Moj vrt seoski |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 66> |
Korisnik | |
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jako lijepo. Već sada mogu zamisliti tvoj ružičnjak, bit će to vatromet boja i mirisa. Pogled s terase u tvoj vrt djeluje jako smirujuće.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
WOW! sve je super, prekrasno uređen vrt!
![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Vrt je predivan,a cvijeće
![]() |
|
![]() |
|
sara ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 175 |
vrt iz snova
![]() |
|
ako zelis dugu, moras se pomiriti sa kisom
|
|
![]() |
|
lukaccc ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 08 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 203 |
bit će ruža kolko ti srce poželi.
![]() sve je divno, no onaj ćup mi je zapeo za oko. odkud ti, ako smijem pitat? ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Hvala svima!
Lukaccc: Ćup sam izradio prošle jeseni. Postupak izrade sam opisao u dnevniku radova pa, ako ti se da, možeš to moje petljanje malo proučit i sam napravit nešto slično.
![]() Mislim da je to ovdje:
|
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Mali gogo čitala sam sve na tvom vrtu, od početka, dobro je što si se oporavio od svih nedaća što su te bile zatekle i još bolje da se ponovo možeš s uživanjem baviti svojim vrtom, u kojem evo i ja sada uživam.
![]() Tulipani su ti prelijepi, ma i sve ostalo, ali meni je za oko zapao onaj plavi jaglac, nisam ni znala da to postoji! Savršen je, ako ikada budeš imao koji bokor viška, sjeti se mene ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Šetnja tvojim vrtom je poseban užitak.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Baš se veselim tvom budućem ružičnjaku, kad budu "dani otvorenih vrata" doći ću ga vidjeti. |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Evo par najnovijih fotki, jučer uslikanih:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I na kraju, nabrao sam jučer dosta rotkvica za kolege s posla. Doručkovali smo ih danas uz kruh i paštetu. To je već lagano postala tradicija u firmi: moje rotkvice, kifle i pašteta....
![]() ![]() |
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Dragi moj salaš je prekrasan, a i fotke su sve bolje i bolje
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Prekrasno Gogo, uz cvijeće i ovo prekrasno zelenilo, pažnju posebno plijeni ona vijugava stazica i tvoj ćup
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
![]() |
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Tvoj vrt mi se dopada, jer u njemu imam dojam da priroda diše. Nije samo cvijeće i cvjetnjak, nego puno više od toga.
Ima još vrtova koji mi imaju taj indijanski duh ( prirodnjačko japansko osoben) Cimi, Fuksija, Korjenko. .... da ne nabrajam više ima ih još... I svaki je poseban na poseban način, bravo za maštovotost ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Kod tebe je sve prekrasno i skladno. Puno zelenila i puno boja. Stazica baš mami na šetnju, a ćup se odlično uklopio
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
sve se dobro uklopilo,i nadam se da ces nas obradovati uskoro novim slikama
![]() |
|
![]() |
|
renn ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
kod tebe je stvarno užitak prošetati!
![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Kako je lijepo u tvom vrtu kad se ovako zazeleni! A maćuhice u krilu onog gorostasa zaslužuju jedno poziranje u prvom planu. Predivno!!
|
|
![]() |
|
sara ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 175 |
odmor za dusu
![]() |
|
ako zelis dugu, moras se pomiriti sa kisom
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
perunike su ti predivne |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 66> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |