Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Glikica - moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Glikica - moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3132333435 142>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Status: Offline
Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2013 u 18:33
Lijepo da imas mjesto za uzitak i svoju prvu jutarnju kavicu. Ova predzadnja slicica ti je super, a miris, mogu si docarati, poznat mi je.
Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2013 u 18:13
smile227Prekrasno popunjena veranda i jutarnja kava u kojoj ces gustati u zelenoj cvjetnoj pidjami sa pogledom na svoji lijenu mrcinu-burita koji bas obara s nogu,pa nema veze ca ne cvate!,valjda jos nije spreman..jos bih izdvojila ovu sliku sa gljivama na panju jer je genijalna!
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2013 u 13:25
Ovaj prizor me oduševlavam još kad bih vam mogla miris prenijeti.....miris divljine, prirode, jeseni, šume, opor i slatkast ujedno, ma....teško za opisati!

Uploaded with ImageShack.us

a ova slikica je za moju Slavujčicu, nešto smo o tome pričale. Inače kažu da je ova trava kao pirika i neki su ju čak izbacili iz svog vrta, ali meni je prekrasna:

...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2013 u 12:44
Smail, baš ovih dana sam u potrazi za nekom zelenom pidžamom na cvjetiće....da se uklopim, zakamufliram i da me nitko ne može pronaći Wink.
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2013 u 12:42
Nisa hvala Hug, a burito je stvarno mrcina, ali lijena mrcina jer još nikada nije cvao. 
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2013 u 12:37
Točno  Glikice mogu zamisliti taj prizor, tebe u piđami, šalica kave u ruci među cvijećem.
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
Nisa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017

Bodovi: 3089
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2013 u 12:33
lijepi vrtovi Glikice i zimski i jesenski; burito Shocked
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2013 u 11:52
Nona u pravu si. BAš zato ovih dana ja intenzivno radim na dodatnom uređenju tako da bude stvarno picikato ! Bit će to pravi zimski vrt !
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2013 u 11:51
Ajama, malo uvučem trbuh i "na kant" se nekako provlačim LOL.
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2013 u 11:48
te naše verande su u stvari zimski vrtovi samo mi to neznamo prezentirati kao Englezi, burito ti je pravi kapitalac a ripsalisi ne zaostaju smile57
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2013 u 11:30
o pa to je velika veranda kad još staneš i ti s kavom LOL
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2013 u 11:21
Je draga Smail, to je nekad davno bio trijem, pa se kasnije zatvorio i ostaklio. Prošle godine sam promijenila krov i donji dio uzidala, a nedavno sam i radijator postavila, tako da sad mogu regulirati temperaturu. Već je puna, a još biljaka čeka da ih unesem. Bit će gužva i lijepo.
A obasja ju prvo jutarnje sunce tako da mi je milina tu boraviti u pidžami sa šalicom kave.
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2013 u 10:56
Prekrasne su mi ove slavonske verande i mi smo ju imali, puna svjetla, ne pretopla a niti grijana i sve je stalo u nju, moja kuća na žalost nema verandu. Ovaj prizor mi je prekrasan.

Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2013 u 10:06
prizori sa verande

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2013 u 15:05
Draga Miška, ovi jesenji cvjetovi su nekako posebni, kad znamo da nam se privlače mrazevi i sivilo. Svaki cvjetić koji nam sada podari svoju ljepotu je dragocjen, sjećanje na njih će nas nositi kroz zimu do sljedećeg proljeća.

Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2013 u 14:43
Prekrasan smradac,sedumi,tratincice,sukulenti i kad sve to vidim i ja si ponavljam,jesen je,ipak je jesen  a sve jos lipo cvate.
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2013 u 13:51
Iako je već studeni, pčelice su još aktivne:

jedan karanfil me počastio svojom ljepotom i mirisom:

i babosvilka je neumorna

i predraga mala tratinčica

al' ipak je jesen:

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2013 u 13:40
Klaudija, pozdravljam te u svom carstvu, drago mi je da si mi došla u obilazak !
 Ja to malo -po-malo unosim, kako tempemperatura diktira, tako unosim biljke.
A ova slikica ? Pa da, meni je isto lijepa, prirodna i ležerna.

Na vrh
klaudija8 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 848
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klaudija8 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Studeni 2013 u 22:31
vidim da si vrijedna draga I da imas pune ruke posla unoseci svoju zbirkuThumbs Upna verandu

ova mi se slicica svida puno
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Studeni 2013 u 18:03
Lantana, puno ti hvala na tvoj osvrt, komentare i komplimente  Embarrassed !
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3132333435 142>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.