Moji vrtovi, moj okoliš |
Odgovori | Stranica <1 3132333435 90> |
Korisnik | ||
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
tvoji okoliši su lijepo uređeni! vidi se da je gazdarica pravi esteta, za toliko prostora i prošetati samo je za umoriti se a ne dovesti u stanje reda!
bravo mira, super da si stavila vaše slike drago mi vas je viđeti! |
||
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
||
Sponzorirani linkovi | ||
sunceeee
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Lijepi poklnoni, svi noviteti, orhideje, a cure su super.
Divan okoliš, pogled....
|
||
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
||
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Bila si jako vrijedna i to se lijepo vidi. Mnogo prekrasnih poklona s druženja.
Pitala si u vezi orezivanja bugenvile. Ne znam da li se radi o "Formosi" , ako da onda bi trebala još više orezati i to tako da sve male i sitne, tanke grane orežeš uz glavnu granu vodilicu, a to je stara, zadebljana grana, tako da u konačnici bude odrezana drastično. Na takav način osiguravaš vrlo jaki porast na proljeće, a samim time izrazito jaku i bujnu cvatnju. To naravno vrijedi za formosu, a to je ona uobičajena koja se viđa u Dalmaciji, a kod nas ju možeš vidjeti na Kantridi kod skretanja na bazen. Baš sam ju nedavno pogledala i baš je dobro orezana, upravo ovako kako sam ti opisala. To je inače po uputama uzgajivača bugenvila iz Splita, poznatog Denisa. One bugenvile u bojama (bijela, crvena, narančasta i sl. drugačije se tretiraju)
|
||
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
tikvić
Trajnica Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
I ja se pitam kad sve to stigneš srediti i k tomu još uredski posao i kućanski poslovi. Sve je vrijedno divljenja.
Skoro da zaboravih, htjela sam ti reći da si lagistremiju trebala dobro orezati. Ona cvijeta na ovogodišnjim granama i ako se radokalno ne oreže (na dva pupa) bit će puna malih grančica, a vrlo malo cvijeta. Još uvjek ti nije kasno da je orežeš. |
||
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
mali kaktus jesi li ti svoju staru orezala? Evo moon mi savjetuje da sve orežem do jake grane i to ću učiniti ako nije kasno.
Lora hvala što si navratila! Još sakupljam penjačica za zid pa jedva čekam da zazeleni. Vjerujem da će vam se svidjeti kada bude pokriven.
arim, čeakj samo da vidiš i svoje biljke u mom vrtu, jako im se veselim. Onaj sukulent sam presadila i dobro se drži. Hvala ti što si navratila!
maso, ti voliš dragoljube? Hvala na posjeti!
Draga freeland44 neka su nam orhidejice samo žive i jako im se veselim. Da žaluzine su nam iste i rade lijepu sjenu orhidejama
waterlily hvala što si navratila! Da, ono je Eden Rose, obožavam je! Želim da ti kuglasti bagrem oživi, budi strpljiva ili ako ne, nemoj ga se odreći, prebaci ga na drugo mjesto, krenuće on...pa javi!
Anastazija_ hvala! Moram malo gvirnuti kod tebe, dugo nisam..
Anaida da, puno je posla bilo i još je ali sada je vrijeme za radove kao i kod svih vas. Vidim da je kod tebe prekrasno, volim svratiti!
Triša, draga i neumorna, hvala na posjeti a ne da ste komadi već prave curice! Vidi sebe, pa tko bi ti dao više od 40!
antonija , Anči draga, uvjek imaš vremena za svih nas, divna si!
sunceeee , hvala na posjeti, mi se još čujemo... podrav draga!
Mari,5510 hvala što si navratila, ja već dugo nisam bila kod tebe.. ne stižem o vrtova, okoliša, posla u firmi, kući.. ali hoću, ne zamjeri!
tikvić hvala na lijepim riječima! Zar da je orežem sada kada baca listove? Strah me je... a voljela bih da cvjeta!
|
||
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ako je to formosa, slobodno ju oreži skroz, uopće nije kasno - na našem podneblju, sad je upravo i vrijeme da se orezuje
|
||
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Sada malo slika iz Njivica ( naradila se za vikend u, recimo vrtu)
Okućnica ima jedan veliki dio vrta, jedan nešto manji i još ponešto zasađeno okolo, gdje je to prostor dozvoljavao
Ovi otočići, krugovi su npravljeni jer je zemlja slaba pa sam tu stavila kane i od Hoye travu kao pampas, zaboravila sam kako se zove
Jacaranda od Željke
i oko nje
Orezana bugica
Mlada lonicera, clematis niobe i ruža don juan ( jedno od toga će uspjeti, mora biti crveno i da se popne do vrha drugog kata)
Sa druge strane ruža Eden rose
I pampasica od vas cure 051 presađena ovdje ( ona stara je izgubila lišće, pofurena od zime)
Crvena lagostremija
Sa kata pogled na vrt, travnjak
i panorama gdje je očišćena šumica zazelenila pa se ne vidi jako djelo mojih ruku ili grijeh
I jedna ljepša
|
||
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Drugi dio vrta kod ulaza
mandarina i bijela budleja
šeboj
Trava od Beline sa svim i svačim..
od Triše Kokarda - Gailardia
božur
karanfili
mlada truba
samo je dio ostao živ
smokva
lavanda, neznam koja je to vrsta
opet bijela budleja
lantana preživjela
nova bugica i reznice oko nje, neznam hoće li se primiti
|
||
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Još dva vrtića
mlade bijele ruže
od drage Free
I još nešto čeka svoje mjesto
|
||
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Jako dobro znam što znači nešto raditi u vikendici, iako nije tako daleko, možeš do nje uglavnom vikendom, dva možda dva i pol dana i onda bi htjela sve napraviti, sve očistiti, posaditi. Nije lako, ali ti si neumorna i očito sve stigneš, zato okoliš izgleda super!
|
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Bravo ,bravo ,šetam tvojim vrtovima,divim se ,a onda tri gracije,zastao mi dah,pokrila sam okrugli bagrem,ja ga nigdje ne vidim.
Sve ti je u cvatu,vrijedni i zlatni prstići.
Da te nema trebalo bi te izmisliti.
Imaš toliku ljepotu,da se i pčele umore letjeti.
|
||
Duda-Lave
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
obično ljudi misle ak imaš viksu tam se i odmaraš......al po tebi se ne bi reklo da se odmaraš..baš si bila vrijedna mora da te boli svaka koščica ali bit će vrijedno kad vidiš kad sve probuja i procvijeta,a to jel smiš ili ne tuđe čistit i ja imam istu situaciju i suze im teku (ionak misle da sam ja na kvasini ) jel ja čistim ili ne ali apsolutno hvale vrijedno da se sredi i ono kaj nije tvoje
|
||
VILMAČ
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
bila si jako vrijedna i biljike to nagrađuju, zar ima išta ljepše!?
|
||
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
||
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ne znam kad sve stigneš, ali očito stigneš.
Koje mnoštvo biljaka imaš! Moj naklon! |
||
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
||
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
puno lijepih biljaka vrijedna si Miro svaka ti čast
|
||
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
||
moon
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Veliki posao si odradila, ali rezultat vrijedi truda ps: danas kad smo se čule telefonski i kad si rekla da si formosu orezala i da vidim - možda bi trebala ostaviti samo one dvije osnovne grane koje su deblje i koje su vodilice, a sve bočne grančice skroz orezati . Ja bih ju tako orezala, drastično, ona ti i onako sve baca na potpuno novim granama, a vodilice (u ovom slučaju dvije) one će, s vremenom, ići prema katu do kud bi ti htijela da dođe do, ako se ne varam, drugoga kata. Ti razmisli |
||
Lora
Neukroćena biljka Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Dobo si se ti "narintala", ali su zato rezultati
|
||
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
||
Odgovori | Stranica <1 3132333435 90> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |