vilmač |
Odgovori | Stranica <1 3132333435 49> |
Korisnik | |
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepe mačuhice, krasna ruža, a ona slika neba je prekrasna!
|
|
život je more
|
|
Sponzorirani linkovi | |
anči39
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasna ruža
|
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
maslacak7
*Moderator Foruma DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svida mi se tvoj kutak s panjem i sve ovo sto je neznam kako zavrsilo u kosarici
Macuhice su prekrasne kao i sve ostalo sta sam vidjela... |
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ružica će još dodatno ukrasiti tvoje dvorište!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
sarajka
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ruža ti je krasna,a za sjemenke ne znam kod mene je još snijeg i minusi ,ma ni ne pomišljam da šta sijem,da mi je samo sačuvati biljkice koje imam,kada će proljeće
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vilmač ruža je krasna. I nisi ti jedina kojoj tako "slučajno" uvijek nešto zaluta u košaru. Flaviji se to često događalo, čak je našla i kraj smetlišta borek....
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nemoj po buticima tamo je jos skuplje
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
VILMAČ
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala svima koji su mi bili "u gostima"!
jučer je bio prekrasan dan pa sam ga iskoristila za šetnju!
ovaj put to nije bila standardna šetnja u polje do jezera, nego u borovu šumu! naime, mještani sela su 90-ih godina vršili pošumljavanje, a rezultati sad, 20-ak godina kasnije su itekako vidljivi!
jedna smreka se ušuljala među borove:
ova me slika posebno rastužila! elektroprivreda je ljetos izvršila sječu stabala koja su dodirivala žice dalekovoda! kako nisu razmišljali o tome da u šumama postave malo veće stupce
osim te sječe borove je poharao požar,no na sreću na vrijeme je zaustavljen pa šteta bije bila velika!
ovo što me posebno raduje jest mnoštvo malih smreka i borova koji su sami izniknuli!
za kraj vam donosim sliku mamine orhideje!
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Volim šetnje i volim slikice iz tih šetnji pa ti rado dođem!! A ova smreka među borićima baš mi lijepo izgleda.. Kao dama među gospodom, svi su ju obgrlili
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
svaka cast orhidejama,al mene je vise razveselila ta setnja u borovu sumu,nedostaje mi taj miris
|
|
anči39
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Divna ljepotica -orhidejska |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
lilie
Trajnica Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tikvić
Trajnica Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sam malo sa tobom i kao i uvjek bilo mi je lijepo.
|
|
sarajka
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasna orhideja,a borova šuma je predivna,ma ti idioti koji sjeku šumu bez obzira iz kojih pobuda nikada niti im ne naumpadne da posade barem jednu sadnicu,zato nam jeste tako,klizišta,poplave i ostale katastrofe
|
|
VILMAČ
Opcije poruke
Hvala(0)
|
drage moje curke: Anaida, gioiaa, anči, lilie, retriver sara, tikvić, sarajka
hvala vam na posjeti i kmentarima! uvijek ste mi rado viđene gošće!
|
|
VILMAČ
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dragi moji, ovaj vikend je bilo prekrasno vrijeme pa sam ga iskoristila najbolje što sam mogla!
u subotu sam cijeli dan bila u vrtu posadila dva nova grmića, zasipala ruže i maćuhice, a najviše me uveselilo izbijanje lukovica!!
nedjelju sam iskoristila za druženje i šetnju u prirodi!
slikica nemam al čim prije ulovim vremena, stižu!!!!!
veliki po zz z zz svima!
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
imam osjećaj da sam osjetila miris borovine!
mamina orhideja je jako lijepa!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
macak
Mladi grm Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uf, baš ti zavidim na šetnji! Sunce borovi, priroda, fali mi toga!
|
|
gospina trava
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
orhideja 5, a miris borovine se osjeća ćak do Vrbovca
|
|
Odgovori | Stranica <1 3132333435 49> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |