Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - hugin  kutak za uživanje
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

hugin kutak za uživanje

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3031323334 124>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Siječanj 2011 u 18:18
Baš su ti lijepe kućne biljkeTongue
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2946
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Siječanj 2011 u 14:44
poslije dužeg ljenčarenja po kući danas sam krenula malo do Tuzle da svojoj duši dam oduška. i naravno gdje ću nego malo svratih do garden centra u tuzli i još nekih tržnih centara  kao da vidim šta imaju. ali jeste vraže nisam izašla praznih ruku.evo malo prinova koje sam naletila jeftino i žao mi bilo propustiti priliku.

Uploaded with ImageShack.us

calathea[

URL=http://img232.imageshack.us/i/007jh.png/][/URL]

e za ovu neznam ime

Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Siječanj 2011 u 14:49

božična zvijezda jeste malo ofucana ali se nadam da će se oporaviti

božićni kaktus napupao
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Siječanj 2011 u 14:52
evo i jednog ukrasa za vrt ili terasu ovaj medo obrastao bršljanom

Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Siječanj 2011 u 17:32
[/URL
Fani ovo je Aralija (Araliaceae).Ova tvoja jevjerojatno Sobna aralija (Fatisia japonica). Ona može biti i u slabije osvijetljenom dijelu sobe.
Krasne si biljke kupila. Medo je posebno lijep
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Siječanj 2011 u 17:35
Zelenog medu još nisam vidjela,baš je sladakClap
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Siječanj 2011 u 17:46
Baš mi je drago da su te razveselile nove biljke. A medonja je baš simpa, on bi trebao biti sve zeleniji i zeleniji, zar ne?
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Siječanj 2011 u 23:27
Medo je fantastičan Clap
život je more
Na vrh
lilie View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2319
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilie Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2011 u 00:04
smile199smile150
znati mnogo ne znači biti mudar
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2011 u 06:05

Ajme Fany, koji prekrasan medonja! Ma je li na njemu to bršljan ili nešto drugo? Podsjeća me na jednu tradescantiju koju imam i koja bijelo cvate.

Ako jest - odmah kopiram ideju!
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2011 u 09:12
Ideja sa medom je za 10! Clap
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2011 u 09:29
jako lijepo cvijeće, a medo je medeni...
lijepi pozdrav

slika
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2011 u 13:25
Originalno poslano od člana hoya hoya napisao:

Ajme Fany, koji prekrasan medonja! Ma je li na njemu to bršljan ili nešto drugo? Podsjeća me na jednu tradescantiju koju imam i koja bijelo cvate.

Ako jest - odmah kopiram ideju!

medonja je od slame a bršljan nije pravi to sam kupila kao ukras za vrt i meni se svidio a nije bio ni skup samo 3 km ili 1,5 evrasmile49 moj medo već prespavo zimski san i olistao
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2011 u 13:27
hvala vam svima na posjeti mom vrtu i ovoj mojoj stranici za sve vas jedna velikasmile79smile78
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2011 u 16:15
medo je cakanismile79
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2011 u 19:19
Originalno poslano od člana mirjam mirjam napisao:

Fani,ovdje si nadmašila samu sebe,predivno,bajkovito i još ...smile55[/QUOTE]

primjetila sam da vam se ova slika sviđa evo istog mjesta i iste žalosne vrbe u raznim periodima.

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2011 u 19:28
smile43jesi mislila da ja neću vudjeti medu
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2011 u 20:48
e baš mi je drago da si i ti bacila pogled na moga medu i šta kažeš počela se i ja igrati ko dijete.smile96
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2011 u 09:01
i ja a mozda je to kriza srednjih godina, a i ako je neka je glavno da je nama zanimljivosmile79< id="gwProxy" ="">< ="if(of(jsCall)==''){jsCall();}else{setTimeout('jsCall()',500);}" id="jsProxy" ="">
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2011 u 16:58
nona u pravu si  ali neka svi dođu jednom u te godine pa i više a svima ću to i poželjeti.smile78
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3031323334 124>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.