Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Balkonsko cvijeće
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pelargonije ili muškatle
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pelargonije ili muškatle

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3132333435 94>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Lu Lei View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Status: Offline
Bodovi: 256
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lu Lei Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2013 u 23:16
Originalno poslano od člana aralija aralija napisao:

Hvala pokušat ću ove godine i prehranom preko lista

Samo nemoj po suncu, ja spricam navecer,pred mrak
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2013 u 21:59
Hvala pokušat ću ove godine i prehranom preko lista
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
Lu Lei View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje Lu Lei Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2013 u 21:50

Ja ne prehranjujem preko lista zbog cvijeta je moje je mišljenje da bi cvijet stradao , ali ako netko ima drugo mišljenje rado bi ga čula
e vidiš ja im dajem i prihranu preko lista i imam dobra iskustva...Smile
Na vrh
Lu Lei View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lu Lei Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2013 u 21:47
Originalno poslano od člana Majdaaa Majdaaa napisao:

Lu Lei, čime ih ti prihranjuješ? :)
hej Majdaaa,

jednom u deset dana ih prihranjujem tekućim gnojivom Cvetal za pelargonije, i jednom u istom periodu ih pošpricam tj.prihranim preko lista sa Folifertilom T.

Kako ti "hraniš" svoje ? Embarrassed
Na vrh
Lu Lei View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lu Lei Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2013 u 21:44
Draga Ljutka, figurica je predivna Clap
Na vrh
ljutka View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 31
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ljutka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2013 u 20:30
ja vam moram staviti sliku moje figurice u cvijeću , malo se muž poigrao

http://shack.us/photo/my-s/818/forumgv.jpg/ -
Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2013 u 17:31
Prekrasne su vam pelargonije, moram reći da i mene uvik više privlače crvene boje.
Bolje može onaj tko hoće nego onaj tko može
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2013 u 16:32
bijele koje su ostale te su dobro

-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2013 u 16:26
moje su 2 puta potučene od leda ali se nedaju idu dalje
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
Majdaaa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 260
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Majdaaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2013 u 22:35
plavo? tekuće ili?ako su za topljenje onda je možda kristalon start :) 
Na vrh
ljutka View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 31
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ljutka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2013 u 22:28
ja sam kupila prehranu di i cvijeće , nekaj plavo. nemam pojma šta je ....al evo cvijeće 
http://shack.us/photo/my-s/404/cvijee.jpg/ -
Na vrh
Majdaaa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Majdaaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2013 u 22:21
Lu Lei, čime ih ti prihranjuješ? :)
Na vrh
dijana7566 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Bodovi: 3643
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2013 u 22:10
Bojim se Aralija da bi ova godina mogla biti gora nego prošla. Volila bih da se varam. Muka mi gledati biljćice kako se pate.
Pozdrav iz Osijeka
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2013 u 21:14
Malo jesu sporije ali stignu se one razgranati, lanjska godina definitivno nije bila za njih naglo je zatoplilo bez zračne vlage pa su bile nekako kilave bar kod mene, ove godine je nešto bolje jer je svibanj red sunca red oblaka što im u početku godi, ali kako predviđaju vruće ljeto bojim se da će stagnirati u rastu bez obzira na brigu oko njih, voljela bih da se varam Disapprove
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
Majdaaa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Majdaaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2013 u 13:47
Ne znam jel to samo meni ili....imala sam bijele prošle godine i nekako su mi slabo napredovale....uzela sam jednu bijelu ove godine i puno se sporije razvija od npr. rozih...
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2013 u 13:37
Bingo
Na vrh
Lu Lei View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lu Lei Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2013 u 13:28
Super izgleda:-) aha i fasada je roza? :-)
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2013 u 13:17
Kombinacija crveno bijelo je idealna ali kod nas se bijele jako teško nađu, ove godine su kod mene roze evo jedne sličice od prije desetak dana,

Na vrh
Lu Lei View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lu Lei Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2013 u 13:05

Lu pekrasne su i osobno crvene su meni najljepše ali ove godine sam promjenila boju , moja neka opsesija pa je boja u skladu s fasadom pa ćemo vidjeti kako će se razvijeti ali evo moje od prije dvije godine

http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/proljece/pelargonije/42670.aspx -
aaaajme, bile su ti savršene...Smilebravo Clap kakve onda imaš ove godine ?

Ja već par godina razmišljam o crveno bijeloj kombinaciji,ali uvijek kupim samo crvene...i nikad ne znam zašto..a mislim da bi to bilo baš lijepo malo za promjenu Smile
Na vrh
Lu Lei View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lu Lei Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2013 u 13:02
Tnks MajdaaSmile da jako sam zadovoljna njima zasad...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3132333435 94>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.