Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moja djedovina-sestrin vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moja djedovina-sestrin vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3031323334 103>
Korisnik
Poruka
mimar View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2123
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2010 u 10:03
Ne, ne, nisi me ubedila u to! Previše sam lepote videla tu pre ovoga!
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2010 u 10:04
Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2010 u 10:08
Ovo se sve nalazi pod tonom kamenja.

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2010 u 10:31
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2010 u 10:31
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2010 u 10:52
Hvala unaprijed na grančicama poli...lalala, ali meni je prekrasna!!!!!

One slike nereda me nisu ni manje pokolebale da bi rađe živjela tamo nego tu!!!!!!!!  Ajde, pokupi te otrgnute grančice, i ovu gore, pa ježiće, spužvice, kamenčiće, razne grančice, spakiraj i pošalji, pa da vidiš kako se uživa  malim kmadičima tvog raja!!!

Je si li ikada čistila snijeg, onak mokar, težak, koji jedva podižeš s lopatom, e, kada to probaš, dalje uživaš u tvojim kamenčićima i naplavinama kaj ih more izbaci, usput budi rečeno, ja bi te kamenčiće krvavo upotrijebila, iskoristila, barem mi se ljudi nebi smijali ljeti dok s košarom hodam po plaži!!!!
A ti samo malo šligneš metlom, malo smeća pokupiš, baciš susjedi i  ideš dalje!!!!
Da sam bliže, ja bi vam sređivala takve stvari, za par godina nebi više imali kamenčića, zvali bi "green piss"kao nestalo......
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2010 u 11:03
ovo je strašno!!!!!!!!Shocked
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2010 u 11:34
Free,živjela sam 10 godina u Zg s malim djetetom,u podstanarstvu,bez novaca,auta i pravih cipela za zimu i bljuzgu.
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2010 u 14:42
MA MORAM ja tebe zimus dobiti k sebi!!!  Da se ti malo nalopataš, prošećeš  našim bregima, da ti s duša popne u  grlo od trčanja po visokom snijegu!!!! Da zaboraviš da si već odrasla, da zaboraviš tj pokušaš zaboraviti tih 10 godina u Zg s malim djetetom, u podstanarstvu, bez novca, auta i pravih cipela za zimu. Znam da se takve stvari ne zaboravljaju ali se mogu spremiti u najdonju ladicu koja se jako rijetko ili nikada ne otvara!!!!! Svi mi imamo takve stvari koje se zatvaraju u takve ladice, pa uživamo u onim stvarima koje nam pružaju trenutak srećice!!!!!  Ajde draga, život je tako kratak, uživajmo u njemu!!!  A  crnilo života itako ukrašavaju naša dječica, tako i tebi tvoja djevojčica iako već velika, uvijek će biti tvoja djevojčica!!!!  

A naše biljčice ponekad preuzimaju te uloge; danas sam prčkala po biljčicama u zimskom vrtu, imam 156 tegli, u nekima je po jedna biljčica, u nekima po 3, a bome ima tegli gdje je po 10-ak biljčica, u međuvremenu sam tu i tamo, kada se na minutu oslobodio komp, skočila da malo prošvrljam vašim vrtičima, U jednom takvom trenu bila i kod tebe jutros, vidim da trebam čekat poštara, kad čujem zvono: poštar, tvoja kuvertica i moja poli....lalala. Pita me MM kud misliš s tim? A ja se samo okrenem na 10 sekundi od njega i velim: već je posađeno, trk po vodu i staklenku, i sada dalje do proljeća, svaki dan po par puta na koljena da vidim da li se ljepotica miće!!!!!!   Da moram umrijet ovo proljeće, mislim a bih se dogovorila sa svetim Petrom, ako me pusti ove godine da vidim kaj če mi niknut i procvast od forumaških cvjetičkica, poslije smrti mu svo cvijeće presadim u raj! A kada bi vidio kaj mu sve vućem gore-IZBACIO BI ME NATRAG DOLJE!!!!!!

E sada odoh off topik, vidiš da se samnom ne isplati debatirati!!!!smile190

Ukratko, beskrajno si me iznenadila, jako razveselila i sada ti idem očistim onaj nered kaj ti je jugo ili bura napravila pred ogradom!!!!smile148

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2010 u 14:54
smile156
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2010 u 15:07
Maa ja se prepala da češ mi odma bacit kontru a ti samo ... hahahahahaha!!!!!

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2010 u 15:19
No vrijeme se kreće... i nosi nam opet... i radost i tugu...
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Massha View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 144
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Massha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2010 u 18:05
Ajmeee kako je zdrobilo onu barku sto je 20godina tamo stajala!! mozda je tako i trebalo bit,inace je ne bi makli jos 20..
Nadam se da si sacuvala ponesto od tih cigli,spuzvi i drveca sto je izbacilo more.
Lijepa tegla i od običnog korova može napraviti profinjeni cvijetak..
Na vrh
panda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 852
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje panda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2010 u 18:28
jaoj strahote a one jadne delospeme:(
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2010 u 18:46
šteta lijepog cvijeća, ali poslje kiše ide sunce, pa tako poslje zime ide proljeće i ljeto i eto ti uživancije!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2010 u 19:32
Originalno poslano od člana Massha Massha napisao:

Ajmeee kako je zdrobilo onu barku sto je 20godina tamo stajala!! mozda je tako i trebalo bit,inace je ne bi makli jos 20..
Nadam se da si sacuvala ponesto od tih cigli,spuzvi i drveca sto je izbacilo more.
Nije to ta barka.Mislim da je ova sa istezališta i nije jedina.Debla sam sačuvala za loženje,a cigle ne volim.Sačuvala sam jednu uglačanu starinsku pločicu u obliku jaja.Ona koja je u Zd na kamenom stolu.Bio je jedan panj koji bi odnjela u vrt za sukulente ali je bio pretežak i nisam imala vremena.Bilo je poplave i po kući,radnici,gosti,obaveze...
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2010 u 20:07
Kiki-ko, muka mi je sve to gledati. Večaras sam doslovno dvije minute razgovarala sa vašom Silbenjankom i samo mi je o ovoj lebićadi pričala: "Svega je, svega bilo ..." To mi je govorila, a sad vidim da je blo i gore nego sam zamislila.
A tvoja susjeda umjesto da odmara imat će što čistiti!
Na vrh
1234DRENOVA View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 535
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje 1234DRENOVA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2010 u 21:24
smile70kad počistiš opet češ uživati u prelijepom vrtu
Na vrh
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1634
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2010 u 23:31
A joj kikice pa ti si se bome nalopatala, kamenja ko u priči, pošalji meni malo, ja nikako da ga dosta nađem  LOL   
A za sve nedaće što te snađu ti im direktno pogledaj u oči uzdignute glave i puna ponosa, odlučnosti i ustrajnosti. 

Sutara je novi dan, a vrijeme leti, ne postoji ni bol ni jad što proći ne će... život čine stvari male, tvoje igre, tvoje šale. Vjetar si u mojoj kosi-ljubavi moja.... (stihovi pjesama T. Kesovije; ima divne stihove....)

Jedna velika       smile78!
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega!   Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2010 u 23:41
Originalno poslano od člana Kiki-ko? Kiki-ko? napisao:

Free,živjela sam 10 godina u Zg s malim djetetom,u podstanarstvu,bez novaca,auta i pravih cipela za zimu i bljuzgu.

Draga Kiki-Ko , Freeland ima pravo ! Kad krenes k njoj , mislim , onda vise nije daleko ni do mene , samo , onda MORAM biti u HR , a sve ovo iznad , ovo citirano , meni je jako dobro poznato ......

Nadam se da ces jednog dana krenuti na put , pozvana jesi ........   smile78
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3031323334 103>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.