Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - hugin  kutak za uživanje
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

hugin kutak za uživanje

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3132333435 124>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2011 u 17:07
Prekrasno........fotke "tužne vrbe" su me oduševile.....biljke su preljepe......a medo je poseban
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2011 u 18:36
Slike žalosne vrbe lijepe su i u bijelom i u zelenomClap
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2946
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2011 u 23:08
tija ,monn hvala na posjeti  a za sve vas evo i mene frajera u kožnjaku

Uploaded with ImageShack.us
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2011 u 23:18
Ajme što je sladak!
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2011 u 23:27

Baš sam veliki frajer, i tak da znate sad budu sve cure pale na moj šarm i kožak naravno.

Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Siječanj 2011 u 18:16
pa da ja sam frajer broj jedan u gradu svi me vole i ja volim posebno djecu, a tek mog gazdu nas dvojica svaku noć izlazimo na korzo nebili uhvatili sebi štagod, a nemamo ni kud kad se iz stana izlazi pravo na glavnu ulicu gdje je i korzo .smile69smile48smile82smile96
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Siječanj 2011 u 18:45
Šetala sam,pa samo da ti mahnem!Big%20smile
Jupiiiiiiiiiii
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Siječanj 2011 u 22:12
hvala alisa na posjeti dođi opet.smile78
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2011 u 00:35
I ja sam opet bila kod tebe    smile78
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2011 u 18:13
drago mi je da si svratila gute fre ali mi je žao što nisam bila tu ali drugom prilikom popićemo i kahvicusmile142
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2011 u 18:23
nijeme bilo ovih dana na ovim našim stranicama malo sam se zabavila sa drugim hobijem ali da mi oprostite evo slike moga huge da vidite kako on šeta kad mu je dosadno a nemože napolje jer će se izgubiti u snijegu.

ovako izgledam kad se vratim iz šetnje

a ovako šetam po kući od jednog do drugog prozora ali ne svojim nogama
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2011 u 22:06
smile64
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2011 u 04:40

Hugić je presladak! LOL

Time is something you can never get back..
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2011 u 06:42
Hugo je zaista pravi dečko u ovom kožnom prsluku! A zijevanje nakon šetnje pokazuje kako je bilo lijepo i kako je sada umooooraaan kao pas Smile
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2011 u 06:56
Hugiću nikako prije šetnje ne smiješ zaboraviti obući kožnjak jer će ti se izgubiti u snijegu...Wink
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2011 u 08:10
Baš je uživao!
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2011 u 08:43
hvala na posjeti drage moje  pozdrav od mene i moga hugića i ćuvam ja njega nebrinitesmile79 SVIMA
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2011 u 08:51
O Fany ti već bila i do Tuzle i vratila se punih ruku a ja te nekako preskočila.Počešće se izgubim u velikom broju vrtova.
Pa prvo kućne biljke, lijepe i zanimljive.
Medo je famozan.Kakva ideja.
Slike vrba... pa moram priznati da sam na onu prvu s nevjericom gledala je li to tvoj snimak ili od nekud "skinut". Jer je fenomenalan. Sad vidim da su sve to tvoje izvorne snimke i jedna ljepša od drugeThumbs%20UpClapClapClap. Mislim da će se svi složiti da nam povremeno snimiš taj dio u raznim fazama.Vrba je predivna ali tvoje slike....Thumbs%20Up
I na koncu najslađe,  Hugo umrljan snijegom!LOL Ali je morao uživati!Big%20smile
Na vrh
FLORAMYE View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Bodovi: 1321
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FLORAMYE Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2011 u 09:05
Hugo je presladak! I moj sin koji ima 2 godine ga je vidio i sad imam problem! Tko će ga otjerati iz mog krila da ja na miru uživam u biljkama!?
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2011 u 10:34
dobro došla bako  jeste još uvijek hladno ali proljećna groznica već dolazi i počela sam već zavirivat po raznim cvječarama centrima i kojekakvimkatalozima za narednu sezonu. dragomije ćuti da ti se slike sviđaju a posebno moj hugić umrljani od snijega samo njuškom rovi po snijegu.

floramy lako se to da riješiti nabaviš sinu jednog ovakvog i onda do mile volje možeš uživati u biljkama a i u ljubimcu.

posebna smile79za tvoga sina od mene i hugića.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3132333435 124>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.