hugin kutak za uživanje |
Odgovori | Stranica <1 3132333435 124> |
Korisnik | |
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno........fotke "tužne vrbe" su me oduševile.....biljke su preljepe......a medo je poseban
|
|
Sponzorirani linkovi | |
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slike žalosne vrbe lijepe su i u bijelom i u zelenom
|
|
Fany54
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajme što je sladak!
|
|
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš sam veliki frajer, i tak da znate sad budu sve cure pale na moj šarm i kožak naravno. |
|
Fany54
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pa da ja sam frajer broj jedan u gradu svi me vole i ja volim posebno djecu, a tek mog gazdu nas dvojica svaku noć izlazimo na korzo nebili uhvatili sebi štagod, a nemamo ni kud kad se iz stana izlazi pravo na glavnu ulicu gdje je i korzo .
|
|
alisa
Trajnica Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Šetala sam,pa samo da ti mahnem!
|
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
Fany54
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala alisa na posjeti dođi opet.
|
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja sam opet bila kod tebe
|
|
Fany54
Opcije poruke
Hvala(0)
|
drago mi je da si svratila gute fre ali mi je žao što nisam bila tu ali drugom prilikom popićemo i kahvicu
|
|
Fany54
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nijeme bilo ovih dana na ovim našim stranicama malo sam se zabavila sa drugim hobijem ali da mi oprostite evo slike moga huge da vidite kako on šeta kad mu je dosadno a nemože napolje jer će se izgubiti u snijegu.
Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us ovako izgledam kad se vratim iz šetnje Uploaded with ImageShack.us a ovako šetam po kući od jednog do drugog prozora ali ne svojim nogama |
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
misty-da
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hugić je presladak! |
|
Time is something you can never get back..
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hugo je zaista pravi dečko u ovom kožnom prsluku! A zijevanje nakon šetnje pokazuje kako je bilo lijepo i kako je sada umooooraaan kao pas
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
Nataly
Trajnica Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hugiću nikako prije šetnje ne smiješ zaboraviti obući kožnjak jer će ti se izgubiti u snijegu...
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš je uživao!
|
|
Fany54
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala na posjeti drage moje pozdrav od mene i moga hugića i ćuvam ja njega nebrinite SVIMA
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
O Fany ti već bila i do Tuzle i vratila se punih ruku a ja te nekako preskočila.Počešće se izgubim u velikom broju vrtova.
Pa prvo kućne biljke, lijepe i zanimljive.
Medo je famozan.Kakva ideja.
Slike vrba... pa moram priznati da sam na onu prvu s nevjericom gledala je li to tvoj snimak ili od nekud "skinut". Jer je fenomenalan. Sad vidim da su sve to tvoje izvorne snimke i jedna ljepša od druge. Mislim da će se svi složiti da nam povremeno snimiš taj dio u raznim fazama.Vrba je predivna ali tvoje slike....
I na koncu najslađe, Hugo umrljan snijegom! Ali je morao uživati!
|
|
FLORAMYE
Odrastao grm DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1321 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hugo je presladak! I moj sin koji ima 2 godine ga je vidio i sad imam problem! Tko će ga otjerati iz mog krila da ja na miru uživam u biljkama!?
|
|
Fany54
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dobro došla bako jeste još uvijek hladno ali proljećna groznica već dolazi i počela sam već zavirivat po raznim cvječarama centrima i kojekakvimkatalozima za narednu sezonu. dragomije ćuti da ti se slike sviđaju a posebno moj hugić umrljani od snijega samo njuškom rovi po snijegu.
floramy lako se to da riješiti nabaviš sinu jednog ovakvog i onda do mile volje možeš uživati u biljkama a i u ljubimcu. posebna za tvoga sina od mene i hugića. |
|
Odgovori | Stranica <1 3132333435 124> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |