Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 324325326327328 370> |
Korisnik | |
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Još sam ti zaboravila reći da nisam odavno vidjela tako lijepo napravljen zidić! |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
cvetlin ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 714 |
Ma prekrasno, onaj bijeli puzavac se zove rožac prilično agresivan -ja volim takve biljke malo traže a razrastu se ko lude- kod mojih se tek naziru pupoljci-a za žute perunike stajem pristojno u red i čekam |
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Lantana nemam više što reći a da ne ponovim već sve rečeno., sve pohvale, prelijepo. Dakle ona crvena bugenvilija, boja joj je
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Ma neću ništ reći
![]() ![]() Jel znaš kakav je taj pakujac? Nisi ti ko ja pa ti ni ne trebam reći da ga uslikaš kad procvate.I moji su u pupoljcima,sad čekam da vidim kojih boja budu.(di mi je moja ležaljkaaaaaaaaaaa!!!????...ups,ovo u sebi vičem,vidim da Bergenija spava)
|
|
![]() |
|
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
Fantasticno, Lantana!
![]() ![]() ![]() Zute perunike, kako su lijepe! ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Ništa neću reći reći već ću još jednom prošetati tvojim vrtom (u tišini) i uživati!
psssttt!
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Oj Lantana! Samo mogu stalno ponavljati: predivno! |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Ovi bijelo-plavi ostići su mi najljepši ostići od svih viđenih! |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ija bi i ja bi ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Lantana - majčina dušica je apsolutno moj omiljeni motiv, uz sve ostalo predivno u tvom vrtu! Kako su lijepe, pune, bujne, uočljive te kuglice!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Malo sam ljubomorna, i ja bi takvu okućnicu |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Da to je pakujac ili aquilegia, ja ga jako volim i baš je jednostavan, a ono malo žutoga zahvaljujući tebi imam i ja, isto u cvatu |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
biuelo-plavo cvijeće,sve je tako krasno,uredno,sve pohvale
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Moj najdonji mali vrt, sve je bijelo i malo plavog
![]() Njevica još ima pokoji cvijet ![]() Ostić i neka puzavica ![]() Spirea ![]() Bijela ljubičica ![]() Šumska ivica ![]() Neumorna felicija ![]() Posljednji irisi ![]() Pakujac (da li je to pakujac?) ![]() i malo žutog ![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Samo ti Niho dođi i nemoj plakati
![]() ![]() Korijenko i Piramida ima ovih žutih perunika i viška, samo se sjetite na jesen ![]() Rose ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Lantana svi su sve rekli što bi ija svaka čast i skidam ti kapu ono što se kaže
![]() |
|
![]() |
|
Samo piši Kontesa ima tu svake godine viška jer se puno toga samo rasije, a lukovice umnože. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Nostalgija, nostalgija... ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ajme Lantana, koje krasote, pa te žute perunike, pa u kombinaciji sa dušicom
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Lantana,ovaj tvoj kamenjar je stvarno prekrasan.
Ti imaš i žutu peruniku,prekrasna je,ja imam samo roze. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 324325326327328 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |