Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - OTOK- moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

OTOK- moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 325326327328329 374>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Emilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1664
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Emilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2011 u 13:21
Predivno smile39
Zbog ovih vaših predivnih šarenih vrtova sve više volim jesen...
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2011 u 13:40
predivna je jesen u tvome vrtu! taj cvijet od palme i izgleda kao sunce, sve pohvale za ideju.
vidim i u tebe na onom sedumu pogrickano lišće kao i kod moga, jesu li to puževi možda.
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2011 u 13:43
Ma jesu, puževi su. Dok su trajale suše nije ih bilo, ali sada kad su počele kiše i vlaga evo njih opet
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2011 u 14:30
Jesenski akvarel..

Kod tebe je lijepi taj akvarel, draga naša Otok. I zaista si pravo sunce u svoj vrt unijela!! Tko zna - zna.
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2011 u 14:34
smile120
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2011 u 17:00
Kad već nećeš s nama na kavu, evo me malo k tebi, ne volim jesen, ali volim tvoj vrt u jesen, prekrasan je. Nisi daleko od mene, a opet tolika velika razlika, ja već sve pomalo unosim u kuću.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2011 u 18:50
koliko još puno cvijeća kod tebe ima ,vi na moru imate svakakvih pogodnosti
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2011 u 18:55
Ako treba,ti i sunce doneseš u svoj vrtTongue
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2011 u 08:12

Kod tebe je i jesen posebna, ti i sunce imaš drukčije nego moje  LOL.

U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2011 u 08:18
da se ovakva jesen sto duze zadrzi u tvom vrtu(mislim da bude bez bure i oluje),a kisica da padne kad dodje vreme za zalivanje
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2011 u 10:16
Ma da, cijelo ljeto ih nije bilo a sad se borim sa puževima a koliki su, ko king kong Wink.
Otočka jesen je krasna Hug
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3658
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2011 u 13:18
Otok koje prekrasne boje u tvom vrtu smile93smile93smile93
Predivna jesensmile186

Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2011 u 08:42
Originalno poslano od člana OTOK OTOK napisao:

Jučer sam prvi put svoje sukiće nahranila gnojivom za kaktuse. I sjetila se Hoye -  jednom je napisala da se na njima nekako najbrže vidi da napreduju kad ih se dohrani. Pa sam neko vrijeme buljila u njih da vidim što će se desiti LOL
A što se tiče kolekcije - ima ih na forumu dosta koji me sustižu i prestižu, što mi je drago. 
draga otok već dva jutra ispijam kavu u tvom vrtu,šetala sam od početka pa malo preskakala i divila se,učila i guštala...ovo me jutrs nasmijala ,sjetila sam se kako sam i ja ljetos prvi put prehranila kaktuse i svako malo trčala da vidim jesu porasli LOL..
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2011 u 08:46
Ha-ha, to im je bio prvi put. I još su nahranjeni samo jedan put. Ima ih tako puno da u jednom zalijevanju potrošim cijelu bočicu gnojiva.
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2011 u 09:05
Tko čeka - načeka se. Ali ponekad i dočeka.

Ova je ljepotica mala, mala, stigla od drage Bromi još prošle zime. I prezimila vani, a kada su stigli topliji dani počela rasti, pa listati. Narasla lijepa i velika u ne baš velikoj tegli, velika krošnja, svaki vjetar ju je prevrnuo. Stalno žedna, trebalo ju je zalijevati dva puta na dan. Ali od cvijeća ni c. A htjela sam bar vidjeti kakve je boje.
A onda su se pojavili pupovi

I dugo su tako stajali. Mislila sam da se neće uspjeti otvoriti. Pipkala sam ih, izgledali su mi nekako prazni, kao da u njima nema cvijeta.

A onda - jeeeee, žuti su, žuti

Eto, opet imam sunce u mojem dvorištu, čak i kad je tmuran dan.

Bromi smile78

Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2011 u 09:24
imam i ja žutu prelijepa je , nek te dugo uveseljava Clap
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2011 u 09:38
sto duze da ti cvjeta
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2011 u 10:23
prekrasno sunce u tebe. i ja sam ih sadila ovoga proljeća. od tikvić bijelu i kar-ree bijelu, roza i žutu. sve su mi obilno cvale osim žute. tek prije par dana sam primjetila pupoljke. nadam se da će mi stići procvijetati. ne znam zašto mi je ona ovoliko kasnila, je li to možda neka kasna vrsta. izrasla mi je ogromna!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2011 u 11:48
Tvoj vrt je krasan i po suncu i bez sunca!!!!  A ja znam da biljčice misle da si ti njihovo sunce!!

Krasna grana palme, prekrasan kontrast, prelijepa boja!!  A anđeoska truba ti je još više uljepšala vrt!! Zbilja je krasna!!

Veliki sunčani pozdrav ti šaljem!!smile78
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2011 u 11:54
Tvoj vrt je uvijek lijep i u proljeće, ljeto, jesen i zimu. Ja ću ovu zimu preživjeti hodajući po vašim primorskim vrtovima. Smile

A kakva je to narandžasta grana palme?

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 325326327328329 374>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,641 sekundi.