OTOK- moj vrt |
Odgovori | Stranica <1 324325326327328 374> |
Korisnik | |
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
uz tvoj mar otočka klima je pravi raj za tvoje biljke
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Koja kolekcija sukulenata, nenadmašna, svaki put ponovno uživam
U vrtu cvijeća ko u proljeće, nego nikako prepoznati ovo zadnje bijelih cvjetića, koji je to cvijet? |
|
život je more
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lantana to je bijela ruselija, stigla kod mene od naše Antonije, krasna mi je.
|
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bome...teško je ne uživati u ovom otočkom raju
|
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Išla sam malo zaviriti što sam lani slikala u vrtu u ovo doba godine.
Tada sam napisala - kad su ovako lijepi dani, nekako mislim da nikad neće biti zima (to mogu ponoviti i ove godine), a 7.11. sam napisala da je 20 stupnjeva (da se bar ponovi ove godine). Vrt je lani u ovo doba bio življi i zeleniji nego ove godine, ipak je to jako vruće i sušno ljeto učinilo svoje. A ovako je danas |
|
toni
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prelijepo je i danas! još se dosta toga zeleni i šareni!
i ja volim ovakve usporedbe, često uspoređivam. znači i lani u ovo doba je bilo vruće. |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
Emilly
Odrastao grm Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja sam zaboravila na proslogodisnje slike,ali virnucu ,a meni su ive fotke predivne
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma ti to nama stavljaš neke ljetne slike!
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ponovno set prekrasnih fotografija, možda je za 1% slabije nego lani i to nisam sigurna
Hoćeš li rezati gauru, meni je bura skoro išćupala jer je narasla velika. Nego na ovaj cvijet sam mislila, ruseliju poznam |
|
život je more
|
|
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
To je verbena.
Gauru je meni bura skoro sasvim polegla, pa sam ju morala vezati za štap. Još ima na njoj puno cvjetova, još je neću rezati. Imam je prvi put, moram pročitati kad je treba pošišati. |
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
OTOK, ti si nekad imala kukurjek, šta je sa njim.
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Antonija, nije mu bilo lijepo kod mene, nestao je. Mislim da mu naša zemlja ne odgovara.
|
|
antonija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
uh, ja ću saditi pa šta bude.
|
|
|
|
mimi46
Pustio korijenje Pridružen: 20 Veljača 2011 Lokacija: moslavina Status: Offline Bodovi: 386 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...ja već od kad počupala moje verbene a tvoje u punom cvatu,što ti je prednost klima...voljela bih i ja dolje u južne krajeve...što zbog mora što zbog svih biljnih ljepota koje mi ovdje na kontinentu ne možemo imati.Iako sam ja svoje cvijeće počupala i obrezala što se pomrzlo da je čisto preko zime uživam u tvom i drugim vrtovima koji su još prekrasni...
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo je kod tebe Otok,sve je još rascvjetano,neke biljke koje je kod nas uništio mraz ili koje smo morali pospremiti na sigurno kod tebe su stalno vani,ništa zato,više ćemo se šetati zimus kod tebe.
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
gospina trava
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ti stvarno sa svojom zimnicom imaš jako puno posla.
Prelijepo! |
|
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jesen je ......
Volim boje u svom vrtu, a sada se ne šareni baš puno. Susjed je rezao palmu, pa sam uzela jednu granu i u mom vrtu zasjalo je sunce |
|
Odgovori | Stranica <1 324325326327328 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |