kaca-moja salvetna.. |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 80> |
Korisnik | |
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Meni su ti obadvije škrinjice skroz sjele
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
A da odeš doktoru? Možda je to neka nova vrsta gripe? Ima još zaraženih na forumu koliko vidim, i ja imam neke simptome!
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
navikni se vec jednom da si glavni krivac
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Opet ja kriva... Sad će ispasti još da nemam ukusa jer mi se sviđa ova mala "zapaljena" škrinjica! Ha! Mislim da znaš i sama da je jako teško procijeniti vlastite radove, posebice nakon ere "linosti"
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
djevojcice moje puno vam hvala,pusa svima
![]() ![]() ![]() maslina da znas da si potpuno u pravu,ko zna kad bi se pokrenula da nisan "morala",sva srica pa mi ovo "moranje" nije tesko palo..izzy o ukusima se stvarno ne treba raspravljati,meni nikako potpuno nije sjela ova mala skrinjica,a sto je najgore iman jos dvije neposlikane koje mi isto tako nisu sjele,ne ide mi bas od ruke u zadnje vrijeme,ubi me ova ljena faza.. ![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
super su kaćo
![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Ajme svitu,natirali su kaću da bude vridna
![]() Pun pogodak,nastali su krasni primjerci,divne nježne škrinjice,savršen i reprezentativan poklon.
|
|
![]() |
|
Slažem se s Rose, poklon je doista nježan i romantičan, ali mi je druga škrinjica skroz po mom ukusu - jako lijepo! Ajde' da si se i ti trgnula malo "ljenjivka" jedna!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
poklon je prekrasan,cili njezan sa motivom ruze,pun pogodak! sto reci nego bravo kaćo!
![]() |
|
![]() |
|
cure svima
![]() ovu skrinjicu i okvir smo,mi cure iz splita poklonili nasem adminu i njegovoj ivani,za uspomenu na posijet splitu i ugodno druzenje(tko nije vidio,slike tog druzenja imate u okupljanjima u temi "nima splita do splita")..mene dopalo da ih oslikam...cure hvala na povijerenju ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
anđeleki su predivni....
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Sad sam i ja
![]() ![]() |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Pa cure moje, baš ste brbljave! Dođem ja vidjeti što je kaća radila, kad tamo, nigdje slika...sama spika. I rima štima! A gdje su slike?
![]() |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
nado draga hvala tebi,puno,puno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Kad mi se ništa ne radi,kao sad,a nije da nemam kaj raditi,ponovo gledam vaše radove i Kaćo jedva čekam tvoje nove radove...i da znaš da si mi bliže došla bi po noći i ćopila ti sve one škrinjice,pa tegle,tanjure,tacnu..ma sve i
![]() |
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Kao što sam ti već jednom napisala vidi se da jako puno radiš i rezultat nemože izostati , a što se meni naročito sviđa su motivi koje ja jako volim .Osim vrsne majstorice ti svesrdno pomažeš u tehničkom smislu što je meni neophodno jer sam kop. nepismena.Hvali ti na tome.
|
|
![]() |
|
hej nato,stvarno smo imali lijepo i ugodno druzenje,pretpostavljan da si vidila slike,i na njima se da iscitati koliko smo gustali..hvala ti za lijepe zelje,uzvracam ih svim srcem ![]() i na komplimentu za rad, hvala najljepsa ![]() |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
meni ova dva anđela izgledaju kao post inspiracija na zadanu temu,odnosno na ovaj prekrasan susret što ste ga imale, ili je jednostavno bio dobar predosjećaj da će se nešto lijepo dogoditi na susretu...
čuvali vas anđeli... jako si sve to lijepo iskombinirala |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
ljubice moja ruzice hvala ti,i drago mi je da si opet s nama
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
prekrasno
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 80> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |