Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Morsko-cvjetni ugođaj
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Morsko-cvjetni ugođaj

Odgovori Odgovori Stranica  <1 320321322323324 370>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2012 u 21:44
I meni je prekrasna slika zalaska sunca,lijepe proljetnice na terasi i dobar starinski rasadnik.Tongue
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2012 u 22:39
sukulentic ce za cas biti pun listica,crnoglavac ti je pravi veliki decko ..a za rasadnik sam se morala par put vracat na slike ,nije mi ucitavalo ih odmah ,al isplatilo se ,bas je lijep 
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...

Vir
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2012 u 00:02
Svratila sam pogledati novosti i vidim mali rasadnik. Premedeni je. Jel ga već koristiš ili će ti biti samo ukras kad je tako lijepi?
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2012 u 01:16
Bili ste vrijedni, svaka čast...Tako je sada posla preko glave u vrtu i u dvorištu. Jedva smo čekali da proljeće stigne i eto ga...Crnoglavac ti je prekrasan, adenium sladak...Rasadnik je jako zgodan, gdje si ga našla?Čitam da ste bugicu orezali. Jedno pitanje u vezi rezanja. Da li je jako skraćujete ili malo ? Ja sam mojoj koja je u vrtu skratila samo vrhove i suhe djelove. Je li to dovoljno?WinkWink
sutra je novi dan
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2012 u 14:18
Što ćeš sijati?

Lošinj

Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna
Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja...
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2012 u 15:17
Tek je krenulo a kod tebe je već predivno. Najljepši su mi narcisi, kako si ih lijepo uhvatila Thumbs%20Up.
E, i mene zanima što ćeš sijati, ja sam ove godine odlučila jako malo jer prognoziraju jako sušno ljeto a već sad nemamo vode Disapprove.
Konačno sam riješila problem šenci na mom crnoglavcu ali tek nakon treće ture špricanja i trovanja. Sad mi je lijep i počeo je tamniti, još malo pa će biti crnac ko tvoj Wink i nisam ga zalijevala kako si mi rekla.
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2012 u 19:25
jaglaci su preslatki, a za adenium nemam pojma, no ptaj Bebolinu, ona rastura s adeniumima
Na vrh
Cikas View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 499
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cikas Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2012 u 21:57
E moja Brocka u tebe sve pljeni pažnju i divljenje!
Znan da ste se naradili ali rezultati su tu.
Baš ti je lip plastenićič, moga je bura zadnji put razbila ali sam našla gornji dio i zalipila ga i opet je u funkciji. Uživat ćemo zajedno s tobom!
Baška Voda
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2012 u 17:57
kod tebe je uvjek predivnoHeart
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2012 u 23:38
Drage moje, kod mene počela sezona, ona turistička, sreća što smo koliko toliko sredili vrt, sada je na redu kuća i prođu dani za čaš.

Duda znaš kako je to kad sve moraš srediti za sezonu, meni je na poslu ludnica, a doma sve polako.

Lovro , ma taj rasadnik je mali, ali tako mi je bio simpatičan, a nije bilo ni skupo, nećeš vjerovati u dućanu s robom MANA.

Hoya, neznam kad će biti taj odmor Wink

MiraK, ajde ti samo ozdravi LOL

Antonija, baš sam se nasmijala na tvoj post, crnoglavce sam dobila poslije vašeg posjeta, prije sam imala samo jednog malog LOL i taj je još živ.

Mari mendule su ocvale, sada cvatu armeline (to su male kajsije).

Proljeće, evo tvoga godišnjeg doba Wink

Sara ove godine je snijeg malo poremetio cvijeće jer su mnoge biljke već bile procvjetale kad je pao snijeg, pa nije tako cvjetno kao prethodnih godina.

Bromi izvadila sam ga na sunce, a i presaditi ću ga ovih dana, nadam se barem kojem cvijetu.

Rosa2 ova ruže je od lani, sada sam ih porezala ii opet bujaju.

Mali kaktus, Kamenjar, Anabistrica, Otok i Korijenko  ovaj rasadnik će više biti dekorativna kutija za sukulente, nemam baš vremena za sijanje, a ako i sijem sijem direktno u zemlju pa što bude.

Jagoda kod nas svi režu bugenviliju drastično, mi smo je pustili da se popne do krova i nekoliko bočnih grana, a sve ostalo smo orezali. Stare bugenvilie znaju  baciti izboje i do 3-4 metra.

Korijenko drago mi je da ti je ozdravio crnoglavac, sad će on potamniti i dobiti onaj lijepi sjaj.

Moon meni jaglaci baš i ne idu, nikad mi ne prežive, ova zemlja u vrtu je za njih presuha, zalijem ih svaki dan.

Cikas hvala, plastenik je mali nema ni pola metra LOL

Gio tebi jedan veliki morski pozdrav.

Evo malo slika iz vrta

/Lantana_2008/cvijet%202010/DSC01031.jpg">

Jasmin

Kukurijeci su ove godine hit u mom vrtu, mora da im je pomogao onaj snijeg

Majčina dušica

Vinca

Lemprika

Zimski jasmin

Mirišljavi sunovrati

Ostići

Forzicija

Donatica se oporavila od snijega i opet cvjeta

Ovaj povrtnjak radi MM, posijao je svašta, luk je već veliki, jagode će uskoro cvjetati, a ovi grmići to je buhač pun pupova

život je more
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Ožujak 2012 u 06:32
Sve si mi tvoje slike divne - kao i uvijek! Ne znam da li sam ti već rekla, ali onaj bocun (je li to od domižane?) mi je famozan!
Vidim i kod tebe buhač. Tek sam ove godine shvatila da ga imam na svakom kantunu i nije mi žao. Jedva čekam da procvate!
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Ožujak 2012 u 07:10
Pa ti si baš sve ulickala. Lijepo, uredno, rascvjetano - kao i uvijek kod tebe.
Lošinj

Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna
Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja...
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Ožujak 2012 u 08:10

i ovoga puta si nam prekrasno prezentirala vrt i njegove stanovnike. iznenadila sam se vidjevši da tvoje hauchere cvijetaju jer na mojima nema ni pupa.

jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Ožujak 2012 u 11:11

Uvijek je prava uživancija navratiti do tebe.
Tvoje heuchere već cvijetaju dok se moje tek bude iz zimskog sna.

U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Ožujak 2012 u 11:21
Originalno poslano od člana antonija antonija napisao:

uvijek nam pokloniš prekrasni zalazak sunca!
nego, zanima me đe su ti bili ti cenoglavci kad su one neke haharke pohodile tvoj vrt Wink

HHMMM, to si i ja baš mislim, kud ih je sklonila !! smile215  Vjerojatno u ormar u spavačoj sobi !!!

Baš ste lijepo uredili terasicu, i vrt !!!  Sada samo uživaj kad se vratiš s posla !!!   Uskoro počinje predsezona, pa nećeš stići !! Lijep pozdrav tebi i TM  !!!
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Ožujak 2012 u 15:54
Draga Lantana, uvijek ali baš uvijek mi tvoje slikice izmame uzdahe i unesu radost u moje srce! Krasno vam je sve! Pohvale suprugu za povrtnjak!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
lilie View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2319
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilie Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2012 u 00:08
smile199 i ja do tvoga prekrasnog vrta.

Čini mi se po slikama da biljkama nije jako naštetio snijeg i led.

Kod mene skoro sve otišlo. Čak mi se u podrumu smrzle trube i adam, do sada ni jedne godine se to nije dogodilo.

Nastavit ću uživati u vašim proljetnim vrtovima smile79 !!!!!!!!!!!
znati mnogo ne znači biti mudar
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2012 u 00:29
to se tražismile57
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2012 u 08:14
draga Lantana nek je nama puno turista pa bumo imale više šoldi za potrošit na cvijeće LOL....krasni su ti ostići kako njima ništa hladnoća nije smetala ...proljeće je lijepo kod tebe Big%20smile  
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2012 u 08:34
smile39lantana ,prelijepo je kod tebe,sve uveliko cvjeta ..a vrt ,on je stvarno fenomenalana
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...

Vir
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 320321322323324 370>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,672 sekundi.