Povrtlarska brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 323324325326327 381> |
Korisnik | |
wizardica ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
..aj baš mi je go-dra da nekom uljepšam dan kad već sebi ne mogu..
![]() |
|
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Kod nas naglo zahladzenje samo bih spavala od ljenosti nesto.
![]() |
|
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.
Seneka |
|
![]() |
|
I kod nas je hladno i tmurno....
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
huskybucka ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2010 Lokacija: VelikoTrgovišće Status: Offline Bodovi: 234 |
Danas radila njoke od hokkaido :-)
Procitala sam na njuskalu zena prodaje slatko i sok od hokkaido tikve, netko je tu pricao o soku, moram pronaci mislim da je monstera stavila i recept... A dali je tko radio slatko? Uploaded with ImageShack.us
|
|
![]() |
|
Buckić, imaš receptić za sok od hokkaido tikve u mojoj temi....Njoke sam probala od bundeve i moram reći, nažalost nešto nam nisu prošli...Ali kao sok, fenomenalna je! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Napravila sam juhu od butternut tikve no jedva je dobila prolaznu ocjenu...
![]() |
|
![]() |
|
Jednom sam ju probala i moram reći uz svu silnu hvalu i već s namjerom da ju i ja posadim u vrt, ostala sam jako razočarana i odustala sam definitivno od iste.... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
I ja sam je kupila sa namjerom da je pojedem
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
kacunak ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Kolovoz 2013 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 1086 |
Ljudi, zdravo svima. Ne znam gdje da pitam, valjda je ovde dozvoljeno. Kako da postavim slike u jednoj od tema, a ne na svom profilu?! Probala sam sve i nikako ne uspijeva.
|
|
![]() |
|
kacunak ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Kolovoz 2013 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 1086 |
Joj pa ovo je POVRTLARSKA brbljaonica, opet sam promasila temu... Ali ako neko zna gdje da nadjem pomoc...
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Je, je, a da je lijepa, lijepa je!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
wizardica ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
|
|
![]() |
|
Rosi, Hokkaido tikva kod mene je definitivno prošla za gusti sokić, prefin je, bar nama...Kad je MM ostao oduševljen sokom ( a inače ga baš ne pije nikakvog, onda možeš sama zaključiti koliko može biti dobra ) ![]() ![]() Wiz draga, vidila sam ovu " bokser" tikvu ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 323324325326327 381> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |