Isusova kruna - Passiflora |
Odgovori | Stranica <1 3132333435 38> |
Korisnik | |
arii
Pustio korijenje Pridružen: 16 Listopad 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
voki,hvala na odg...
neznam koja je,uopće se ne sjećam točno kako je izgledala...mislim da s nekakvim ljubičastim cvjetovima,ali nisam sigurna...sad bumo čekali da vidimo...hvala još jednom... |
|
Sponzorirani linkovi | |
voki
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
voki
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
voki
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Wolfsbane
Mladi grm Pridružen: 11 Ožujak 2012 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 708 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
uh prekrasna je edulis, kad ce moja u cvat... malo sam ju skurila suncem al oporavlja se, nisam sigurna da joj se svidja tu gdje je sad.
reznice si u vodi oziljavao ili?
|
|
velika gorica
|
|
voki
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Propala mi dva pokušaja ožiljavanja u zemlji, pa sam stavio reznice u plastičnu čašu i na prozor. Jako dugo im treba da se ožile (Za razliku od caerulee ili coriacee koje puste korenčiće za sedam dana). Prvo se na kraju reznice formira kalus, kao i kod Passiflore incense, iz koga kasnije izbijaju korenčići.
|
|
|
|
voki
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
morena
Već proklijao Pridružen: 30 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 193 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobila sam od MM Passifloru "Constance Eliot".O njima ne znam baš ništa.Dosta je mala biljčica pa sam ju za početak zasadila u malo veći kalić,ako krene, najesen se seli su u vrt.Dali voli više sunčana mjesta ili sjenovita?Dali može preživjeti zimu vani ili ju se mora unijeti?
|
|
Josipovac,Osijek
|
|
voki
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Passiflora "Constance Eliot" je varijetet Passiflore caerulea, izdržava niske temperature do -15. Ova pasiflora ima bele cvetove, lako se ožiljava grančicama. Ako nadzemni deo zimi i izmrzne u proleće će isterati iz zemlje nove mladare koji stižu i da cvetaju tokom leta i jeseni. Pasiflore je u kontinentalnom delu bolje saditi u baštu u prolećnom periodu kako bi do jeseni razvile što veći korenov sistem, jer tada bolje prezimljavaju.
|
|
|
|
morena
Već proklijao Pridružen: 30 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 193 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Voki hvala na odgovoru.
|
|
Josipovac,Osijek
|
|
voki
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
voki
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Koliko ljepote.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
voki
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
voki
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
I ove su prelijepe......
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
voki
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Glikica
Cvjetni guru Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Voki, tvoje su stvarno očaravajuće, odmah si poželim da ih sve imam, samo ne znam gdje više smjestiti sve biljke koje bih voljela imati.
Ja imam samo jednu, lane je bila malešna, a prezimila je u istoj prostoriji gdje i kaktusi, dakle na nekih 5-8 celzija. Vode je dobila tek kad sam vidjela da su listovi malo mlohavi. Ove godine je jako narasla i već mi je podarila nekoliko cvjetova, pa evo da se pohvalim: Uploaded with ImageShack.us |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
voki
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Glikice, koja je to vrsta na slici???
|
|
|
|
Glikica
Cvjetni guru Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Voki, pojma nemam.
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
Odgovori | Stranica <1 3132333435 38> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |