Vrtek |
Odgovori | Stranica <1 3132333435> |
Korisnik | |
temzi
Odrastao grm Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Crassula perforata
|
|
|
|
Sponzorirani linkovi | |
temzi
Odrastao grm Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kalanchoe tomentosa"Golden girl", Crassula Falcata, Echeveria Black Prince, Crassula pellucida ssp. Marginalis Variegata
|
|
|
|
temzi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Echeveria Lilacina
|
|
|
|
temzi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
temzi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Crassula nudicaulis syn. obvallata
|
|
|
|
temzi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Crassula "Spring time"
|
|
|
|
temzi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mirandice vidi kako rastem
|
|
|
|
temzi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Crassula Rupestris
|
|
|
|
temzi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...i u sredini ih čuva prelijepi Cotyledon orbicularis Oophylla
|
|
|
|
temzi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
maleni Cotyledon undulata
|
|
|
|
rajski vrtovi
Odrastao grm Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kao novopečenom zaljubljeniku u sukulente, pravi užitak mi je bio pregledavati tvoju kolekciju. Ne znam što je ljepše; predivni primjerci, krasno iskombinirani, zdravi ... nešto prelijepo. I velike pohvale za imenovanje svakog (znaju baš biti komplicirani za pisanje ) |
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidi se da tvoje cvijece nije ljubavi oskudno !
|
|
Volim ljude koji su kroz slucaj usli u moj zivot i odlucili u njemu ostati !
|
|
miska
Cvjetni guru Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Temzi, draga, evo konačno došetah do tvog predivnog vrta... a sukulenti su ti očaravajući, kolika je to samo zbirka.
|
|
temzi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidim da i tebe polako hvata sukulentomanija, i to mi je baš drago, obzirom na cvjetni raj koji si dovela do savršenstva, znam da ćeš isto uspjeti i sa sukulentima!
|
|
|
|
temzi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
temzi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovaj Rubrotinctum imam već 2 godine, uzgojen je iz 5 malih mrvica...ali problem mi je nabaviti ponovno (nakon što mi je prošle zime otišao u vječna lovišta) Rubrotinctum Aurora. Prelijepa mi je njegova izrazita ružičasta boja na bijelim bobicama...uh još uvijek mi je tiha patnja dok ga se ponovno ne domognem!
|
|
|
|
temzi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
Nisa
Neukroćena biljka Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
skladno i lijepo temzi, uostalom, kao i cijeli vrtek
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
temzi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala ti draga Nisa! Jako mi je drago da ti se sviđa! Hvala ti i na posjeti, dođi mi opet!
|
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 3132333435> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |