Zvrkov vrt |
Odgovori | Stranica <1 3132333435 63> |
Korisnik | |
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Blago tebi Zvrkice, na takvoj klimi
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
maslacak7
*Moderator Foruma DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vrt je fantastican...svaka cast...oci sam ostavila na ekranu...
|
|
zvrk
Odrastao grm Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Malo smo svrljali po Parizu (tri dana) i ovakve zrele rajcice su nas docekale
kad smo se vratili
'Golden' (zrele su kad su ovako zuto/narandzaste)
'Roma'
|
|
kat.rea
Cvjetni guru Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pogledala sam oba videa i mogu samo reći prekrasno, a i mi na kontinentu ti zavidimo na prekrasnom zelenilu. Kod nas u 7. mjesecu padale kiše i sve je bilo zeleno i bujno, sada krajem 7. i početkom 8. mjeseca vruče i vrlo visoke temperature i evo travnjak skuren, puno dvorište žutih flekova....
Krasne rajčice i zdraveeee.
|
|
Flavia
Neukroćena biljka Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zvrk, odlično ti je i cvijeće i paradajzeki........ma super!
|
|
Perla
Odrastao grm DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zvrkice, krasan ti je vrt. Na svakom koraku se vide tvoje marljive ruke, svaki korak pruža novi užitak.
|
|
minimode
Odrastao grm Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a što reći, puno ljubavi je uloženo u ovaj tvoj vrt, i zaista je predivan
|
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Što više dodati!
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Koji pomidori
Da bar kod nas mogu birati po nazivu ili znati kako će izgledati. Kupila niske pomidore, a bit će višlji od mene |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
Željka23
Odrastao grm Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivan vrt...
A paradajzeki su odlični ,ima puno plodova!
|
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
-
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
zvrk
Odrastao grm Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala svima na posjeti ,
vratili smo se sa odmora, rajcice rastu ko lude, pojeli smo prvi kukuruz ove sezone (sladak,mmmmm), bijeli luk je spreman za vadenje, grah ogroman,toliko toga za pohvatati konce.
Tikvice rastu , buce isto, nazalost ne mogu stavljati slike, glavni kompjuter mi ima Trojan virus pa je na 'ciscenju', koristim muzev laptop.
|
|
zvrk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovdje ima doslovno na stotine vrsta rajcica!Sjemenke ili kao male biljke.
|
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo da si se vratila a sad polako i sve ćeš stići .
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
radosnica
Već proklijao Pridružen: 07 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 183 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš sam te jučer obišla ali nisam ostavila trag. Nisam znala da si na odmoru ali su mi nedostajale tvoje slikice. Dakle, čekamo kad se komp. očisti...
|
|
zvrk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vec nekoliko dana muku mucim sa dolaskom na forum. Sada sam uspjela uci preko Mozille , ne da mi se ulogirati preko IE.
|
|
zvrk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
zvrk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Luk ti je za svaku pohvalu Što je ono crveno na 3. slici???
|
|
zvrk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pogledati cu sutra u vrtu, znam da se zove 'Bradshaw' ali koja je vrsta cvijeta nisam 100% sigurna, imam ga prvi put ove godine. |
|
Odgovori | Stranica <1 3132333435 63> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |