Zagorje zeleno .... |
Odgovori | Stranica <1 3031323334 94> |
Korisnik | |
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo je pacijent a ovako je izgledao kad sam ga dobila od Skitnice i skakala od veselja
|
|
Sponzorirani linkovi | |
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ajme, nisam se htjela uklhučivati u ovu tužnu rasprava, ali srce nije izdržalo, pa ti želim da što prije obnoviš biljni fond a kako vidim (a sad mi je i lakše) već je počelo. Bezobrazluk je bolje ne komentirati
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Aralija draga , da zavrsim s tom temom : radi se o susjedi preko puta mene , susjedi kojoj to nije zabadava , ali eto ! Svake godine mi je nesto uginulo ali ovaj puta je skoro sve otislo ! S time stavljam na tu temu tocku ! Bilo bi mi jako tesko da netko pomisli da na taj nacin fektam ! To mi stvarno nije namjera !
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...vjerujem koka da nitko niti ne pomišlja da fektaš, to kaj ti se dogodilo je zaista prava katastrofa i potpuno je razumljivo da si svoju tugu i ogorčenje podijelaila s nama...pa tko će to drugi bolje od nas razumjeti...
...a za apteniju ne brini, kolko vidim bude ti potjerala ponovno, samo nemoj pretjerati s vodom, onda buš ti meni dala pelecer jer je moja krepucnula ove zime zbog obilnog zalijevanja |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
maris40
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slažem se sa Sarom draga,tko će te bolje razumjeti ako ne mi ovdje .
|
|
Betty Boop
Odrastao grm Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Divne si biljke imala i imaces ih opet Ovaj forum cine divne cvetne duse koje te razumeju u potpunosti,i kao sto vole primiti cvet tako ga vole i dati...od srca
|
|
blue sky
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kako kažu cure nemoj brinuti bit će cvijeća opet -na tebi je red
|
|
gute Fee
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drage moje Sara , Maris , Betty i Blue !
Hvala vam od srca na utjesnim rijecima ! Danas sam dobila jos jedan poklon ! M. veli da me nemoze gledati ovako zalosnu ! |
|
gute Fee
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Stvarno me je razveselio :
|
|
gute Fee
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A ovo "lijecim" :
|
|
gute Fee
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo sam posijala i nadam se da ce sve uroditi plodom :
|
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hej, čak si i šanon našla, to mi je jako fino povrće. A lijepi si broj teglica popunila sjemenčicama, bit će posla u vrtu kad sve nikne. Baš lijepo! Pusa
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
SlavujVk
Cvjetni guru Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
draga Gute,prošetala sam malo tvojim vrtom i vidim da muku mučiš sa svojim lijepim biljkama,da si otvorila bolnicu i mnogo spasila i izliječila.
da bi zagorje bilo, ne samo zeleno nego i cvjetno ja ču ti poslati nekoliko svojih biljčica koje ne trebaju ničiju pomoć da bi opstale i koje će te uvijek dočekati žive i zdrave.pp |
|
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uh kod tebe je bilo puno štete vidim... podsjetila si me na moje ljeto ove godine... bila sam podosta bolesna i dok sam bila u bolnici, moji su se dečki kao brinuli za moje cvijeće... bilo je to ajme meni, skoro mi je sve pocrkavalo i dugo sam spašavala situaciju. Između ostalog sam imala ogromni , predivni plumbago koji su ipak uspjeli potopiti i ubiti, tak da ove godine krećem opet od male sadnice... Ali kaj ćemo , sijemo i sadimo dalje i uživamo.
Držim fige da ti se sve ostalo brzo oporavi, i sve sijano naraste ma ko blesavo !!! |
|
belica,zagreb
|
|
Medvjed34
Odrastao grm Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Gute,
siguran sam da će se uz ovoliko brige i ljubavi mnogo biljaka oporaviti. Sretno s uzgojem mladih biljčica i dobar urod želim :) |
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
bucka123
Mladi grm Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 664 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Gute, tvoja velika ljubav prema biljkama brzo će nadoknaditi onu štetu. Vidim lijepo si se ponovila i svega zasijala. Opet će kod tebe cvjetati i šareniti se. p.s. a što je posijano u onim teglicama :)) |
|
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
|
Camellia
Cvjetni guru Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Gute baš mi je žao svake tvoje uništene biljke.Znam kako je svima nama kad počnu ugibati.Očito nemaju svi ljubav prema njima.Ali obnovit ćeš ti sve,ne sumnjam u to.Kupila si lijepo sjemenje.Moram ti reći da sam i ja u Njemačkoj kupovala sjemenje od iste firme,pogotovo mahune.Još bi ti preporučila uz te žute i one visoke ljubičaste ,tamne.Imala sam ih do 15.11 za brati i jako su rodne,bez konaca.
|
|
gute Fee
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Anabistrica draga Ancica , reci mi najprije kaj je to "sanon" ?! Ako je nesto fino a ti to volis , dobiti ces !
SlavujVK draga cvijetna prijateljice , upravo nas to i cini jednom divnom velikom obitelji ! Ta nesebicna uzajamna pomoc ! I ja cu tebi vrlo rado poslati sjeme , kad sve to urodi , sto se od srca nadam ! belica svaka steta , namjerna ili nenamjerna boli ! No nadam se da si se i ti oporavila i da u medjuvremenu i tvoje biljcice osjecaju da si dobro ! Medvjed34 dragi Medek , isto koliko imam ljubavi prema cvijecu toliko me je ulovio i ocaj kad sam se vratila . No , "ozdravila" sam ! Bucka123 draga Bucka , u malim teglicama je raznorazno cvijece : od seboja , zvoncica , ukrasnog slaka , cinija , "Lepih Kata" i t.d. Camellia vidim da ti je firma poznata ; oni su ogromni i imaju samo najbolje sjeme ! Ako mi sve uspije kako sam si zamislila , sve izraste i urodi , vrlo rado cu novo sjeme podijeliti i sa vama ! |
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
To ti je Romanesco Blumenkohl, kažu da je križanac karfijola i brokule. Sigurno ga i ti voliš kad si ga kupila.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
Monna
Trajnica 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bravo za vrijedne ruke
|
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
Odgovori | Stranica <1 3031323334 94> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |