Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori | Stranica <1 321322323324325 370> |
Korisnik | |
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasno ti izgleda vrt, draga Lantana, lijepo si ga dotjerala s krasnim detaljima, ukrasima i malim teglicama. Vidiš, kaj ti je priroda, i nakon leda, sve se polako oporavlja.
također, pohvale tvome Mirku za povrtnjak.
A jel moguće da ti oni ostići na slici, rastu u dijelu kojeg ne zalijevaš, tako mi izgleda, onak dosta kršovito ili je tvoja kreacija?
pusa draga
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
Sponzorirani linkovi | |
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ove tvoje slike cvijeća me ostave bez daha...te prekrasne slike cvijeća, te prekrasni zalasci sunca...
Neki dan sam bila u Bau..xu i također vidjela zgodne plastenike ( isto su mali ) ali iz ne znam kojeg razloga ne kupih...
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kod tebe se proljeće baš razigralo i obojilo cijeli vrt |
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nagledala se ljepote i nauživala mirisa,samo ti navratih i mašem
|
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
misty-da
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mmmmmmmm ove viole tražim cijelu vječnost već, mirišu do Slavonije!
|
|
Time is something you can never get back..
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja sam svratila na prelijepi otok, i uživala u sunčanim zrakama i bojama i oblicima prekrasnog cvijeća !!!
|
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
napunila sam baterije ...
|
|
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moj najljepši vrt u punom cvatu!
Još samo da ga opere kiša i .................super!
|
|
Medvjed34
Odrastao grm Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno Lantana! Kod tebe već skoro sve u cvatu :)
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
panda
Mladi grm Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lantana
|
|
Silvy
Trajnica Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lantana,
proljeće je već odavno stiglo kod tebe . Uživam šetati tvojim vrtom i gledati predivne zalaze sunca, sa tvoje terase ili sa Zlatnog Rata. Predivno je. Puno pozdrava šaljem tebi i TM. |
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dragi moji, nije me bilo neko vrijeme, a proljeće je puno cvijeća, sve cvate, buja, kiša je učinila svoje, poslije snijega, leda i bura sve je zazelenilo i procvjetalo.
Hoya je ono je bila demižonka, imam i još jednu, to je više onako za ukras. Buhač je i meni krasan, kao najljepša margarita. Otok hvala ti, ali eto ovaj put sam rano krenula da me ne uhvat sezona, ali uvijek nešto zakoči. Antonija, Anastazija to su neke sitne zvončike, ali jako dugo cvjetaju. Free ma nisam ih onda imala, samo jednog Anaida, Lilie, Mari, Kamenjar, Proljeće, Moon, Belina, Gio, Bargenija, Medvjed, Panda i Silvy hvala na posjeti, uvijek je lijepo kad ti netko dođe u posjet, pa barem ovako virtualno. Duda Sara moje ostići su na južnoj strani na onoj padini koju ne zaljevam i preživjeli su, ali imam jednog na sjeveru i smrzo se skroz. Misty samo me sjeti za ove viole i sljedeće proljeće će i tebi mirisati. Evo malo slika sa padine ispod vrta koja je sada najrascvjetanija Timijan je u punom cvatu i ostičći iz gomile Perunike Cotonaester i teva pucalica Gazanie Kadulja Divlje cvijeće Amarilisi ispod masline i na kraju maslina u cvatu i spomen na jednu dragu osobu koje je zasadila |
|
život je more
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
u tvom vrtu jednostavno se izgubim u prostoru i vremenu....
|
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasna ti je padina Lantana, a miris timijana se sigurno nadaleko širi.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tvoj vrt je tako prirodan pa izgleda da tu sve samo raste i da je priroda sve tako lijepo posložila. a znam da nije i da je uloženo jako puno truda.
Krasno ti je, bujno i rascvjetano. |
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
stefica.n
Odrastao grm Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivno
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
OTOK je dobro napisala da tvoj vrt izgleda tako prirodno , mogu samo zamisliti kako je to bilo teško postići na tom škrtom tlu sigurno puno teže nego kod mene na plodnoj zemlji utoliko je tvoj trud i volja vrijedan svakog divljenja
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
sarajka
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kad god svratim u tvoj vrt žalim što ga nisam vidjela i u živo,prekrasnih biljkica imaš,a povrtnjak je tako uredan,pohvale tvom MM
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uvijek s veseljem dolazim u tvoj vrt
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kod tebe sve ranije počelo nego kod nas gore na kontinentu
amarilisi me zadivljuju kako niču u vrtu kao da su krumpiri |
|
Odgovori | Stranica <1 321322323324325 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |