Povrtlarska brbljaonica |
Odgovori | Stranica <1 332333334335336 381> |
Korisnik | |
desert rose
Trajnica Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Opa, pa još i sa šlagom! To mi je za nagradu jer sam bila jako dobra ... Kalorije neću računati...
|
|
Sponzorirani linkovi | |
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
desert rose
Trajnica Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hmmmm, da.... pravi anđeo... ...
|
|
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa tko je danas anđeo? Takvih na Zemlji nema.... |
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
desert rose
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma ima još dobrih ljudi... eto, ja imam puno poznanika ali prijatelja malo... imam tri prijateljice koje su mi kao sestre, imam beskrajno povjerenje u njih i nikada me nisu iznevjerile... nadam se da i neće...
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Znam da ima još dobrih ljudi, ali što meni vrijedi, kad su ti svi dobri daleko od mene... Okružena sam luđacima! |
|
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da ne bi bilo da sam zapustila omiljeni mi kafić Nipošto ! |
|
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Što je s ovim našim kafićem,? Nakupilo se ovdje već jako puno prašine i paučine otkako nitko ne zalazi ovdje......Gdje ste povrtlarci ? |
|
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Možda ih još netko voli? |
|
|
|
Fiki
Trajnica Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čupavci <3
|
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kako si mons znala način da nas privučeš u kafić.
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A danas vam nudim ovaj fini liker od Aronije..... Breskvice i |
|
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
kacunak
Odrastao grm Pridružen: 13 Kolovoz 2013 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 1086 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mljac, mljac... Ja cu poceti od ovih cupavaca gore, pa nize redom sve ostalo! Kakav sam ja gurman, ma strasno!
|
|
desert rose
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kaćunak draga! Jooooj, i ja bih ti se pridružila no ovih sam dana dobila ni više ni manje nego 4kg što ne bi bio problem da je to sav višak... a tako volim papati... a trebala bi staviti flaster na usta!
|
|
kacunak
Odrastao grm Pridružen: 13 Kolovoz 2013 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 1086 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sto bi rekao jedan moj komsija kad je neka nevolja: nista me ne pitaj! Ista sam ti. Kao od sale dobijem par kila u 7 dana. Ostalo mi 13 kila viska jos od prije par godina, propast. Imam jednu bijelu zimsku jaknu pa kad obucem ko polarni medvjed sam
|
|
kacunak
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A uz Monsterine delikatese uskoro ce me muz viljuskarom (onim gradjevinskim) dovoziti na posao.
|
|
kacunak
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
desert rose
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da li smo to nas dvije? "Udaramo" po hrani!
|
|
Odgovori | Stranica <1 332333334335336 381> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |