Emilly |
Odgovori | Stranica <1 3132333435 70> |
Korisnik | ||
Emilly
Odrastao grm Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
Sponzorirani linkovi | ||
Emilly
Odrastao grm Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
Emilly
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
Emilly
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
Emilly
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Bebolinin adenium
Nadam se da ćemo uskoro vidjeti cvijetove |
||
Emilly
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Mali debeljuce se sunčaju
|
||
Emilly
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
I šećer na kraju, sijanac koji mi je 1.put procvjetao
|
||
Emilly
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Toliko od mene
|
||
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Draga Emily,
BRAVO!nauživala sam se ljepote,
|
||
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
||
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Prekrasno . |
||
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
||
hana
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
prekrasno! Ova žuta cattleya me pogodila u srčeko
|
||
"Chi pianta un giardino semina la felicità"
Amelia,It |
||
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Utopila sam se u ovoj prekrasnoj boji!!!!! Prekrasna je !!! |
||
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
||
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Divota u plavome!!! Uživaj u cvijetovima!!! A tvoj šećer za kraj je pravi bonbončić !!! Koliko ti je star? |
||
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
||
Tea
Neukroćena biljka Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ajme koje divote od cvijetića draga.Sijanac adeniuma je krasan
|
||
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
||
Zvjezdana
Trajnica DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
predine su ti dejice
onaj bordo taamni phal kad i ako bude imao kekija moooolim te me se sjeti. ako ne kupim dotada takvog |
||
Per aspera ad astra.
|
||
Emilly
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Free, adenium je nedavno napunio dvije godine
Zvjezdana, za tog smo se već dogovorile Ne znam točno gdje, ali znam da jesmo Hvala svima |
||
Emilly
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Dobro te pogodila, više ni boje ne razlikuješ Catt je narančasta Mislim da takvih ima u mbm-u, mogu ti kupiti ako želiš |
||
hana
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
ne zamjeri još sam malo umorna od vjenčanja
|
||
"Chi pianta un giardino semina la felicità"
Amelia,It |
||
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
orhideje, adenium - divno
|
||
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Na fotki je lijepa a u živo još ljepša
Drago mi je da je nisam kupila kad smo zajedno bile u MBM-u, jer sve što je opstalo su jaglaci i cimbić... ostalo se smrzlo
|
||
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
||
Odgovori | Stranica <1 3132333435 70> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |