Vrt by Maris |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 102> |
Korisnik | |
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Knjižaru svaštaru je opasno imati u blizini ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Hvala Dadinica ![]() |
|
![]() |
|
Hvala draga ![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Draga Maris, nemam riječi. Jednostavno je sve jedno ljepše od drugog!
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Zakaj ja nemam takvu kvartovsku knjižaru ![]() Ustvari kad bolje razmislim, ja nemam nikakvu knjižaru (ni pekaru, ni poštu.....) jedva da imamo trgovinicu ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Da,u sklopu knjižare je i poklon galerija i kutak s cvijećem,rezanim i u teglama. ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Hočeš reči da si sukulente kupila u knjižari!?
![]() ![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Hvala Ljiljus ![]() |
|
![]() |
|
Hvala draga,a šta da ti kažem kupujem gdje stignem.Kako bi Belica rekla i kad ode kupiti luk vrati se s biljkom.Npr.taj trio koji ti se sviđa sam kupila u kvartovskoj knjižari,išla po bilježnice,a vratila se s tri sukulenta ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Draga ,hvala ti na lijepim riječima ![]() Bez brige,kaktusi su na povišenom,moram ja paziti i na ona svoja dva znatiželjna njuškala ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala Camellia,moguče da ih nabavljamo na istom mjestu,mada sam ove zadnje kupila gdje sam se najmanje nadala ,u kvartovskoj knjižari.Otišla po jedno a vratila se s tri sukulenta ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ma imaš pravo,dosta je bilo paradajzeka za ovu godinu ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Je,nema cveteka,a gdje su ,to se i ja pitam već jedno vrijeme ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
flover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
prekrasno je,a ovo me očaralo....
![]() |
|
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
|
|
![]() |
|
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
Prekrasno Maris!
![]() |
|
Lipik
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Sve je krasno, ali najviše me oduševio trio sukulenata u predivnim teglama ![]() Dajte mi prišapnite ti i Camellia di to kupujete sukulente ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Gledam ja to sve kod tebe, smišljam kako da kažem kako mi se to sviđa, ali nije dovoljno samo tako reći....... e pa ne znam onda kako reći.....krasno....originalno...ludilo...
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Svaki put kad navratim kod tebe ne divim se samo nenadmašnom cvijeću,koje izgleda zdravo i raskošno
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Maris uljepšala si mi ovo tmurno jutro.Sukulenti su ti predivni.Izgleda da ih nabavljamo na istom mjestu.Kod tebe me uvijek veseli doći jer volim tvoje lijepo cvijeće u veselim teglicama.Još jednom,bravo Maris.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 102> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |