Moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 79> |
Korisnik | |
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
pa sa prednje strane ![]() ![]() i unutra ![]() |
|
![]() |
|
bubamara - evo što se zove dobro iskorištena salveta - pusa
|
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Odlično iskorišteno!!!!!! Gledam kantune i moram ti reć da si to savršeno izvela, ne vidi se uopće prelaz, ni rez, savršeno.
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Gogs, predivno!
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
okviri,uskrsnji kompletic,kutija,sve puno,puno lijepo
![]() |
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
ooooo, pa stvarno je super....ja nekako nikad nisam iskoristila tu salvetu jer nisam znala kaj bi s njom, al stvarno je super ispalo!!
|
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
¸Jako lijepi rad ! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
jaoooooooo....koliko si zivaca posijala....prekrasno
|
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
gogs, ova salveta je totalno neobična...mislim da je jassi s njom nešto bila radila a ja sam se ko i bubamara pitala šta bih sa njom...vidi kako je lijepo ispala...baš dobro! a unutrašnjost ti je super...moram priznati da ja rijetko radim iznutra, a vidim da bih trebala
![]() mučo lijepi radovi
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Suuuupeeeer jeeee!
![]() |
|
![]() |
|
esmeralda ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 873 |
Baš si vrijedna, sve je prekrasno, bravo za majstoricu u svemu
![]() |
|
meni je super u životu
|
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Ma krasna kutijica i odlično zaljepljena salveta. Ja isto volim kada je pogledaš izvana pa je lijepa a onda otvoriš i iznenadiš se jer vidiš da i unutra ima nešto lijepo.
|
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
radovi više nego odlični nema šta, bravo
|
|
![]() |
|
tu je salvetu dala bubamara a kupila je u Austriji samo zato šta ih je u paketu bilo ,mislim, 50komada. Malo je neobična za nas koji smo naviknuti na cveteke, klimteke i slične stvari ALI kuma mi donijela ovu kutijicu na joj naljepim njenu salvetu (koja je bila lijepa, zeleni cvijet)ali velika ruža koja ne bi uopće došla do izražaja i kad sam joj pokazala što bi ja stavila od nekih 5 motiva brzinom svijetlosti je izabrala nju i onda još zvala muža da mora doći vidjeti. I došao čovjek za sat vremena - naime stanuju u Jastrebarskom a ja u Zagrebu. E mislim da sad znate kakva je to euforija bila, a tek kad dođe po nju..... e miško doći će red da i ti svoju potrošiš samo strpljenja i onda iznenađenje |
|
![]() |
|
hvala vam curke na pohvalama i komentarima, a unutra sam je radila bez podloge samo na prirodnu boju drva i nije čak ni loše ispalo. Šteta mi je bilo odbaciti te motive jer stvarno ne znam gdje bi ih upotrebila ali nikad ne reci nikad
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Gogs ovo je pravo osvježenje!!!
Prvo sam se oduševila ogledalima ( meni osobno je najljepši onaj sa cvijećem), pa zatim sa jajcima i tanjurom...super....ali ovaj zadnji rad je kao šlag na kraju!!!
Super, bravo!!!
A sada mi reci kako si nalijepila tako veliku salvetu da ti se nigdje nije pogužvala???
|
|
![]() |
|
salomon ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 19 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 496 |
Ja ne mogu vjerovat da su to salvete!!!! Sad sam malo pogledala cijelokupan opus, i ne bih stvarno nikad pogodila da su to salvete.... Svaka čast Gogs!
|
|
Neke dane si golub...a neke kip...
|
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
gogsić...ajme super
|
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 79> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |