Pelargonije ili muškatle |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 94> |
Korisnik | |
Lu Lei ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: Križevci Status: Offline Bodovi: 256 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Samo nemoj po suncu, ja spricam navecer,pred mrak |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Hvala pokušat ću ove godine i prehranom preko lista
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Lu Lei ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: Križevci Status: Offline Bodovi: 256 |
![]() |
|
![]() |
|
jednom u deset dana ih prihranjujem tekućim gnojivom Cvetal za pelargonije, i jednom u istom periodu ih pošpricam tj.prihranim preko lista sa Folifertilom T.
Kako ti "hraniš" svoje ?
![]() |
|
![]() |
|
Draga Ljutka, figurica je predivna
![]() |
|
![]() |
|
ljutka ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 01 Srpanj 2012 Status: Offline Bodovi: 31 |
ja vam moram staviti sliku moje figurice u cvijeću , malo se muž poigrao
http://shack.us/photo/my-s/818/forumgv.jpg/ -
![]() |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Prekrasne su vam pelargonije, moram reći da i mene uvik više privlače crvene boje.
|
|
Bolje može onaj tko hoće nego onaj tko može
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
Majdaaa ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2012 Status: Offline Bodovi: 260 |
plavo? tekuće ili?ako su za topljenje onda je možda kristalon start :)
|
|
![]() |
|
ljutka ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 01 Srpanj 2012 Status: Offline Bodovi: 31 |
ja sam kupila prehranu di i cvijeće , nekaj plavo. nemam pojma šta je ....al evo cvijeće
http://shack.us/photo/my-s/404/cvijee.jpg/ -
![]() |
|
![]() |
|
Majdaaa ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2012 Status: Offline Bodovi: 260 |
Lu Lei, čime ih ti prihranjuješ? :)
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Bojim se Aralija da bi ova godina mogla biti gora nego prošla. Volila bih da se varam. Muka mi gledati biljćice kako se pate.
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Malo jesu sporije ali stignu se one razgranati, lanjska godina definitivno nije bila za njih naglo je zatoplilo bez zračne vlage pa su bile nekako kilave bar kod mene, ove godine je nešto bolje jer je svibanj red sunca red oblaka što im u početku godi, ali kako predviđaju vruće ljeto bojim se da će stagnirati u rastu bez obzira na brigu oko njih, voljela bih da se varam
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Ne znam jel to samo meni ili....imala sam bijele prošle godine i nekako su mi slabo napredovale....uzela sam jednu bijelu ove godine i puno se sporije razvija od npr. rozih...
|
|
![]() |
|
Bingo
|
|
|
|
![]() |
|
Super izgleda:-) aha i fasada je roza? :-)
|
|
![]() |
|
Kombinacija crveno bijelo je idealna ali kod nas se bijele jako teško nađu, ove godine su kod mene roze evo jedne sličice od prije desetak dana,
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() Ja već par godina razmišljam o crveno bijeloj kombinaciji,ali uvijek kupim samo crvene...i nikad ne znam zašto..a mislim da bi to bilo baš lijepo malo za promjenu
![]() |
|
![]() |
|
Tnks Majdaa
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 94> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |