Moja cvijetna razbibriga |
Odgovori | Stranica <1 3132333435 37> |
Korisnik | |
Smail
Trajnica Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nisa, moon hvala vam što ste prošetale mojim cvjetnjakom, imaš moon pravo, malo smo se bez veze svi ubedirali zbog kiše, cvijeće je lijepo kako it kažeš i po kiši.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
samo ti poreži ove trule cvjetove, procvjetat će one opet lijepo doduše ne bogato kao u prvoj cvatnji ali radovat će one nas sve do jeseni
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
miska
Cvjetni guru Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Smail!Od prve do zadnje slicice,kamenjar i ruze,zacinsko bilje i javor..sve je prekrasno i uzivala san u tvom vrtu
|
|
Smail
Trajnica Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Nona, znam da je prva cvatnja uvijek najljepša kod ovih ruža, i zato mi je bilo žao štonisam mogla duže uživati u njima, ali nema veze bit će još prilika.
|
|
|
|
Smail
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Miska, drago mi je da si bila kod mene u posjeti, hvala ti na pohvalama, i dođi mi opet.
|
|
|
|
arii
Pustio korijenje Pridružen: 16 Listopad 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tko traži taj i nađe...jedva sam te našla u svim ovim vrtovima...
pregledala od prve do ove stranice...uživala u ružama,preko kompa mi je zamirisalo...popratila promjene u vrtu,jako lijepo...i stala na začinskom kamenjaru...to mi je velika želja,za sada skupljam po teglicama...za sve ovo treba puno vremena,ljubavi i zelenih prstića... mah mah iz susjedstva...
|
|
ljiljus
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mmmmmm.... ona tvoja bijela ruža
|
|
Lipik
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kamenjar,tulipani.,ruze,posebno ta bela stablasica me odusevila
|
|
Smail
Opcije poruke
Hvala(0)
|
-Draga arii i tebi susjedski pozdrav, dobro mi došla u moj cvijetnjak
-Ljiljuš i meni je bijela ruža najljepša, pogotovo kada je stablašica.
-Gioiaa, čast mi je tvoja vizita mom cvijetnjaku.
|
|
|
|
josipa
Mladi grm Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bijela ruža i mix su ti za desetku
|
|
Smail
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
Camellia
Cvjetni guru Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Samo sam malo prošetala da vidim koji novi cvjetić.Bijelu ružu sam vidjela u živo i svaki me put oduševi jer je stvarno prekrasna.
|
|
Smail
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Camellia, znaš da nemam puno vremena ove godine baviti se puno sa vrtom, ima nešto i novih događanja ali jednostavno sam u stisci sa vremenom, stignem samo nešto malo zaliti i već mrak, iduća godina će mi biti bolja.
|
|
|
|
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prošetala i sada razmišljam što ti reći da cure već nisu..... iskreno, ne bih znala ništa posebno izdvojiti, sve je tip-top!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
Smail
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dadinice,
|
|
|
|
Smail
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo malo sličica iz mog vrta da se ne zaboravi tema, prioritet mi je povrtnjak, pa je cvijetnjak malo zanemaren, zato posadim nešto cvijeća i u povrtnjak, za moju dušu.
|
|
|
|
Smail
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ruže su nove pa su još malene, ali su vrijedne i cvatu.
Ova ruža kada počima cvjetati je žuta poslije postane narančasta. Kamenjar. Sada je u kamenjaru najljepši ovaj sedum. |
|
|
|
Nisa
Neukroćena biljka Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kamenjar je prekrasan, baš mi se sviđa, a i sedum je lijep i zanimljive boje; delosperma se mora primjetiti, iako nije u prvom planu
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
miska
Cvjetni guru Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Smail,ruze su super ali ja ipak vise volim sedume i oni su predivni a posebno ovaj u cvatu
|
|
blue sky
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kamenjar super
|
|
Odgovori | Stranica <1 3132333435 37> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |