Čaaarobni otok |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 78> |
Korisnik | |
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tija....da znaš dobra ideja...idem odma nabaviti još sadnica agruma...šalim se!!!! Nema više mjesta za stabla...osim u susjeda....
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Monna....ne mogu još bit sigurna ali više od 10 mi izgleda dobro....mnoge nisu ni pokrivene.....neću se još veselit...
....najbolje izgleda ona ispod staklenke, ima i listiće....
![]() |
|
![]() |
|
alkemicar ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2007 Lokacija: suncani jug :) Status: Offline Bodovi: 1384 |
manči
![]() Pregledala sam svih 34 stranice i ne mogu se nadiviti
A lijepo i pišeš pa me vuče još..još... :)
Fenomenalno!!!
A čarobni otok je baš čaroban
![]() Meni je svekar sa Šipana pa sam imala priliku uživati tamo
|
|
![]() |
|
....ooo...hvala ti što si toliko vremena provela nad tim stranicama....
...kad budeš imala vremena javi se...za šetnju po Gradu...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
...prvi stanovnici Sahare su se aklimatizirali...
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Manči, sličice su ti i sada kao i svih ostalih puta tako lijepe, razvesele me. Osjetim sunce, vidim, kamen - nazirem dolazak proooljeeeećaaaa!
A to otprilike znači: Još malo i evo ga kod nas !!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Upravo kao što je rekla i Hoya daj pošalji sada k nama proljeće, dosta je bilo - super je ova aloja, agava, što li je već u kamenjaru.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
....ovo sam slikala u subotu kad je bilo sunca do podne, a onda je lupla kiša, pa bura....nema ni kod nas proljeća, samo što su temp više pa pomalo sve kreće....čim dođe proljeće .......šaljem vam ga ...preporučeno ili by air mail.....
![]() |
|
![]() |
|
...što se tiče kamenjara..... to su male alojice i opuncije....
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Aloice u preslatke, u zadnje vrijeme zarazili ste i mene, pa ih stalno gledam po rasadnicima - stvarno su super, za sada imam 4 vrste, no nikad se ne zna.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
...i ja ih skupljam, ali mi je jedna propala...djeca je obalila na pod...bila je tek mala...
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
prekrasna mimoza kad bi barem kod nas mogla uspjevati posadila bih je... moram to malo istražiti.... Manči ti sigurno znaš kako se razmnožava:sjemenom ili ima za kupiti sadnica ili možda niknu koje male ispod tvoje? Znam da albicija ide od sjemena a ona joj je slična.Imaš kakvu ideju?
|
|
![]() |
|
hana, na forumu su razmjenjivali sjemenke pa treba viditi je li kome uspjelo....u ovih 5 godina, niti jednom nije bilo mladice ispod, sjemenaka će bit....mi kupujemo sadnice, tako je najsigurnije....morala bi je zimi unositi ili zaštiti vrećama....ne znam o tome puno....pogledaj na temi o mimozi....
|
|
![]() |
|
------------------sve mi se para da je - adio sa mojim biljčicama.....na otoku biž i ranonikle ljetnice....a to mi je kad sam toliko hvalila zimu i snijeg....ovakve oluje nije bilo godinama u našem kraju.....
....sjećam se zime 71...72.g. kad nismo imali 4 dana škole i stvarno se grudali i pravili snješka....
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Manči, nešto će se valjda izvući - ovi jaglaci napr. sigurno - meni su na zimi vani, a ove je godine stvarno zima i nikako da prođe.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 78> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |