Hercegovački vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 76> |
Korisnik | |
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jorgovan, ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us keria, ![]() Uploaded with ImageShack.us judino drvo, ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Ajme, koje ljepote.............ovaj jorgovan miriše so mene, a judino drvo
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Tikvić, između dva grma mahonije je stablo, koje? Jel ti to judino drvo, koje se osušilo? I da li je ono u pozadini isto judino drvo? Od tvoje dvije mladice, jedna mi je potjerala 3 listića, a drugu još čekam!!! Koliko li će mojoj trebati da procvijeta, i koliko su tvoja stara? I nije pretjerivanje, samo sam pohvalila ono kaj mi se jako sviđa!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
![]() Uploaded with ![]() Uploaded with ImageShack.ushttp: //imageshack.us]ImageShack.us[/URL] ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
o draga kod tebe raj na zemlji,uživam zaista i odmaram u tvom divnom vrtu
![]() |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Predivno,draga moja hercegovko!
|
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Tikvic draga , i opet samo mogu reci divno , fenomenalno , genijalno !
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
upala sam ti u stavljanje slikica, ali zbilja si me nahranila sa slikama judinog drvca, koliko su tvoja stara i koliko brzo rastu!!! Jel ja mojim moram puštat sevdalinke ili je Hanka Paldum dosta!!!
|
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Tikvić evo me u prolazu, ali ipak sam morala zastati i nauživati se ove ljepote tvoj vrta.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Pa ja sam doista uživala u šetnji tvojim prelijepim rascvjetalim vrtom....stabla, grmovi
![]() |
|
![]() |
|
Fre draga, ono drvo između dvije mahonije nije suho niti je judić, ono je lagistremija koja vrlo kasno ozeleni. Drvo u pozadini takođe nije judić, već ukrasna jabuka. Moji judići (imam ih dva) su stari nekih desetak godina. Da bi procvijetali treba im nekih četiri -pet godina ovisi od uvjeta i zemljišta u koje su posađeni. Bergenija, Sarajka, Alisa, Fee hvala na posjeti i komplimentima mom vrtu. Velika ![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
|
![]() |
|
Triša, Baka , Moon hvala na posjeti, velika
![]() |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Jako lijepe slike. A tulipani su pre...pre...predivni.... |
|
![]() |
|
Mikica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3024 |
Ajme kako je ovo lijepo.Ne znam šta je lijepše,ono veliko,veliko ili ovo nisko,nisko.
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
kod tebe prekrasno kao i uvijek! |
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Tikvić i ja sam s veseljem šetala tvojim slikicama, divna drvca i grmići!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
prekrasno Tikvic grmovi posebno
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Semira ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 429 |
A tek irisi!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 76> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |