pandin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 36> |
Korisnik | |
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nihil agenti dies longus est. - Ništa ne radeći, dan je dug.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
krenula sam od početka šetnju tvojim vrtomi samo mogu reći -koji divan vrt imaš -
![]() |
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
dobro sam napisala da puno radiš u vrtu, što se i vidi.
jezerce ti je super, nadam se da ćemo ga vidjeti i kada mu procvjetaju obale! ![]() na čega si kalemio forziciju? zanimljiv mi je pokušaj pravljenja padajućih grana. baš su tvrdoglave što opet rastu prema gore! ![]() |
|
![]() |
|
Miranda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2013 Status: Offline Bodovi: 1263 |
Budi se polako i tvoj vrt. Jedva čekam da se sve zašareni!
![]() Ova zadnja kupovina ti je bila baš uspješna! ![]() |
|
![]() |
|
Karli ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Bome si se ti naradio. Da li ruke i leđa uopće osjećaš.
![]() Jezer je preljepo, jaglaci su preljepi, nove gredice još ljepše i tako kod tebe u nedogled. Bravo za forziciju, ali neće ona nego gore. ![]() |
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
krasno
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Stvarno si se naradio, ali su rezultati odlični. Imate jako lijep i njegovan vrt, a tvoji mama i tata imaju jako vrijednog sina s kojim se stvarno trebaju ponositi ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
blue sky - hvala na posjeti svrati opet pa se malo odmaraj u mojoj oazi
![]() Slavujčice bome se radi od jutra do mraka sa tu i tamo kojom pauzom za kavu ![]() ![]() ![]() ![]() miranda hvala na posjeti , svrati opet pa uzivaj , i da zaboravio sam reci ostajem kuci do 1.05 tako da cu malo duze uzivat u vrtu ![]() karli - sta da ti kazem svi bolovi prodju ali ruke sam skroz na skroz skršio , cisto me je sramota s nekim se rukovat ![]() moon
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Panda ti si stvarno vrijedan.Nemam riječi koliko me opet oduševilo tvoje cvijeće.Povišena gredica ti je prekrasna.Veselim se svakoj tvojoj novoj slici.
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Jako mi se sviđa stazica u kombinaciji oblutaka i kamenih ploća, izvrsna ideja. Sve je kod tebe lijep i vrt i jezerce i cvijeće
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Bravo, zaistta ste vrijedni, divne su mi slike tog jezerca, ma ustvari i ova staza mi je fenomenalna. Malo sam se nasmijala na onaj komentar kod one nove gredice, kako ni sam neznaš što si sve tamo posadio... vjeruj mi , to se i meni desi
![]() Jedva čekam da se sve razbuja i rascvate, biti će divno šetati . |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
anastazija - hvala ti na posjeti
![]() camelia - s ovom gredicom i cempresima hocu da sakrijem ovaj zid , jedino sto mi je problem sto je bas uska kad sam stavio cemprese , trebat ce ih malo frizirat pa da sve ispred ima pozadinu, i trebat ce jos cegat da se oni zgusnu ![]() lantana - ta stazica je ideja mamina, nismo znali sta cemo a bas i nismo raspolagali s nekim iznosom, tako da smo stavili betonske ploce i taj tucanik, a betonske ploče su sve nepravilnih oblika tako da su se fino stopile sa kamenom , nadam se da cu bit u mogucnosti sto vise vremena provest ovdje preko ljeta , pad mogu u vasim vrtovima uzivat ![]() belice- ![]() evo sad smo ja i mama u presadjivanju , svaki dan po malo , nemoze to sve u jednom danu , mislili jesmo ali dan je pre kratak , za toliko kucnog i ovog vanjskog cvijeća ( u saksijama) da bi sve presadili , tako da cemo to po malo
![]() |
|
|
|
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
stiglo proljece I kod tebe, prekrasno sve
![]() |
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Wow, pa ovdje se naveliko radi! Bravo!
Meni uvijek oko zapne za tvoju stazicu, prekrasna mi je! Koliko debeli obluci moraju biti, i gdje nabavljaš kamenje? |
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
Klaudija 8 - hvala na posjeti svrati opet !
![]() Floramye - stazica ti je od betonskih ploča ( to smo lupali jedan dio betona u dvoristu pa iskoristili otpad ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
svašta nešto sam htjela pohvalit ali kad sam vidla panoramsku i onu lijepu stazu zaboravila sam sve drugo ..predivna je
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Je, panoramska je zakon!
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 36> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |