Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Zagorje zeleno ....
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Zagorje zeleno ....

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3031323334 94>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 3 Glasova, Približno 3,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Ožujak 2013 u 01:24
Ovo je pacijent                                 a  ovako je izgledao kad sam ga dobila od Skitnice i skakala od veselja

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Ožujak 2013 u 08:00
ajme, nisam se htjela uklhučivati u ovu tužnu rasprava, ali srce nije izdržalo, pa ti želim da što prije obnoviš biljni fond a kako vidim (a sad mi je i lakše) već je počelo. Bezobrazluk je bolje ne komentirati
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Ožujak 2013 u 23:52
Aralija draga , da zavrsim s tom temom : radi se o susjedi preko puta mene , susjedi kojoj to nije zabadava , ali eto ! Svake godine mi je nesto uginulo ali ovaj puta je skoro sve otislo ! S time stavljam na tu temu tocku ! Bilo bi mi jako tesko da netko pomisli da na taj nacin fektam ! To mi stvarno nije namjera !
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Ožujak 2013 u 09:12
...vjerujem koka da nitko niti ne pomišlja da fektaš, to kaj ti se dogodilo je zaista prava katastrofa i potpuno je razumljivo da si svoju tugu i ogorčenje podijelaila s nama...pa tko će to drugi bolje od nas razumjetiLOL...
...a za apteniju ne brini, kolko vidim bude ti potjerala ponovno, samo nemoj pretjerati s vodom, onda buš ti meni dala pelecer jer je moja krepucnula ove zime zbog obilnog zalijevanjaConfused
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3958
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Ožujak 2013 u 09:58
Slažem se sa Sarom draga,tko će te bolje razumjeti ako ne mi ovdje smile78.
Na vrh
Betty Boop View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1660
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Ožujak 2013 u 22:14
Divne si biljke imala i imaces ih opet Ovaj forum cine divne cvetne duse koje te razumeju u potpunosti,i kao sto vole primiti cvet tako ga vole i dati...od srca
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Ožujak 2013 u 22:20
 kako kažu cure nemoj brinuti bit će cvijeća opet -na tebi je redSmileWink
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Ožujak 2013 u 23:42
Drage moje Sara , Maris , Betty i Blue !
smiley2503.gif
Hvala vam od srca na utjesnim rijecima !     
Danas sam dobila jos jedan poklon ! M. veli da me nemoze gledati ovako zalosnu !   smiley5230.gif
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Ožujak 2013 u 23:47
Stvarno me je razveselio :

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Ožujak 2013 u 23:48
A ovo "lijecim"  :

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Ožujak 2013 u 23:50
Ovo sam posijala i nadam se da ce sve uroditi plodom :

Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Ožujak 2013 u 23:55
Hej, čak si i šanon našla, to mi je jako fino povrće. A lijepi si broj teglica popunila sjemenčicama, bit će posla u vrtu kad sve nikne. Baš lijepo! Pusa
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt - Ljeto 2013

Bodovi: 5466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2013 u 22:56
draga Gute,prošetala sam malo tvojim vrtom i vidim da muku mučiš sa svojim lijepim biljkama,da si otvorila bolnicu i mnogo spasila i izliječila.
da bi zagorje bilo, ne samo zeleno nego i cvjetno ja ču ti poslati nekoliko svojih biljčica koje ne trebaju ničiju pomoć da bi opstale i koje će te uvijek dočekati žive i zdrave.pp
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2013 u 05:49
Uh kod tebe je bilo puno štete vidim... podsjetila si me na moje ljeto ove godine... bila sam podosta bolesna i dok sam bila u bolnici, moji su se dečki kao brinuli za moje cvijeće... bilo je to ajme meni, skoro mi je sve pocrkavalo i dugo sam spašavala situaciju. Između ostalog sam imala ogromni , predivni plumbago koji su ipak uspjeli potopiti i ubiti, tak da ove godine krećem opet od male sadnice... Ali kaj ćemo , sijemo i sadimo dalje i uživamo.

Držim fige da ti se sve ostalo brzo oporavi, i sve sijano naraste ma  ko blesavo !!!

smile78
belica,zagreb
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2013 u 07:00
Draga Gute,
siguran sam da će se uz ovoliko brige i ljubavi mnogo biljaka oporaviti. Sretno s uzgojem mladih biljčica i dobar urod želim :)
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
bucka123 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 664
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bucka123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2013 u 07:19

Draga Gute, tvoja velika ljubav prema biljkama brzo će nadoknaditi onu štetu. Vidim lijepo si se ponovila i svega zasijala. Opet će kod tebe cvjetati i šareniti se.

p.s. a što je posijano u onim teglicama :))

Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.    
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2013 u 08:30
Draga Gute baš mi je žao svake tvoje uništene biljke.Znam kako je svima nama kad počnu ugibati.Očito nemaju svi ljubav prema njima.Ali obnovit ćeš ti sve,ne sumnjam u to.Kupila si lijepo sjemenje.Moram ti reći da sam i ja u Njemačkoj kupovala sjemenje od iste firme,pogotovo mahune.Još bi ti preporučila uz te žute i one visoke ljubičaste ,tamne.Imala sam ih do 15.11 za brati i jako su rodne,bez konaca.
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2013 u 23:40
Anabistrica   draga Ancica , reci mi najprije kaj je to "sanon" ?! Ako je nesto fino a ti to volis , dobiti ces !

SlavujVK draga cvijetna prijateljice , upravo nas to i cini jednom divnom velikom obitelji ! Ta nesebicna uzajamna pomoc ! I ja cu tebi vrlo rado poslati sjeme , kad sve to urodi , sto se od srca nadam !

belica  svaka steta , namjerna ili nenamjerna boli ! No nadam se da si se i ti oporavila i da u medjuvremenu i tvoje biljcice osjecaju da si dobro !

Medvjed34  dragi Medek , isto koliko imam ljubavi prema cvijecu toliko me je ulovio i ocaj kad sam se vratila . No , "ozdravila" sam !

Bucka123  draga Bucka , u malim teglicama je raznorazno cvijece : od seboja , zvoncica , ukrasnog slaka , cinija , "Lepih Kata" i t.d.

Camellia   vidim da ti je firma poznata ; oni su ogromni i imaju samo najbolje sjeme ! Ako mi sve uspije kako sam si zamislila , sve izraste i urodi , vrlo rado cu novo sjeme podijeliti i sa vama !

Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2013 u 00:06
To ti je Romanesco Blumenkohl, kažu da je križanac karfijola i brokule. Sigurno ga i ti voliš kad si ga kupila.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
Monna View Drop Down
Trajnica
Trajnica
3. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 2376
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2013 u 08:03
smile55bravo za vrijedne ruke
pozdrav iz Zlatne doline
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3031323334 94>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.