DECOUPAGE |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 86> |
Korisnik | ||
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
kutijica je preslatka
![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
|
Meni je kutijica preprepredobra. Baš mi je super slatka
|
||
![]() |
||
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
|
Kutija je nježna i prozračna...pretpostavljam da si je radila na onim metalnima, jesam li pogodila? Ili se varam.....one su zgodne za raditi...Ako je metalna....kako si počela...mene je uvijek nekako a recimo strah da se sa metalne površine sve ne sklizne dolje....onda imam pripreme da fiksiram tu prvu boju s kojom počinjem...znam da postoji sredstvo koje omogučava da sve ostane fiksirano, ali tko bi to sve nabavio
|
||
![]() |
||
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
|
Da, kutijica je metalna, ali sam je bojala onom univezalnom bojom za drvo i metal tako da je boja fiksna i ne može se isprati. Salvetu na poklopcu dsam peglala, tako da nije bilo problema, jedino me malo zezalo ono okolo, jer je to jedna jako stara salveta (jednoslojna) ali nije onako prozračna kao ove današnje, pa se malo teže ljepila. Ali sve u svemu zadovoljna sam.
|
||
ANĐELKA
|
||
![]() |
||
plavi cvijet ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 141 |
|
jako mi je lijepo, jako, jako lijepo...sve i kutijica i sve ono prije...predivnoooo
|
||
![]() |
||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|
slatka kutijica,sviđa mi se,bravoooooooo
![]() |
||
![]() |
||
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
|
Imaš s čim biti zadovoljna....jako je dobra....
![]() |
||
![]() |
||
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
|
baš lijepa kutijica!
|
||
![]() |
||
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
|
Jako slatko, baš ima onaj starinski štih!
![]() |
||
![]() |
||
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
|
kutijica je predivna, jednostavna, elegantna i prozracna...
|
||
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
||
![]() |
||
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
|
Prava nježna,romantična,starinska kutija..sviđa mi se
|
||
![]() |
||
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
|
Kutijici sam se divila ,napisala komentar i
![]() Uglavnom kao i prvi dojam i nakon ponovnog gledanja;kutijica je dražesna nježna starinska,originalna i lijepa,lijepa!
|
||
![]() |
||
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
|
Svima puno, puno hvala
![]() |
||
ANĐELKA
|
||
![]() |
||
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
|
Cvijeće , ribe , školjke ,kutije , doze do jako lijepe lampice sa mjerom i ukusom , nesmijem zaboraviti komplet sa svima omiljenim suncokretima koji su opće obljubljen motiv. A sada je vrijeme da se oprobaš na svili bit će lijepo kao i ovo što si radila do sada.
|
||
![]() |
||
|
Hvala ti draga moja, ali svila je još u povojima. Još uvijek samo razmišljam o tome, ali i dalje ću sigurno raditi decoupage, samo da malo splasne ova vrućina
![]() |
||
ANĐELKA
|
||
![]() |
||
tinaw ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 106 |
|
jako lijepi radovi,stvarno neznam što bih izdvojila
|
||
![]() |
||
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
|
stigoh s mora......imam puno radova samo da se malo saberem nakon pet tjedana....
|
||
![]() |
||
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
|
Samo se ti brzo saberi,pa da uživamo
|
||
![]() |
||
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
|
kutijica je taaako profinjenja i romanticna... gledas je i nekom si drugom vremenu. Prekrasno.
![]() |
||
![]() |
||
|
Hvala, hvala
![]() ![]() |
||
ANĐELKA
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 86> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |