Hoya - moje dvorište |
Odgovori | Stranica <1 3132333435 272> |
Korisnik | |
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma kakvi. Ili slabo ili ništa. Miriše jedino ona što sam sliku stavila prije par dana svu izjedenu. Ali ona - zamiriše na 5 m - stvarno!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
Sponzorirani linkovi | |
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Je li ovo jednogodišnja vinca, umalo je ne kupi danas. Ako je, moram skovati plan da dođem do grada , a da me MM ne. Cvjeće ti je prekrasno.
I da znaš da ti mazim pelciće, da vidiš kakve sam im gaćice od sjeckane trave sašila. Ne smije da im fali vlage. Ovi danas su već smješteni u zemlju i čekat će put u Fužine. Samo mi napiši nazive one dvije cvjećke da ih detaljno prostudiram, sklerotična sam. Ona jedna je tritoma , ali koja niža ili višlja? |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
To su ti sve hibridi. Od mirisa kadifice nekad se nije moglo boraviti u blizini, a ove današnje ne da nemaju miris namaju ništa sem lijepog izgleda. Ljudi se čude zašto kadifica netjera gamad, nije to ona biljka iz prošlosti. Pravo bogatstvo bi bilo naći pravu kadifu, kod neke bakice na selu. |
|
|
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E. smrcko, alstroemeria ti je trajnica koja zimi nestane, a u proljeće bukne busen i cvate do jeseni. rezani cvijet dugo traje u vazi. Ako nju želiš kupiti - da ti nije palo napamet da trošiš. Ja imam za tebe!
|
|
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hoya cvjeće ti je preeivno ali ruže
|
|
tajčica
Pustio korijenje Pridružen: 05 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 385 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a ruža prekrasnih, nadam se kakvom pelceru na jesen
Jel to strašno već sad tražiti??????
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš me sram već sam ti opustošila vrt. To onda nije vinca. Pa ako je trajnica pribilježi me za pelc kad bude vrijeme, pa ću sa onim drugim o kojem smo govorile danas te opet popljačkati.
Evo jedna dekoracija sa tom biljčicom |
|
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E da sad znam i di je bila ta biljčica, iza leđa na mjestu one stolice kod male kućice. Vidiš već sam je skužila, izgledali mi listovi lijepi
|
|
|
|
hoya
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Je, tamo je bila, smrcko ta biljka.
Nego, pomozi, ja imam koju godinu: O kojoj smo biljci danas govorili, da je odmah sutra spremim.
Rose moja, muka mi je svaki put kad vidim koliko voliš ruže. Moramo te udati u kuću sa dvorištem .
Tajčice, i tebi kažem: Imam koju godinu. Podsjeti me za reznice na jesen i neće biti problema.
|
|
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Što ti je mladost.Šmrcko zna da je biljka iza stolice kod male kućice...
a ja kao da nisam bila u tvom vrtu osobno, sad ga na slikama otkrivam iznova!Mali cvijetni raj. (Pa baš i ne mali!)
|
|
piramida
Odrastao grm Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ruže su prekrasne,ova zadnja mi je posebna.
Nego kakav ti je to jasmin?Moj ima malo drugačije cvijetove ili ja možda krivo vidim. |
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma nije stvar dobrog pamćenja iz nekog razloga mi je list te biljke zapao za oko, a sjećam se da nije bilo cvjetova njemu. Htjela sam tada upitati što je to, ali kao da dođem do riječi, a poslije zaboravila( toliko o pamćenju). Ali eto sada vidim da jeriječ o ljepotici od cvijeta, nisam pogriješila kad me privukla.
|
|
|
|
inaja
Odrastao grm Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
divan je ovaj narandžastio cvjet koji lijep grm pun cvjetića a i mjesto u kojem raste je intreresantno
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
zvoncici predivni,ma ocaravajuci ,kao i sve ostalo
|
|
hoya
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zašto sam malo na forumu. Jer čistim, čupam korov po dvorištu, grabljam... kamen, pijesak i malo zemlje ... Ali: Put oko svijeta počinje prvim korakom.
Napravila sam krug po dvorištu:
Lavanda i ostalo:
Masline i lavanda - moj svijet:
Imam osjećaj da nikada nećemo urediti ulaz. I uvijek MM tako pričam: nikada...
Voćnjak i povrtnjak:
Budući ružićnjak (naravno i lavanda)::
Santoline (naravno i lavanda): na sve strane:
Alepski borovi iz Dalmacije:
Tija bi rekla: madoninjak. Moj vrt sa madonama ili cvićem Sv. Ante (naravno i lavanda):
Nekadašnja dihondra nakon smrzavanja se oporavlja:
Eto, nakon čišćenja kompostane trebalo je zemlju pobacati po svemu ovome, da barem malo nahranimo biljke. Ne znam da li je sreća ili muka imati veliku kompostanu.
|
|
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
To Hoya.Sad se vidi veličina i raskoš, da ne spominje i trud koji moraš ulagati da bi to sve imala!
Ja bih još samo da dodaš snimku kuće s onim mladim borom... kraj kojeg smo parkirali. On me posebno oduševio kao i veliki hrast... ma i ona dva bora ispreed... zaprvo sve ti je lijepo!
|
|
hoya
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo tu su:
|
|
|
|
vanja
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hoya prekrasno ti je sve, trud i muke su ti se isplatile kad vidiš ovu ljepotu.
|
|
hoya
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala vanja, bako, gio ... Ali ja sam umorna...
|
|
|
|
Mamaa
Neukroćena biljka Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hoya svaka čast treba to održavati...alstromeria _(valjda sam dobro napisala tj zapamtila) me oduševila
|
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
Odgovori | Stranica <1 3132333435 272> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |