Anđelkin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334 114> |
Korisnik | |
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Močvarac samo što nije,sve mi se čini da je rozi a kao triba je bit biliURL=http://imageshack.us/photo/my-images/821/fotografija0317.jpg/]
![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
![]() |
|
Zato komercijala štekava,ovakvih je stotinjak jučer i danas eliminiranoURL=http://imageshack.us/photo/my-images/706/fotografija0304.jpg/]
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Samo da znaš da sam tu.Još ti se drži gotovo sve. Od 3-4 tisuće sto je otišlo a od moje-tvoje dvi jedna izgleda tako
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
I moja je jedna takva.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
zato su moje dvi ko dvi manekenke ...al brate mili volu piti do nemila...
![]() fala anđo ![]() |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
prekrasan kaktusnjak
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Drago mi je da si tu, pa ja se baš nebi složila s tobom malo je previše uloženo u njih da mi i tih stotinjak puno znači. |
|
![]() |
|
Kiki
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Znaš da već dva dana razmišljam o tvojim krizantemama,žao mi je što su se .spržile,neznam dali si razmišljala da iznad njih navučeš plastičnu zaštitu od sunca,tu kod nas je mađar otvorio rasadnik ukrasnog bilja i to sam vidjela kod njega,mogu ti poslikati ako hočeš vidjeti.
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
kaktusinjak je jako lijep, šteta za krizanteme
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Kaktus-garten je krasan, pa tek si počela, bit će tu još svašta : i kaktusa i kamenja...
A za krizanteme mi je baš žao, velika je to investicija i u novcu i u trudu, pa sad ova nesretna suša ti zezne matematiku. Možda Bog da pa pusti neku kišu. |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Svakog dana vozim na posao pokraj jedne prije nekoliko godina posađene plantaže lješnjaka... Do ove godine lijepo su im rasli, a sada im se više od polovice osušilo. Baš mi je žao ljudi, tako mi je i tebe žao
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Sve kaktuse sam uredno pregledala iz daljine, njima neće nimalo nauditi previše sunca. A ova suša mnogima je donijela puno štete, jako mi je žao
|
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Jaca - imala sam i ja na jednom djelu zasjenjeno protugradnom mrižom i baš tu su počele prve stradavt,hvala ti što misliš na mene
![]() Moon- ![]() Glikica- Nije kod mene problem suša nisam im uvela redukcije-još,Problem je u previsokim temperaturama ![]() Anaida- baš kad sam bila kod agronoma bilo je ljudi koji su dolazili po savjet a isto tako im se suše višegodišnji nasadi što je još strašnije nego kod mene,neznam jeli mi bilo žalije njih ili sebe ![]() Misty-da -pa nebi me nimalo čudilo da se u mene i kaktusi osuše ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Eh Anđo, baš mi žao krizantema, a i tebe... A valjda će dati Bog da ovo ludilo od pržione malo umine.
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Anđo oprosti nisam mislila na način kako si ti protumačila. Znam da je mnogo uloženo i užasno mi je žao, naime mislila sam da se ja ne mogu brinuti o dvjema sadnicama i da ih nemogu sačuvati od ovih vrućina , a ti se brineš o tisućama
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Dadinica,Aralija sve ok,ako kiše bude bit će ako ne a što možemo? Ma najbitnije je da sad imam obe ruke na raspolaganju-longeta skinuta.
Ma to su one vidile da sam ja u "autu" pa se rastužile ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
anđelkad,prepreprekrasno
![]() |
|
![]() |
|
Od nečeg što se još drži po jedan cvitićURL=http://imageshack.us/photo/my-images/834/fotografija0371.jpg/]
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334 114> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |