Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kiki-Moja utjeha
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Kiki-Moja utjeha

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3031323334 112>
Korisnik
Poruka
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2010 u 22:19
prekrasna vješalica... rado bih je imala na svojoj vješalici da je svi vide...
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2010 u 09:29

Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2010 u 10:56
savrseno...cestitatam Kikismile120
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
martina1306 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 189
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje martina1306 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2010 u 13:14
predobro :) svaka cast smile211
Na vrh
tatjanabajcic View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2010 u 13:37
Ma ovo za secerko je super posuda.
Ako mogu savjet, ne idi salvetu preko salvete, imas fantom flomaster za kupiti , stavi sta hoces evo note dolje a leptira gore, i oznacis, izrezes i lijepis, probaj, ici ce prvi pute tesko ali kasnije ide lakse.
Prvo stavi leptira, a preko njega namotiras rupu s notama. Mora biti tesko, meni je jer ja radim s drvofiksom, sada cu kupiti ljepilo, jer ovo koje imam je jako rijetko, pa moram potraziti ono gusce.Probaj na necemu, javi kako ide. Nemoj se ljutiti na savjetu.Pitaj ako nw ide.Slijedeci tjedan ti saljem konce.
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2010 u 13:46
Super savjet,hvala.
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2010 u 18:10
Kad malo bolje razmislim i neznam baš.Zamisli izrezivati rupe u obliku bršljana.Svaki listić.Ne hvala.Ja imam mali trik.Obrati pažnju na leptira.Ispod je bijeli akril.Tako mi je puno lakše.
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2010 u 09:02
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2010 u 10:19
ovo je zaista nesto posebno,bravo majstoricesmile99
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2010 u 18:08
Prekrasno je. Ja sam mislila samo leptira
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2010 u 22:18
prekokrasno odegalce, baš je če-če. Zaljubila sam se na prvi vidim te    
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2010 u 14:25
Moj najstariji rad star najmanje petnaestak godina.Tada još nisam znala da podloga mora biti bijela.

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2010 u 14:32
Pa i ne mora biti . Nekada se dobiju lijepi efekti i sa podlogom u boji.
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2010 u 14:39
Stalno se spremam raditi nešto sa neofarbanim drvom.Dobro ispadne ako je salveta jako tanka.
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2010 u 15:30
Mozes i na tanku salveteu sve raditi, ali Bibi je kupila
Salvetno ljepilo o Vive, i super je jer je jako jako gusto, nije rijetko i ne rastvara salvetu. Ja radim isa
drvofiksom, ali onda ide teze, jer lijepim ispod komad po komad.
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2010 u 16:38
Kiki,bas me prijatno iznenadilo da se vec tako dugo bavis ovim poslom i to uspjesno sto se vidi po tvojim radovima...e neka si stavila svoj stariji rad ,lijepo se podsjetiti jer si od sviju nas prvi radovi slicni.....divim ti se da te jos ljubav prema decoupagu jos drzi. pozzzsmile73
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2010 u 07:11
jako lijepo ogledalce, oduševljena sam....
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
Na vrh
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2010 u 09:18
predivno,posebno ogledalo a i ostalo je suuuper!drago mi je vidjeti ove starije radove,sjetim se odmah i svojih početaka i koliko god se činili zapravo početnički dragi su jer je vjerujem u njih uloženo najviše ljubavi!Bravo Kike!!!Clap
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2010 u 09:23
smile78Hvala cure.
Na vrh
waterlily View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 709
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje waterlily Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2010 u 15:36
Prekrasno Kiki!!!smile227

Ogledalce je ispalo kao iz vilinske priče!
Želja i ljubav su krila za velika djela
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3031323334 112>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.