Detalji iz mog vrta |
Odgovori | Stranica <1 3132333435 39> |
Korisnik | |
White
Već proklijao Pridružen: 23 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 207 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo citiram samu sebe,vidim po postovima da je ta moja djetelina dupli pakujac ali ipak me zanima gdje si ga u Brodu našla? |
|
Sponzorirani linkovi | |
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Stvarno je pogodila pravi komentar!
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno!
Ono nešto novo je cuphea ili japanska mirta |
|
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I novo i staro...............meni je sve super!
Priznajem da dupli pakujac vidim kod tebe prvi put i jako, jako mi ssssviđa!
|
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Neću sve ponavljati ali nemam riječisvaka čast
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
dada28
Trajnica Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
White, taj pakujac sam kupila prošle godine na sajmu cvijeća kod nas u Brodu (u tvrđavi). U međuvremenu sam posijala pakujce, sad su još mali, ali nadam se da ću ih do slijedeće godine imati jako puno...ne znam kakvi su, jer sam sjeme dobila.
Otok, nisam znala da se to zove japanska mirta, rekli su mi da raste u trokut i da bi je trebala malo zaštititi preko zime (ako mislimo na istu biljku). Jednu sam kupila u OBI-ju ove godine, a drugu, sličnu biljku sam kupila na sajmu...sad sam i ja zbunjena... Kad se vrijeme proljepša, malo ću ih bolje proučiti. kat.rea, ono između perunika, ljubičastih cvjetića, je iglica (geranium), koraljna zvončika i ostaci tulipana...ne znam baš na što si točno mislila. A moj najljepši cvjetak je dobro, čuva moje cvijeće i prati me po dvorištu dok se bavim cvijećem (čitaj, smeta mi) smrcko, alisa, Flavia, baka, otok, bergenia, niho, rosa2, gioiaa, Lantana, Mira 021, lucy, anči39, stefkaja, kontesaa, hvala svima za komplimente...sorry, ako sam nekoga izostavila...kiss, kiss! |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
dada28
Trajnica Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I još nešto...one velike, prekrasne, žuto-naranđaste anđeoske trublje, baš kao i hibiskusi, smrzli su mi se ove zime u garaži...šmrc...ubilo ih je onih para dana, kad se temperatura spustila na -20 stupnjeva...
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I staro i novo i plavo ne moraš se više udavat sve ti je prekrasno
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
anči39
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dada i mene susjedi gledaju čudno sa fotićem sigurno misle da sam skroz pošandrcala
|
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
lilie
Trajnica Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve je prelijepo i staro i novo.
Najljepši klematisi.
|
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
dada28
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imam problema s fotićem...evo nekoliko novih slika...nisam baš zadovoljna, ali nemam bolje...
Novi kamenjar... Žuta lonicera u punom sjaju...(zanemarite ne-kvalitetu fotografije) i još jedna... Čuvarica moga cvijeća Ovo sam neki dan dobila na poklon... Nadam se da ću uskoro kupiti neki novi fotić...Ovaj je ispao mojim dečima i oštetila se leća(i to samo par dana nakon što smo ga kupili..)tako da imamo loše fotke već godinama... |
|
|
|
alisa
Trajnica Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dada,slike su predivne...Oduševilla me lonciera,kamenjar,ruže,clematisi--Naravno posebni komplimenti za čuvara vrta!!
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno si sve poslikala
|
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve je lijepo od kamenjara pa nadalje
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivne slike,ne znam sta bi izdvojila,sve mi je
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
o kakvim lošim fotkama pričaš draga?
fotke su odlične, a naročito one makro, koje već spadaju u kategoriju umjetničke fotografije.
Aha, tu smo radi cvijeća...novi kamenjar odličan, bogat izbor cvijeća prekrasne cvatnje, i staro, i novo, i plavo...
Predivan vrt!
|
|
rena
Mladi grm Pridružen: 20 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 767 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kao i uvijek, lijepe slike, super vrt! samo tako naprijed. puno uspjeha
|
|
magnolia
Pustio korijenje Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hej evo me tu malo da vidim što se događa i vidim čudo od klematisa, a tek ruže, pa lonicere, što ti hoćeš, lako je kad imaš čuvaricu cvijeća i to tako medenu.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Odgovori | Stranica <1 3132333435 39> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |