Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Flora by Floramye
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Flora by Floramye

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3031323334 55>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2014 u 00:05
Sve ti je lijepo , ma predivno ! Kalikantus je velicanstven , ja jedva cekam da moj mali izadje iz "babycipelica" i malo poraste !
                                                                   Clap
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
FLORAMYE View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Bodovi: 1334
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FLORAMYE Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2014 u 19:33
Marta78, Lucy, Gute Fee

Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2014 u 20:46

Wow ovo je slika za mene - obožavam hoste  smile71!
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
@kaktus View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2374
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje @kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2014 u 23:24
Super slike
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert)
Na vrh
FLORAMYE View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FLORAMYE Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2014 u 10:51
Anastazija_, @kaktus

Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
Na vrh
lana2 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
DONATOR

Bodovi: 4717
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2014 u 11:48
Ova zadnja fotka je za časopis. smile55 Kad loza zazeleni biti će pravi užitak u sjeni popiti kavicu i odmoriti. Pakujac predivno izgleda okićen cvjetovima koji me uvijek podsjećaju na plesne haljinice.
Osijek prelijepi grad na Dravi
Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2014 u 20:10
Predivan vrtić i savršen kutat
za opuštanje sa pogledom na pakujce
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2014 u 21:10
Tvoj vrt obiluje prelijepim biljčicama, bujnim i njegovanim. 
Iako si uvijek preskromna kada je on u pitanju, vjerujem da si jako ponosna na svu tu ljepotu koju si uzgojila.
I pakujac ti je prekrasan, tako bogat.
U pravu je Lana, mora da je poseban užitak sjesti i odmoriti se ovdje.
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
Karli View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
2. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 1352
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Karli Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2014 u 21:15
Prava uživancija za oko bilo da je cvjeće okupano kišom ili da je okupano suncem. Svaka slika ljepša od one prve. A puž je odličan tako pod paprati. Odlično se uklopio i još tako nasmijan, moraš mu se nasmještiti kad ga ugledaš. Hug
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
Na vrh
@kaktus View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2374
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje @kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2014 u 21:22

ove dvije slike su mi prekrasne posebno čuvarkuća....
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert)
Na vrh
klaudija8 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 848
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klaudija8 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2014 u 22:35
divno, divno sve - slicice I sve na njima, od hosta do divnog kutka sve je tip-topsmile57
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2014 u 23:58
prelijep ti je svaki kutak koji si slikala i pužić i crijep sa sukulentima, prizor kutka za odmor, divno je promatrati tvoj vrt tvojim objektivom smile94
Na vrh
ovcica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 543
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ovcica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2014 u 16:16
Originalno poslano od člana FLORAMYE FLORAMYE napisao:

Ovoj maloj peruniki sam izgubila ime.

PREKRSNEEEEE perunike!
Život je more...
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2014 u 17:17
Stvarno sam uživala u svakoj slici.Prekrasno ti je cvijeće,a slike su još bolje.Mala perunika me osvojila, a neki su dobro primjetili da ti je slika sa stolom baš za časopis.
Na vrh
FLORAMYE View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FLORAMYE Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2014 u 09:40
Lana2, Dadinica - hvala vam drage moje! A moje ispijanje kave najčešće izgleda otprilike ovako: ja na koljenima u vrtu i vučem šalicu za sobom!
Ovcica, Camellia - nažalost, te male perunike više nema...
Miska, Karli, @kaktus, Klaudija8, Moon - hvala svima što nađete vremena zaviriti i u moj vrt.

Na vrh
FLORAMYE View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FLORAMYE Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2014 u 10:20
Na vrh
FLORAMYE View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FLORAMYE Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2014 u 10:55

Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2014 u 11:17
predivan rozasti pakujac, perunike zdrave i radkošne, ma kod svake slike bi najrađe rekla: ovo je najljepšeClap
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2014 u 19:14

Za mene su zadnje tri slike ipak najljepše !
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
FLORAMYE View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FLORAMYE Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2014 u 15:11
Mari,5510, Anastazija_

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3031323334 55>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,343 sekundi.