Moja djedovina-sestrin vrt |
Odgovori | Stranica <1 3031323334 103> |
Korisnik | |
mimar
Trajnica Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne, ne, nisi me ubedila u to! Previše sam lepote videla tu pre ovoga!
|
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Kiki-ko?
Cvjetni guru Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
Kiki-ko?
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo se sve nalazi pod tonom kamenja.
|
|
|
|
Kiki-ko?
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
Kiki-ko?
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala unaprijed na grančicama poli...lalala, ali meni je prekrasna!!!!!
One slike nereda me nisu ni manje pokolebale da bi rađe živjela tamo nego tu!!!!!!!! Ajde, pokupi te otrgnute grančice, i ovu gore, pa ježiće, spužvice, kamenčiće, razne grančice, spakiraj i pošalji, pa da vidiš kako se uživa malim kmadičima tvog raja!!! Je si li ikada čistila snijeg, onak mokar, težak, koji jedva podižeš s lopatom, e, kada to probaš, dalje uživaš u tvojim kamenčićima i naplavinama kaj ih more izbaci, usput budi rečeno, ja bi te kamenčiće krvavo upotrijebila, iskoristila, barem mi se ljudi nebi smijali ljeti dok s košarom hodam po plaži!!!! A ti samo malo šligneš metlom, malo smeća pokupiš, baciš susjedi i ideš dalje!!!! Da sam bliže, ja bi vam sređivala takve stvari, za par godina nebi više imali kamenčića, zvali bi "green piss"kao nestalo...... |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
VILMAČ
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovo je strašno!!!!!!!!
|
|
Kiki-ko?
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Free,živjela sam 10 godina u Zg s malim djetetom,u podstanarstvu,bez novaca,auta i pravih cipela za zimu i bljuzgu.
|
|
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
MA MORAM ja tebe zimus dobiti k sebi!!! Da se ti malo nalopataš, prošećeš našim bregima, da ti s duša popne u grlo od trčanja po visokom snijegu!!!! Da zaboraviš da si već odrasla, da zaboraviš tj pokušaš zaboraviti tih 10 godina u Zg s malim djetetom, u podstanarstvu, bez novca, auta i pravih cipela za zimu. Znam da se takve stvari ne zaboravljaju ali se mogu spremiti u najdonju ladicu koja se jako rijetko ili nikada ne otvara!!!!! Svi mi imamo takve stvari koje se zatvaraju u takve ladice, pa uživamo u onim stvarima koje nam pružaju trenutak srećice!!!!! Ajde draga, život je tako kratak, uživajmo u njemu!!! A crnilo života itako ukrašavaju naša dječica, tako i tebi tvoja djevojčica iako već velika, uvijek će biti tvoja djevojčica!!!!
A naše biljčice ponekad preuzimaju te uloge; danas sam prčkala po biljčicama u zimskom vrtu, imam 156 tegli, u nekima je po jedna biljčica, u nekima po 3, a bome ima tegli gdje je po 10-ak biljčica, u međuvremenu sam tu i tamo, kada se na minutu oslobodio komp, skočila da malo prošvrljam vašim vrtičima, U jednom takvom trenu bila i kod tebe jutros, vidim da trebam čekat poštara, kad čujem zvono: poštar, tvoja kuvertica i moja poli....lalala. Pita me MM kud misliš s tim? A ja se samo okrenem na 10 sekundi od njega i velim: već je posađeno, trk po vodu i staklenku, i sada dalje do proljeća, svaki dan po par puta na koljena da vidim da li se ljepotica miće!!!!!! Da moram umrijet ovo proljeće, mislim a bih se dogovorila sa svetim Petrom, ako me pusti ove godine da vidim kaj če mi niknut i procvast od forumaških cvjetičkica, poslije smrti mu svo cvijeće presadim u raj! A kada bi vidio kaj mu sve vućem gore-IZBACIO BI ME NATRAG DOLJE!!!!!! E sada odoh off topik, vidiš da se samnom ne isplati debatirati!!!! Ukratko, beskrajno si me iznenadila, jako razveselila i sada ti idem očistim onaj nered kaj ti je jugo ili bura napravila pred ogradom!!!! |
|
|
|
Kiki-ko?
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
Free
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Maa ja se prepala da češ mi odma bacit kontru a ti samo ... hahahahahaha!!!!!
|
|
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
No vrijeme se kreće... i nosi nam opet... i radost i tugu...
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
Massha
Upravo klijam Pridružen: 14 Studeni 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 144 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajmeee kako je zdrobilo onu barku sto je 20godina tamo stajala!! mozda je tako i trebalo bit,inace je ne bi makli jos 20..
Nadam se da si sacuvala ponesto od tih cigli,spuzvi i drveca sto je izbacilo more.
|
|
Lijepa tegla i od običnog korova može napraviti profinjeni cvijetak..
|
|
panda
Mladi grm Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jaoj strahote a one jadne delospeme:(
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
šteta lijepog cvijeća, ali poslje kiše ide sunce, pa tako poslje zime ide proljeće i ljeto i eto ti uživancije!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
Kiki-ko?
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kiki-ko, muka mi je sve to gledati. Večaras sam doslovno dvije minute razgovarala sa vašom Silbenjankom i samo mi je o ovoj lebićadi pričala: "Svega je, svega bilo ..." To mi je govorila, a sad vidim da je blo i gore nego sam zamislila.
A tvoja susjeda umjesto da odmara imat će što čistiti!
|
|
1234DRENOVA
Mladi grm Pridružen: 10 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 535 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kad počistiš opet češ uživati u prelijepom vrtu
|
|
sunceeee
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A joj kikice pa ti si se bome nalopatala, kamenja ko u priči, pošalji meni malo, ja nikako da ga dosta nađem
A za sve nedaće što te snađu ti im direktno pogledaj u oči uzdignute glave i puna ponosa, odlučnosti i ustrajnosti.
Sutara je novi dan, a vrijeme leti, ne postoji ni bol ni jad što proći ne će... život čine stvari male, tvoje igre, tvoje šale. Vjetar si u mojoj kosi-ljubavi moja.... (stihovi pjesama T. Kesovije; ima divne stihove....)
Jedna velika !
|
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Kiki-Ko , Freeland ima pravo ! Kad krenes k njoj , mislim , onda vise nije daleko ni do mene , samo , onda MORAM biti u HR , a sve ovo iznad , ovo citirano , meni je jako dobro poznato ...... Nadam se da ces jednog dana krenuti na put , pozvana jesi ........ |
|
Odgovori | Stranica <1 3031323334 103> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |