Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moji radovi
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moji radovi

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3132333435 79>
Korisnik
Poruka
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2009 u 18:35

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2009 u 18:38

pa sa prednje strane

i unutra

Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2009 u 18:42
bubamara - evo što se zove dobro iskorištena salveta - pusa
Na vrh
dori-st View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 689
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dori-st Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2009 u 19:41
Odlično iskorišteno!!!!!! Gledam kantune i moram ti reć da si to savršeno izvela, ne vidi se uopće prelaz,  ni rez, savršeno.
Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5238
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2009 u 20:05
Gogs, predivno! smile141
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2009 u 21:09
okviri,uskrsnji kompletic,kutija,sve puno,puno lijepoValentine%20I%20love%20you%20sign
Na vrh
bubamara22 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1149
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2009 u 21:43
ooooo, pa stvarno je super....ja nekako nikad nisam iskoristila tu salvetu jer nisam znala kaj bi s njom, al stvarno je super ispalo!!
Na vrh
Felina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 534
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Felina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2009 u 21:50

¸Jako lijepi rad !smile55
Na vrh
leonarda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1121
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje leonarda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2009 u 21:50
jaoooooooo....koliko si zivaca posijala....prekrasno
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
Na vrh
miškopiško View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2009 u 22:21
gogs, ova salveta je totalno neobična...mislim da je jassi s njom nešto bila radila a ja sam se ko i bubamara pitala šta bih sa njom...vidi kako je lijepo ispala...baš dobro! a unutrašnjost ti je super...moram priznati da ja rijetko radim iznutra, a vidim da bih trebala Smile

mučo lijepi radovismile141
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2009 u 22:43
Suuuupeeeer jeeee! smile55
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
esmeralda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 873
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje esmeralda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2009 u 08:24
Baš si vrijedna, sve je prekrasno, bravo za majstoricu u svemusmile181
meni je super u životu
Na vrh
sanjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sanjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2009 u 10:11
Ma krasna kutijica i odlično zaljepljena salveta. Ja isto volim kada je pogledaš izvana pa je lijepa a onda otvoriš i iznenadiš se jer vidiš da i unutra ima nešto lijepo.
Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2009 u 10:30
radovi više nego odlični nema šta, bravo 
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2009 u 10:56
Originalno poslano od člana miškopiško miškopiško napisao:

gogs, ova salveta je totalno neobična...mislim da je jassi s njom nešto bila radila a ja sam se ko i bubamara pitala šta bih sa njom...vidi kako je lijepo ispala...baš dobro! a unutrašnjost ti je super...moram priznati da ja rijetko radim iznutra, a vidim da bih trebala [IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley1.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Smile" />

mučo lijepi radovi[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/emot25.gif" height="83" width="83" align="absmiddle" alt="smile141" />

tu je salvetu dala bubamara a kupila je u Austriji samo zato šta ih je u paketu bilo ,mislim, 50komada. Malo je neobična za nas koji smo naviknuti na cveteke, klimteke i slične stvari ALI kuma mi donijela ovu kutijicu na joj naljepim njenu salvetu (koja je bila lijepa, zeleni cvijet)ali velika ruža koja ne bi uopće došla do izražaja i kad sam joj pokazala što bi ja stavila od nekih 5 motiva brzinom svijetlosti je izabrala nju i onda još zvala muža da mora doći vidjeti. I došao čovjek za sat vremena - naime stanuju u Jastrebarskom a ja u Zagrebu. E mislim da sad znate kakva je to euforija bila, a tek kad dođe po nju..... e miško doći će red da i ti svoju potrošiš samo strpljenja i onda iznenađenje
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2009 u 11:00
hvala vam curke na pohvalama i komentarima, a unutra sam je radila bez podloge samo na prirodnu boju drva i nije čak ni loše ispalo. Šteta mi je bilo odbaciti te motive jer stvarno ne znam gdje bi ih upotrebila ali nikad ne reci nikad
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2009 u 14:18
Gogs ovo je pravo osvježenje!!!

Prvo sam se oduševila ogledalima ( meni osobno je najljepši onaj sa cvijećem), pa zatim sa jajcima i tanjurom...super....ali ovaj zadnji rad je kao šlag na kraju!!!
Super, bravo!!!

A sada mi reci kako si nalijepila tako veliku salvetu da ti se nigdje nije pogužvala???
Na vrh
salomon View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 496
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje salomon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2009 u 14:52
Ja ne mogu vjerovat da su to salvete!!!! Sad sam malo pogledala cijelokupan opus, i ne bih stvarno nikad pogodila da su to salvete.... Svaka čast Gogs! 
Neke dane si golub...a neke kip...
Na vrh
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2009 u 16:44
gogsić...ajme super

Na vrh
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2009 u 16:44
smile142 si za?
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3132333435 79>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.