
počelo je počelodolazi nam proljeće uz tvoje prekrasne slikice i ovaj virtalni vrt bit će preljep
|
|
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako je godila šetnja rascvalim vrtom u ovo hladno veče!
A vrt je... "izmišljen"! A ja sam se nekoliko puta vraćala na slike kampanula i ljiljana. Tako dobro čuče tamo, kao da prostor postoji zbog njih. |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
Monna
Trajnica 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovaj vrt ostavlja covjeka bez teksta....sve pohvale
|
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
Camellia
Cvjetni guru Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kao i obično,ostala sam zadivljena tvojom cvjetnom raskoši,a posebno vjesnicima proljeće.Kod nas je opet sve prekriveno snijegom pa su mi te slike još ljepše.Aranžman sa vazama na stolu je nešto posebno.
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Proljetni dašak u ovom snježnom jutru...
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
Odgovori | Stranica <1 32333435> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |