Moj vrt u Norveskoj |
Odgovori | Stranica <1 3132333435 53> |
Korisnik | |
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
svašta ti je procvjetalo od moje zadnje posjete..a okućnica ti je predivna
|
|
Sponzorirani linkovi | |
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Znate što me najviše fascinira u ovom vru.
Toliko krasnog bilja a takva urednost |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
stefkaja
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Koja ljepota, ispada da stalno pričam isto ali stvarno to je sve predivno, toliko krasnog cvijeća
|
|
fuksija
Mladi grm Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dalija Muskatli Muskatli Zabice Zabice Zabice Muskatli Feferone Paradajz Paradajz Maline Maline Visnje Visnje Hortenzija Brsljan Muskatli Hvala mnogo ; Baka, Hoya, Zeljka23, Iris, Smrcko i Stefkaja na posjeti i lijepim komentarima. Svima mnogo, mnogo |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
alisa
Trajnica Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dalija sa prve slike je fenomenalna.Višnje,njam ,njam.Kod nas su već odavno prošle i sok se napravio,skoro i popio..
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasno voće , povrće, cvijeće, sve
|
|
|
|
Željka23
Odrastao grm Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Više nemam riječi hvale za takvu okućnici i o tako vrijednoj ženi!
|
|
fuksija
Mladi grm Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dio vrta Ljiljani Ljiljani Ljiljani Klematis Kala Kala Susjadina maca se zavukla u paprat i uziva. Mica-maca voli da pozira Sada slijedi nekoliko slika biljaka za kamenjar, koji smo popunili ovih dana. Dalija Dalije Muskatli, karanfili, dalije Kane, nadam se da ce ove godine procvjetati. Dio vrta Dalije Dalije Hvala mnogo Alisa, Smrcko i Zeljka23 na setnji mojim vrtom i lijepim rijecima. |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
Lora
Neukroćena biljka Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
fascinirala me crna kala a i ona prva dalija......naravno sve pohvale i za ostalo
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Fuksija, neznam što bih prije pohvalila, da li asortiman cvijeća, kombinacije, sklanost boja ili opći dojam tvoga vrta, ...sve je prekrasno
Ipak ona crna kala posebno fascinira... |
|
život je more
|
|
fuksija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zrele su visnje. Sljive Sljive Ljetnikovac-pusnica u cvijecu Dio vrta Dio vrta. Vec se polako obavljaju jesenski radovi u vrtu. Orezaqli smo brezu i crveni javor da im snijeg ne polomi grane. Dio vrta Vinova loza Zahvaljujem se mnogo Lori i Lantani na setnji mojim vrtom i na lijepim komentarima. |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Fuksija, moram te pohvaliti, prekrasan vrt, uredan.
Oni tamni ljiljani i kale posebni Kućica u cvijeću |
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Potpisujem Otok u cijelosti!
Ali ja ne bih bila vjerna sebi da ne pitam: Je l' u onoj "kućici" u cvijeću ima opet....
Ups! Zaboravila sam napisati - mačak! Pa dakle i on je neki rijetki primjerak. Prekrasan je!(Moja isprika ak' je mačka)
|
|
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kao i uvijek kad šetam tvojim vrtom ostajem oduševljena, sve mi je lijepo
ali ću ovaj puta izdvojiti kalu, ma predivna je, ah da i maca mi se jako dopada |
|
Athena
Pustio korijenje Pridružen: 11 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 283 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dubli ljilani, to još nisam vidjela, zaista su prekrasni. A i boja...
|
|
Lilly
Odrastao grm Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bila je ugodna šetnja ovim vrtom,zbilja je sve prekrasno!!
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kakvo lijepo cvijeće. Bože koliko vrsta imaš
|
|
|
|
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako mi je lijepo prošetati tvojim vrtom! Pravo opuštanje!
Savršeno zelena trava, šareno cvijeće u svim bojama, bogatstvo cvijeća a ipak ne natrpano, lijepo njegovano i oblikovano!
Jednostavno savršeno za uživanje!
|
|
hana
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kako je kod tebe lijepo! Da li ti cvate onaj šatirani hibiskus? Mislim na vanjski.... i budeš možda stavila koju sliku egzotike?
|
|
domingo
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm Pridružen: 14 Kolovoz 2008 Status: Offline Bodovi: 602 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bok fuksija.......tko je to rekao: sve je zdravo, sve uredno, bogato a vrijeme se mršti....ko da će.....(nešto da pada)....ŠTO RADI TAJ VEŠ NA BALKONU
Jako sam se iznenadio u zadnja dva posjeta......toliko cvijeća na dalekom sjeveru. Znao sam da je Holland nešto kao zadnja gornja granica u Evropi za dovoljno svijetla. Mislio sam da u Švedskoj uglavnom ima borova i zelenila ali da može toliko toga uspijevati.......SVAKA ČAST |
|
Odgovori | Stranica <1 3132333435 53> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |