Moj novi dom |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 151> |
Korisnik | |
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Dobro si to poslikala,i kod nas se sad sprema nešto
![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Prije svega da kažem da se ne mogu nadiviti tvojoj ruži, predivna je ovako šatirana
![]() A ova slika pijavice me fascinirala, kako si samo bila toliko prisebna da je snimiš. Sreća da je prošla mimo vas......
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
niho, anči, mali kaktus, Lora pijavica je stigla iz pravca Pakraca i kretala se strašnom brzinom. Bilo je fascinantno, nikad to nisam vidjela uživo! Malo stegnutog grla razmišljala sam kakvu pustoš može napraviti vjetar koji je prati, jer i onaj dio vjetra koji nas je zahvatio svijao je stara stabla kao da su travke!
Za svega nekoliko minuta nastao je potpuni mir, jedino su se iz obližnjih sela čuli pucnjevi protugradnih raketa. Očito je ta pojava nova i za sve ostale, jer pucali su u panici, pijavica nije donijela ni kap kiše a kamoli tuču. Kod nas još zbrajaju štete od poplave, par kilometara dalje od tuče, ne ponovilo se.. |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Strašna su ta nevremena i naprave puno štete,drago mi je da je kod tebe prošlo sve u redu.
|
|
![]() |
|
mosorka ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 15 Lipanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 25 |
Da Misty, zeljela bih jako sadnicu murtile, da me podsjeca na moju Dalmaciju kada sam tako daleko od nje. Moram jos poslikati moje biljke iz vrta da vam ga mogu predstaviti, ali cekam da se rascvijeta truba stablo, ono ima prekrasne bijele cvijetove u grozdovima. Vrt moramo jos dovesti u red, jer nas nije bilo 4god, pa iziskuje jako puno vremena. A ovdje u G.Kotaru ni vrijeme ne dozvoljava da radimo u vrtu svaki dan. Lijepi pozdrav iz B.M.
|
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Dobro je da pijavica nije nastavila prema tvome vrtu
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Mira, zvrk da, imala sam sreću ovaj put, hvala vam na dobrim željama
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Danas sam se
pošteno umorila dovlačeći i slažući preteško kamenje (ostalo od rušenja
zida na tavanu) pa ću vas malo zagnjaviti s mojim novim uratkom. Moj
prvi kamenjar! Nadam se da će se biljkama dopasti, da će se i ugodno
širiti po njemu
![]() Za sada su tu jedna velika vinca, malo zečića koji nisu stali u stan samo za njih spremljen i trećoj biljci (na slici skroz desno) neznam ime ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
A ovo je novi
dom mog preslatkog zečića, njegova vlastita žardinjera. Planirala sam
bila okrečiti ove žardinjere, ali nije mi dao vremena,
povećava se i širi strahovitom brzinom
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Sviđa mi se ova žardinjera u koji si smjestila uheka
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() Kamenjar nije baš tipičan, nije još ni završen, a praznih žardinjera ima još ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
znaci i kod tebe je nevreme bilo sasvim blizu
![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Misty kamenjar je jako lijep..nevrijeme
![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Misty, uvijek s oduševljenjem dočekam novine u tvom vrtu
![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Hvala Bogu da nisi imala nesreću s vremenom, kod nas je bilo tuče i to dosta krupne ali nije dugo i gusto padala pa nije napravila velike štete, bila je više kao upozorenje i potpuno je dobila našu pozornost dok smo strepili na prozorima i molili se da ne bude gore. Kamenjar je lijep, bit će jedinstven kad se biljke potpuno sljube s kamenom. A žardinjere su već tvoj potpis
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Misty lijepo si se naradila, kod tebe uvijek nešto novo, a ti se toliko raduješ svakom novom cvijetu, da se i mi radujemo s tobom.
Springy je rekla da su žardinjere tvoj potpis i ja tako mislim, one su dale pečat tvom vrtu i nemoj ih krečiti, jer ovako s ovom starom patinom su fantastične, teško je sada tako nešto napraviti i da tako izgleda. Čitala sam da neki mažu pitare od terakote s jogurtom kako bi se na njih nataložili lišajevi da izgledaju starinski, a ti bi to pokrečila ![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
gioiaa, stefkaja možda smo geografski blizu ili je oluja slučajno izabrala taj pravac, ali sve je dobro završilo, ili da kažem, nadam se da je završilo
![]() Lora hvala ti, svašta bih ja htjela, a vaše pohvale za moje prve pokušaje najbolji su mi podstrek ![]() springy, Lantana žardinjere su ručni rad bivšeg vlasnika i meni su drage a planirala sam ih koristiti za biljke koje se prebrzo šire kao ovaj moj zečić na pr. Te baršunaste uhice uvukle su mi se u srce, ali ga ipak moram malo obuzdati! Ali kad trebam pomaknuti neku žardinjeru, trebaju mi najmanje još dvije osobe, užasno su teške! Kad bolje promislim, u pravu si Lantana, neću ih bojati ![]() Hvala vam što me posjećujete i savjetujete, vi ste u mom vrtu što su leptiri cvijeću ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Ti Misty uvijek imaš nešto lipo i zanimljivo za pokazati,kamenjar je toliko sladak,a cviće si tako lipo posložila u njega
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 151> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |