Malo smo se ponovili... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 49> |
Korisnik | |
alkemicar ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2007 Lokacija: suncani jug :) Status: Offline Bodovi: 1384 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evo da se pohvalim šta sam jučer dobila za rođendan
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
alkemicar ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2007 Lokacija: suncani jug :) Status: Offline Bodovi: 1384 |
Neuobično neko voće, Teak
![]() I ja bih takvo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Super je kanta, ja imam vrlo sličnu, ali žutu, a prijateljicama sam na NG kupila male zalivalnike - bile su više nego oduševljene, a ja prošla za 12,00 kn po komadu.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Hele ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 684 |
![]() ![]() |
|
DON´T WISH FOR IT,
WORK FOR IT. |
|
![]() |
|
Dalmax22 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 665 |
Drska je cvrsta nego tako je ukrasena.
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
I onda je ona(TeaK) ljubomorna na jednu moju bromeliju
![]() ![]() Nemam ipercop u blizini,ali kanta je super.Neka mi je čudna drška,ko crijevo!!
|
|
![]() |
|
Dalmax22 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 665 |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Tea, neko vrijeme ne smijem u shoping, pa više nemam gdje što staviti. MM je lud, stalno izmišljam neke nove police za cvijeće.
Dakle ovo što si danas donijela doma, pa stvarno- ma da ti i ja odemo skupa u trgovinu ispraznili bi cvjetnjake, a tek da nam se naši forumaši pridruže. Ništa ne bi ostalo.
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Zvjezdana ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
teaK predivnooooo jeeeee! I tvoje trišaaaa!
|
|
Per aspera ad astra.
|
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Danas sam krenula po voće i gle čuda što je došetalo
![]() i ovo ali moram s obje strane ![]() ![]() |
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Pa Triša ove tvoje kalatee su kao i moje, a Azaleu bijelu sam kupila već prije, tako da sam danas kupila ovu.
Triša izbor cvijeća ti je ![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Tea, fantastično, ali ovo je zarazno i ja danas kupil kalatee dvije i bijelu azaleju povoljno 19 kn
![]() ![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
poviri ovdje http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=936&PID=42660#42660 |
|
![]() |
|
Kad krečeš???? Da pripremim manje tegle i zemlju. ![]() |
|
![]() |
|
Samo se ti smij,bum i ja jednom nekaj kupila
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Shasha ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ne trebaš ništa ni reći, ja znam što misliš, a ljubomora je ionako obostrana ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Danas opet nisam mogla izdržati pa sam u skladu s našim novim znakićima malo kupovala.
![]() a kako ja nisam karakter onda sam morala kupiti i nju iako imam one tri od jesenas ![]() |
|
![]() |
|
Izgleda da ću ti ipak morati slikati unutrašnjost kuće. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 49> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |