Slavica - moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 55> |
Korisnik | |
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
renn ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Hvala Ttatjana,hvala Kike!Kike pokušala sam ti poslati poruku ali nisam uspjela,onaj papir sam kupila u Idee,R.K.Dobri,prizemno,oni uvjek imaju rižin papir ali ne znam imaju li trenutno i onakav,kupila sam ga već prije
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Draga Slavice i Uskršnji umor te nije ostavio bez inspiracije.Predivno.Kako ja da dođem do tog čarobnog rižinog papira i tih lijepih motiva?
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Mima recept je odlican, moras jos dodati i Kacu, znaci dorucak, gablec, rucak, popodnevni obrok i vecer, meni se cini da jos koja i fali, ali brzo cemo to naci.
Slavice nemoj se ljutiti ako se malo zafrkavamo, ali radovi su super, ja sam kupila rizinm papir, ali jos nisam nasla gdje bi ga stavila. Dakle ne mora jelovnik, idemo na nastavni program, otvarajte tamo dolje skole,a ne da iz Zgba dolaze vas uciti. Slavice samo nastavi, suppppppppeeeeeerrrrr. ![]() |
|
![]() |
|
Hvala vam,drage ste sve od reda a ti Mima oduševila si me ,nasmijala i evo osvježila dan!
|
|
![]() |
|
mima051 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 325 |
Preslatki proljetni kompletići,uzorci rožica nikada mi na ničemu neće dosaditi.Zbog pogleda na tako vedre stvari ,sve je odmah ljepše.Mi bismo trebali ovaj forum prepisivati depresivcima(npr.ono tipa 3 X na dan slavicu,prije spavanja jednu Primaveru,a ujutro natašte mare-nostum.)odabir imena je slučajan
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
kompletić je savršen a motiv me odmah osvojio. svaka čast!
![]() |
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Neču komentirati lijepe pisanice pogotovo one lila u srcu, jer je to iza nas,okrenuli smo se proljetnim cvijetnim vazama koje sa kutijama čine lijepe kompletiće.Dali je štand rasprodan da se kreče sa novim asortimanom
|
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
sve ti je prelijepo draga moja, svaka čast
![]() |
|
![]() |
|
Hvala vam drage moje,drago mi je da vam se sviđa!
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
ne znam šta mi je slađe
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Kompletic ti je sladak kao
![]() ![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Ja baš mislila reć da te ne šljivim dok ne vidim sve uživo, a ovo već promjenilo vlasnika.
Mora da su bili loši radovi kad su odletili brzinom munje:)))) |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
I moj isto.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Massha ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 144 |
Moj najdraži motiv.
|
|
Lijepa tegla i od običnog korova može napraviti profinjeni cvijetak..
|
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Veselo, šareno, baš kao i ovi lijepi dani. Dala si si truda i lijepo sve osjenčala. Sretna vlasnica ovih lijepih djela.
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
draga slavice,ako je moralo bitiveselo,proljetno ,izabrala si pravu salvetu,prekrasan komplet,cestitam
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
da ne mislite da sam se totalno ulijenila,nisam ,samo se malo odmaram od blagdana i cijele te strke.Ovo je rađeno po narudžbi i već je promjenilo vlasnika,kutijica i vazica (zadani motiv),moralo je biti veselo,proljetno pa sam odabrala ovaj cvjetni motiv,nije salveta nego rižin papir.Čini mi se da nije loše ispalo!
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 55> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |