OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 325326327328329 374> |
Korisnik | |
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Predivno
![]() Zbog ovih vaših predivnih šarenih vrtova sve više volim jesen... |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
predivna je jesen u tvome vrtu! taj cvijet od palme i izgleda kao sunce, sve pohvale za ideju.
vidim i u tebe na onom sedumu pogrickano lišće kao i kod moga, jesu li to puževi možda.
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ma jesu, puževi su. Dok su trajale suše nije ih bilo, ali sada kad su počele kiše i vlaga evo njih opet
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Jesenski akvarel..
Kod tebe je lijepi taj akvarel, draga naša Otok. I zaista si pravo sunce u svoj vrt unijela!! Tko zna - zna.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Kad već nećeš s nama na kavu, evo me malo k tebi, ne volim jesen, ali volim tvoj vrt u jesen, prekrasan je. Nisi daleko od mene, a opet tolika velika razlika, ja već sve pomalo unosim u kuću.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
koliko još puno cvijeća kod tebe ima ,vi na moru imate svakakvih pogodnosti
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ako treba,ti i sunce doneseš u svoj vrt
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Kod tebe je i jesen posebna, ti i sunce imaš drukčije nego moje ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
da se ovakva jesen sto duze zadrzi u tvom vrtu(mislim da bude bez bure i oluje),a kisica da padne kad dodje vreme za zalivanje
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ma da, cijelo ljeto ih nije bilo a sad se borim sa puževima a koliki su, ko king kong
![]() Otočka jesen je krasna
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Otok koje prekrasne boje u tvom vrtu
![]() ![]() ![]() Predivna jesen ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ha-ha, to im je bio prvi put. I još su nahranjeni samo jedan put. Ima ih tako puno da u jednom zalijevanju potrošim cijelu bočicu gnojiva.
|
|
![]() |
|
Tko čeka - načeka se. Ali ponekad i dočeka.
Ova je ljepotica mala, mala, stigla od drage Bromi još prošle zime. I prezimila vani, a kada su stigli topliji dani počela rasti, pa listati. Narasla lijepa i velika u ne baš velikoj tegli, velika krošnja, svaki vjetar ju je prevrnuo. Stalno žedna, trebalo ju je zalijevati dva puta na dan. Ali od cvijeća ni c. A htjela sam bar vidjeti kakve je boje. A onda su se pojavili pupovi ![]() I dugo su tako stajali. Mislila sam da se neće uspjeti otvoriti. Pipkala sam ih, izgledali su mi nekako prazni, kao da u njima nema cvijeta. A onda - jeeeee, žuti su, žuti ![]() ![]() ![]() ![]() Eto, opet imam sunce u mojem dvorištu, čak i kad je tmuran dan. Bromi ![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
imam i ja žutu prelijepa je , nek te dugo uveseljava
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
sto duze da ti cvjeta
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
prekrasno sunce u tebe. i ja sam ih sadila ovoga proljeća. od tikvić bijelu i kar-ree bijelu, roza i žutu. sve su mi obilno cvale osim žute. tek prije par dana sam primjetila pupoljke. nadam se da će mi stići procvijetati. ne znam zašto mi je ona ovoliko kasnila, je li to možda neka kasna vrsta. izrasla mi je ogromna!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Tvoj vrt je krasan i po suncu i bez sunca!!!! A ja znam da biljčice misle da si ti njihovo sunce!!
Krasna grana palme, prekrasan kontrast, prelijepa boja!! A anđeoska truba ti je još više uljepšala vrt!! Zbilja je krasna!! Veliki sunčani pozdrav ti šaljem!! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Tvoj vrt je uvijek lijep i u proljeće, ljeto, jesen i zimu. Ja ću ovu zimu preživjeti hodajući po vašim primorskim vrtovima.
![]() A kakva je to narandžasta grana palme?
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 325326327328329 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |