Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 320321322323324 370> |
Korisnik | |
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I meni je prekrasna slika zalaska sunca,lijepe proljetnice na terasi i dobar starinski rasadnik.
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
sukulentic ce za cas biti pun listica,crnoglavac ti je pravi veliki decko ..a za rasadnik sam se morala par put vracat na slike ,nije mi ucitavalo ih odmah ,al isplatilo se ,bas je lijep
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Svratila sam pogledati novosti i vidim mali rasadnik. Premedeni je. Jel ga već koristiš ili će ti biti samo ukras kad je tako lijepi?
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Bili ste vrijedni, svaka čast...Tako je sada posla preko glave u vrtu i u dvorištu. Jedva smo čekali da proljeće stigne i eto ga...Crnoglavac ti je prekrasan, adenium sladak...Rasadnik je jako zgodan, gdje si ga našla?Čitam da ste bugicu orezali. Jedno pitanje u vezi rezanja. Da li je jako skraćujete ili malo ? Ja sam mojoj koja je u vrtu skratila samo vrhove i suhe djelove. Je li to dovoljno?
![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Što ćeš sijati?
|
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Tek je krenulo a kod tebe je već predivno. Najljepši su mi narcisi, kako si ih lijepo uhvatila
![]() E, i mene zanima što ćeš sijati, ja sam ove godine odlučila jako malo jer prognoziraju jako sušno ljeto a već sad nemamo vode
![]() Konačno sam riješila problem šenci na mom crnoglavcu ali tek nakon treće ture špricanja i trovanja. Sad mi je lijep i počeo je tamniti, još malo pa će biti crnac ko tvoj
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
jaglaci su preslatki, a za adenium nemam pojma, no ptaj Bebolinu, ona rastura s adeniumima
|
|
![]() |
|
Cikas ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 20 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 499 |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
kod tebe je uvjek predivno
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Drage moje, kod mene počela sezona, ona turistička, sreća što smo koliko toliko sredili vrt, sada je na redu kuća i prođu dani za čaš.
Duda znaš kako je to kad sve moraš srediti za sezonu, meni je na poslu ludnica, a doma sve polako. Lovro , ma taj rasadnik je mali, ali tako mi je bio simpatičan, a nije bilo ni skupo, nećeš vjerovati u dućanu s robom MANA. Hoya, neznam kad će biti taj odmor ![]() MiraK, ajde ti samo ozdravi ![]() Antonija, baš sam se nasmijala na tvoj post, crnoglavce sam dobila poslije vašeg posjeta, prije sam imala samo jednog malog ![]() Mari mendule su ocvale, sada cvatu armeline (to su male kajsije). Proljeće, evo tvoga godišnjeg doba ![]() Sara ove godine je snijeg malo poremetio cvijeće jer su mnoge biljke već bile procvjetale kad je pao snijeg, pa nije tako cvjetno kao prethodnih godina. Bromi izvadila sam ga na sunce, a i presaditi ću ga ovih dana, nadam se barem kojem cvijetu. Rosa2 ova ruže je od lani, sada sam ih porezala ii opet bujaju. Mali kaktus, Kamenjar, Anabistrica, Otok i Korijenko ovaj rasadnik će više biti dekorativna kutija za sukulente, nemam baš vremena za sijanje, a ako i sijem sijem direktno u zemlju pa što bude. Jagoda kod nas svi režu bugenviliju drastično, mi smo je pustili da se popne do krova i nekoliko bočnih grana, a sve ostalo smo orezali. Stare bugenvilie znaju baciti izboje i do 3-4 metra. Korijenko drago mi je da ti je ozdravio crnoglavac, sad će on potamniti i dobiti onaj lijepi sjaj. Moon meni jaglaci baš i ne idu, nikad mi ne prežive, ova zemlja u vrtu je za njih presuha, zalijem ih svaki dan. Cikas hvala, plastenik je mali nema ni pola metra ![]() Gio tebi jedan veliki morski pozdrav. Evo malo slika iz vrta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() /Lantana_2008/cvijet%202010/DSC01031.jpg"> Jasmin ![]() ![]() Kukurijeci su ove godine hit u mom vrtu, mora da im je pomogao onaj snijeg ![]() Majčina dušica ![]() Vinca ![]() Lemprika ![]() Zimski jasmin ![]() ![]() Mirišljavi sunovrati ![]() Ostići ![]() ![]() Forzicija ![]() Donatica se oporavila od snijega i opet cvjeta ![]() ![]() ![]() ![]() Ovaj povrtnjak radi MM, posijao je svašta, luk je već veliki, jagode će uskoro cvjetati, a ovi grmići to je buhač pun pupova ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Sve si mi tvoje slike divne - kao i uvijek! Ne znam da li sam ti već rekla, ali onaj bocun (je li to od domižane?) mi je famozan!
Vidim i kod tebe buhač. Tek sam ove godine shvatila da ga imam na svakom kantunu i nije mi žao. Jedva čekam da procvate! |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Pa ti si baš sve ulickala. Lijepo, uredno, rascvjetano - kao i uvijek kod tebe.
|
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
i ovoga puta si nam prekrasno prezentirala vrt i njegove stanovnike. iznenadila sam se vidjevši da tvoje hauchere cvijetaju jer na mojima nema ni pupa. |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Uvijek je prava uživancija navratiti do tebe. Tvoje heuchere već cvijetaju dok se moje tek bude iz zimskog sna. |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
HHMMM, to si i ja baš mislim, kud ih je sklonila !! ![]() Baš ste lijepo uredili terasicu, i vrt !!! Sada samo uživaj kad se vratiš s posla !!! Uskoro počinje predsezona, pa nećeš stići !! Lijep pozdrav tebi i TM !!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Draga Lantana, uvijek ali baš uvijek mi tvoje slikice izmame uzdahe i unesu radost u moje srce! Krasno vam je sve! Pohvale suprugu za povrtnjak!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() Čini mi se po slikama da biljkama nije jako naštetio snijeg i led.
Kod mene skoro sve otišlo. Čak mi se u podrumu smrzle trube i adam, do sada ni jedne godine se to nije dogodilo.
Nastavit ću uživati u vašim proljetnim vrtovima
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
to se traži
![]() |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
draga Lantana nek je nama puno turista pa bumo imale više šoldi za potrošit na cvijeće
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
![]() |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 320321322323324 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |