Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj novi dom
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj novi dom

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3132333435 151>
Korisnik
Poruka
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2010 u 21:17

Slika je  orginalna:

Ja sam na istoki kiša je padala ,al nas je nevrijeme za sada obišlo,što želi svima vama !

"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2010 u 21:24
Dobro si to poslikala,i kod nas se sad sprema neštoThumbs%20Down
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2010 u 22:12
Prije svega da kažem da se ne mogu nadiviti tvojoj ruži, predivna je ovako šatiranaClap
A ova slika pijavice me fascinirala, kako si samo bila toliko prisebna da je snimiš. Sreća da je prošla mimo vas......

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2010 u 06:27
niho, anči, mali kaktus, Lora pijavica je stigla iz pravca Pakraca i kretala se strašnom brzinom. Bilo je fascinantno, nikad to nisam vidjela uživo! Malo stegnutog grla razmišljala sam kakvu pustoš može napraviti vjetar koji je prati, jer i onaj dio vjetra koji nas je zahvatio svijao je stara stabla kao da su travke!
Za svega nekoliko minuta nastao je potpuni mir, jedino su se iz obližnjih sela čuli pucnjevi protugradnih raketa. Očito je ta pojava nova i za sve ostale, jer pucali su u panici, pijavica nije donijela ni kap kiše a kamoli tuču.
Kod nas još zbrajaju štete od poplave, par kilometara dalje od tuče, ne ponovilo se..
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2010 u 08:00
Strašna su ta nevremena i naprave puno štete,drago mi je da je kod tebe prošlo sve u redu.
Na vrh
mosorka View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 25
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mosorka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2010 u 10:16
Da Misty, zeljela bih jako sadnicu murtile, da me podsjeca na moju Dalmaciju kada sam tako daleko od nje.  Moram jos poslikati moje biljke iz vrta da vam ga mogu predstaviti, ali cekam da se rascvijeta truba stablo, ono ima prekrasne bijele cvijetove u grozdovima. Vrt moramo jos dovesti u red, jer nas nije bilo 4god, pa iziskuje jako puno vremena. A ovdje u G.Kotaru ni vrijeme ne dozvoljava da radimo u vrtu svaki dan. Lijepi pozdrav iz B.M.
Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2010 u 12:13
Dobro je da pijavica nije nastavila prema tvome vrtuWink.
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2010 u 17:50
Mira, zvrk da, imala sam sreću ovaj put, hvala vam na dobrim željama smile79
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2010 u 17:51
Originalno poslano od člana mosorka mosorka napisao:

Da Misty, zeljela bih jako sadnicu murtile, da me podsjeca na moju Dalmaciju kada sam tako daleko od nje.  Moram jos poslikati moje biljke iz vrta da vam ga mogu predstaviti, ali cekam da se rascvijeta truba stablo, ono ima prekrasne bijele cvijetove u grozdovima. Vrt moramo jos dovesti u red, jer nas nije bilo 4god, pa iziskuje jako puno vremena. A ovdje u G.Kotaru ni vrijeme ne dozvoljava da radimo u vrtu svaki dan. Lijepi pozdrav iz B.M.
Samo pošalji adresu na pp Wink i slobodno izaberi još nešto Smile
Time is something you can never get back..
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2010 u 17:53
Danas sam se pošteno umorila dovlačeći i slažući preteško kamenje (ostalo od rušenja zida na tavanu) pa ću vas malo zagnjaviti s mojim novim uratkom. Moj prvi kamenjar! Nadam se da će se biljkama dopasti, da će se i ugodno širiti po njemu Very%20Happy
Za sada su tu jedna velika vinca, malo zečića koji nisu stali u stan samo za njih spremljen i trećoj biljci (na slici skroz desno) neznam ime Embarassed a već se sprema i cvjetati!

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2010 u 17:57
A ovo je novi dom mog preslatkog zečića, njegova vlastita žardinjera. Planirala sam bila okrečiti ove žardinjere, ali nije mi dao vremena, povećava se i širi strahovitom brzinom Rolling%20Eyes

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2010 u 18:09
Sviđa mi se ova žardinjera u koji si smjestila uhekaTongue,a i kamenjar si dobro složilaClap.Lijepo mi je pratiti kako napreduje tvoj vrtTongue
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2010 u 18:17
Originalno poslano od člana mali kaktus mali kaktus napisao:

Sviđa mi se ova žardinjera u koji si smjestila uhekaTongue,a i kamenjar si dobro složilaClap.Lijepo mi je pratiti kako napreduje tvoj vrtTongue
Hvala ti mali kaktus smile78
Kamenjar nije baš tipičan, nije još ni završen, a praznih žardinjera ima još Wink, prava sreća kad sve tako brzo raste LOL

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2010 u 21:41
znaci i kod tebe je nevreme bilo sasvim blizu
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2010 u 21:50
Misty kamenjar je jako lijep..nevrijemeAngry..Nažalost moj kraj ovaj put nije zaobišlo tako da je kod mene bilo i leda, nije me bilo doma pa mi je i dosta tegli izokrenulo..
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2010 u 21:52
Misty, uvijek s oduševljenjem dočekam novine u tvom vrtuClapClapClap

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
springy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 447
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje springy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2010 u 22:13
Hvala Bogu da nisi imala nesreću s vremenom, kod nas je bilo tuče i to dosta krupne ali nije dugo i gusto padala pa nije napravila velike štete, bila je više kao upozorenje i potpuno je dobila našu pozornost dok smo strepili na prozorima i molili se da ne bude gore. Kamenjar je lijep, bit će jedinstven kad se biljke potpuno sljube s kamenom. A žardinjere su već tvoj potpis Winksmile78
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2010 u 22:29
Misty lijepo si se naradila, kod tebe uvijek nešto novo, a ti se toliko raduješ svakom novom cvijetu, da se i mi radujemo s tobom.

Springy je rekla da su žardinjere tvoj potpis i ja tako mislim, one su dale pečat tvom vrtu i nemoj ih krečiti, jer ovako s ovom starom patinom su fantastične, teško je sada tako nešto napraviti i da tako izgleda. Čitala sam da neki mažu pitare od terakote s jogurtom kako bi se na njih nataložili lišajevi da izgledaju starinski, a ti bi to pokrečila Embarrassed, ovo je samo moj prijedlog  jer su stvarno posebne. smile106

život je more
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2010 u 08:30
gioiaa, stefkaja možda smo geografski blizu ili je oluja slučajno izabrala taj pravac, ali sve je dobro završilo, ili da kažem, nadam se da je završilo Confused

Lora hvala ti, svašta bih ja htjela, a vaše pohvale za moje prve pokušaje najbolji su mi podstrek smile78
springy, Lantana žardinjere su ručni rad bivšeg vlasnika i meni su drage a planirala sam ih koristiti za biljke koje se prebrzo šire kao ovaj moj zečić na pr. Te baršunaste uhice uvukle su mi se u srce, ali ga ipak moram malo obuzdati!
Ali kad trebam pomaknuti neku žardinjeru, trebaju mi najmanje još dvije osobe, užasno su teške!
Kad bolje promislim, u pravu si Lantana, neću ih bojati

Hvala vam što me posjećujete i savjetujete, vi ste u mom vrtu što su leptiri cvijeću

Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2010 u 09:48
Ti Misty uvijek imaš nešto lipo i zanimljivo za pokazati,kamenjar je toliko sladak,a cviće si tako lipo posložila u njegasmile161Te zećije uši što se često pojavljuje po vrtovima pa i u teba ja sam vidila isto kod nas u prirodi samo mi tu izgleda malo bujnije ,ja sam ga prenijela u svoj vrt i prije nego sam došla na forum jer mi je bio lipWink
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3132333435 151>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.