Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Anđelkin vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Anđelkin vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3031323334 114>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Kolovoz 2012 u 20:55
Močvarac samo što nije,sve mi se čini da je rozi a kao triba je bit biliURL=http://imageshack.us/photo/my-images/821/fotografija0317.jpg/][/URL]

Uploaded with ImageShack.us
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Kolovoz 2012 u 20:58
Ovo još uspijevam održavat koliko toliko u dobrom stanju

Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Kolovoz 2012 u 21:01
Zato komercijala štekava,ovakvih je stotinjak jučer i danas eliminiranoURL=http://imageshack.us/photo/my-images/706/fotografija0304.jpg/][/URL]

Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Kolovoz 2012 u 21:10
Samo da znaš da sam tu.Još ti se drži gotovo sve. Od 3-4 tisuće sto je otišlo a od moje-tvoje dvi jedna izgleda tako
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Kolovoz 2012 u 21:34
I moja je jedna takva.
Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
11111 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2457
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje 11111 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Kolovoz 2012 u 09:31
zato su moje dvi ko dvi manekenke ...al brate mili volu piti do nemila...

fala anđo
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Kolovoz 2012 u 11:36
prekrasan kaktusnjak što se tiče krizantema one dobro podnose sušu, ali jako su zahvalne ako ih se povremeno obilnije zalije
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Kolovoz 2012 u 17:55
Originalno poslano od člana aralija aralija napisao:

Samo da znaš da sam tu.Još ti se drži gotovo sve. Od 3-4 tisuće sto je otišlo a od moje-tvoje dvi jedna izgleda tako

Drago mi je da si tu, pa ja se baš nebi složila s tobom malo je previše uloženo u njih da mi i tih stotinjak puno znači.
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Kolovoz 2012 u 18:02
Kikismile78 , 11111 smile78Marismile78 Da,znam da vole pijančevanje moje se zalivaju svakodnevno dva puta,a ipak su doslovno spaljene kaže agronom da tu ne pomaže ništa osim naravno deeebeeele hladovine
Na vrh
Jaca123 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1482
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jaca123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Kolovoz 2012 u 22:59
Znaš da već dva dana razmišljam o tvojim krizantemama,žao mi je što su se .spržile,neznam dali si razmišljala da iznad njih navučeš plastičnu zaštitu od sunca,tu kod nas je mađar otvorio rasadnik ukrasnog bilja i to sam vidjela kod njega,mogu ti poslikati ako hočeš vidjeti.
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Kolovoz 2012 u 23:05
kaktusinjak je jako lijep, šteta za krizanteme
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2012 u 17:01
Kaktus-garten je krasan, pa tek si počela, bit će tu još svašta : i kaktusa i kamenja...
A za krizanteme mi je baš žao, velika je to investicija i u novcu i u trudu, pa sad ova nesretna suša ti zezne matematiku.
Možda Bog da pa pusti neku kišu.
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2012 u 17:37
Svakog dana vozim na posao pokraj jedne prije nekoliko godina posađene plantaže lješnjaka... Do ove godine lijepo su im rasli, a sada im se više od polovice osušilo. Baš mi je žao ljudi, tako mi je i tebe žao Cry
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2012 u 18:08

Sve kaktuse sam uredno pregledala iz daljine, njima neće nimalo nauditi previše sunca. A ova suša mnogima je donijela puno štete, jako mi je žao

Time is something you can never get back..
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2012 u 20:58
Jaca - imala sam i ja na jednom djelu zasjenjeno protugradnom mrižom i baš tu su počele prve stradavt,hvala ti što misliš na menesmile78
Moon-smile78
Glikica- Nije kod mene problem suša nisam im uvela redukcije-još,Problem je u previsokim temperaturamasmile78
Anaida- baš kad sam bila kod agronoma bilo je ljudi koji su dolazili po        savjet a isto tako im se suše višegodišnji nasadi što je još strašnije nego kod mene,neznam jeli mi bilo žalije njih ili sebesmile78
Misty-da -pa nebi me nimalo čudilo da se u mene i kaktusi osušesmile96smile96smile156,obično meni tako neke zgode idu od rukesmile78
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2012 u 21:11
Eh Anđo, baš mi žao krizantema, a i tebe... A valjda će dati Bog da ovo ludilo od pržione malo umine.
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2012 u 21:20
Anđo oprosti nisam mislila na način kako si ti protumačila. Znam da je mnogo uloženo i užasno mi je žao, naime mislila sam da se ja ne mogu brinuti o dvjema sadnicama i da ih nemogu sačuvati od ovih vrućina , a ti se brineš o tisućama
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2012 u 21:29
Dadinica,Aralija sve ok,ako kiše bude bit će ako ne a što možemo? Ma najbitnije je da sad imam obe ruke na raspolaganju-longeta skinuta.
Ma to su one vidile da sam ja u "autu" pa se rastužilesmile156smile156smile156
Na vrh
svesa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1021
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje svesa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2012 u 22:10
anđelkad,prepreprekrasno smile79,jako mi se sviđa
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2012 u 20:38
 Od nečeg što se još drži po jedan cvitićURL=http://imageshack.us/photo/my-images/834/fotografija0371.jpg/][/URL]

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3031323334 114>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.