Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Hoya - moje dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Hoya - moje dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3132333435 272>
Korisnik
Poruka
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2009 u 21:57
Ma kakvi. Ili slabo ili ništa. Miriše jedino ona što sam sliku stavila prije par dana svu izjedenu. Ali ona - zamiriše na 5 m - stvarno!
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2009 u 21:57
Je li ovo jednogodišnja vinca, umalo je ne kupi danas. Ako je, moram skovati plan da dođem do grada , a da me MM nesmile232. Cvjeće ti je prekrasno.Clap

I da znaš da ti mazim pelciće, da vidiš kakve sam im gaćice od sjeckane trave sašila. Ne smije da im fali vlage.Wink

Ovi danas su već smješteni u zemlju i čekat će put u Fužine.
Samo mi napiši nazive one dvije cvjećke da ih detaljno prostudiram, sklerotična sam. Ona jedna je tritoma , ali koja niža ili višlja?Embarrassed
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2009 u 22:01
Originalno poslano od člana zvrk zvrk napisao:

Da li tvoje ruze imaju miris?
Pitam jer da bi se uzgojila nova neobicna vrsta ruze , uzgajivaci 'zaborave' da ruza treba i mirisati pa neke moderne ruze uopce nemaju miris.

Divne su nijanse, pogotovo ona crveno/ narandzasta/zuta!

To su ti sve hibridi. Od mirisa kadifice nekad se nije moglo boraviti u blizini, a ove današnje ne da nemaju miris namaju ništa sem lijepog izgleda. Ljudi se čude zašto kadifica netjera gamad, nije to ona biljka iz prošlosti. Pravo bogatstvo bi bilo naći pravu kadifu, kod neke bakice na selu.Embarrassed
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2009 u 22:09
E. smrcko, alstroemeria ti je trajnica koja zimi nestane, a u proljeće bukne busen i cvate do jeseni. rezani cvijet dugo traje u vazi. Ako nju želiš kupiti - da ti nije palo napamet da trošišsmile232. Ja imam za tebe!
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2009 u 22:10
hoya cvjeće ti je preeivno ali ruže smile94
Na vrh
tajčica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 385
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tajčica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2009 u 22:12
a ruža prekrasnih, nadam se kakvom pelceru na jesen

Jel to strašno već sad tražiti??????
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2009 u 22:16
Baš me sram već sam ti opustošila vrt. To onda nije vinca. Pa ako je trajnica pribilježi me za pelc kad bude vrijeme, pa ću sa onim Wink drugim o kojem smo govorile danas te opet popljačkati.LOL
Evo jedna dekoracija sa tom biljčicom
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2009 u 22:18
E da sad znam i di je bila ta biljčica, iza leđa na mjestu one stolice kod male kućice. Vidiš već sam je skužila, izgledali mi listovi lijepiWink
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2009 u 22:34
Je, tamo je bila, smrcko ta biljka.
Nego, pomozi, ja imam koju godinu: O kojoj smo biljci danas govorili, da je odmah sutra spremim.

Rose moja, muka mi je svaki put kad vidim koliko voliš ruže. Moramo te udati u kuću sa dvorištem smile79.
Tajčice, i tebi kažem: Imam koju godinu. Podsjeti me za reznice na jesen i neće biti problema.
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2009 u 08:34
Što ti je mladost.Šmrcko zna da je biljka iza stolice kod male kućice...
 a ja kao da nisam bila u tvom vrtu osobno, sad ga na slikama otkrivam iznova!Mali cvijetni raj. (Pa baš i ne mali!WinkLOL)
Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1060
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2009 u 09:00
Ruže su prekrasne,ova zadnja mi je posebna.
Nego kakav ti je to jasmin?Moj ima malo drugačije cvijetove ili ja možda krivo vidim.
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2009 u 10:47
Ma nije stvar dobrog pamćenja iz nekog razloga mi je list te biljke zapao za oko, a sjećam se da nije bilo cvjetova njemu. Htjela sam tada upitati što je to, ali kao da dođem do riječiLOLLOLLOL, a poslije zaboravila( toliko o pamćenju).  Ali eto sada vidim da jeriječ o ljepotici od cvijeta, nisam pogriješila kad me privukla.Embarrassed
Na vrh
inaja View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje inaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2009 u 12:55
divan je ovaj narandžastio cvjet koji lijep grm pun cvjetića a i mjesto u kojem raste je intreresantno
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2009 u 13:00
zvoncici predivni,ma ocaravajuci ,kao i sve ostalo
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2009 u 09:12
Zašto sam malo na forumu. Jer čistim, čupam korov po dvorištu, grabljam... kamen, pijesak i malo zemlje ... Ali: Put oko svijeta počinje prvim korakom.
Napravila sam krug po dvorištu:
Lavanda i ostalo:
Masline i lavanda - moj svijet:
Imam osjećaj da nikada nećemo urediti ulaz. I uvijek MM tako pričam: nikada... 
Voćnjak i povrtnjak:
Budući ružićnjak (naravno i lavanda):: 
Santoline (naravno i lavanda): na sve strane:

Alepski borovi iz Dalmacije:  
Tija bi rekla: madoninjak. Moj vrt sa madonama ili cvićem Sv. Ante (naravno i lavanda):
Nekadašnja dihondra nakon smrzavanja se oporavlja:

Eto, nakon čišćenja kompostane trebalo je zemlju pobacati po svemu ovome, da barem malo nahranimo biljke. Ne znam da li je sreća ili muka imati veliku kompostanu.
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2009 u 09:18
To Hoya.Sad se vidi veličina i raskoš, da ne spominje i trud koji moraš ulagati da bi to sve imala!Clap

Ja bih još samo da dodaš snimku kuće s onim mladim borom... kraj kojeg smo parkirali. On me posebno oduševio kao i veliki hrast... ma i ona dva bora ispreed... zaprvo sve ti je lijepo!Big%20smile
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2009 u 09:51
Evo tu su:

Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2009 u 10:15
Hoya prekrasno ti je sve, trud i muke su ti se isplatile kad vidiš ovu ljepotu.
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2009 u 10:52
Hvala vanja, bako, gio ... Ali ja sam umorna...
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4461
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2009 u 12:40
hoya svaka častSmile treba to održavati...alstromeria _(valjda sam dobro napisala tj zapamtila) me oduševila
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3132333435 272>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,938 sekundi.