Slavica - moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334 55> |
Korisnik | |
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
iskreno? opalila sam na tur koliko sam široka i dugačka (ups više okruglasta) na ovu tacnu... kakvo dobro kombiniranje otiva, dorada boje.... PREDOBRO...ali zaista PREDOBRO!!!!
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mima051 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 325 |
Slavice,prekrasne si radove napravila od kada sam bila aktivno u tvojoj galeriji...Najljepši su mi oni koji me posjećaju na ljeto i more......Motiv magarčića mi je tako drag,to mi je preslatka životinjica
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
E moja Slave,izgleda da u ovom slučaju vrijedi ono da se svi vraćamo svojim korijenima,pa tako i kineska kutijica,šala mala.Žao mi je iskreno da je bio slab promet,ali držite se,valjda će do ljeta biti bolje.
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
HVALA VAM OD SRCA
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ova tacna je pravi suvenir sa Jadrana, masline, lavanda, školjke, barka i tovar
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Imaš pravo-to ti je Dalmacija u malom!
![]() |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Prekrasna tacna svega pomalo a ničega previše, aman - taman. Baš Dalmacija u malom
|
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Tacna je predivna Slavice baš prave male minijature od motiva spojene u jednu cjelinu. Baš prekrasno. Jako mi se sviđa
![]() |
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
smijem prepisati tvoj recept za ovu tacnu - sto duze cuvas salvete to ih na kraju bolje iskombiniras i svi padnu na (izaberite sto)?... ukljucujuci i autoricu ovog posta (biram pozadinu
![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
lluvia,samo naprijed,prepisuj,nemam ja ništa protiv!
![]() |
|
![]() |
|
mirjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
SRETAN ROĐENDAN MALENA.
![]() |
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Bog Slavice,vidim te na vrhu i kažem hajde da vidim što ima nova,a kad tamo čest.za rođendan,pa se evo ija pridružujem toj želji.
|
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
Draga moja želim ti obilje zdravlja, sreće i svega onoga što si sama želiš, velika pusa, kata
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
draga Slavice, sretan rodjendan i svako dobro.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
renn ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
![]() |
|
[IMG]http://i31.tinypic.com/k154t1.jpg" />
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Mozes skrivati svoj datum ali netko ipak zna.
Primi moje iskrene cestitke za tvoj rodjena, i zelim da ti se sve tvoje zelje ispune. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
A to je tebi rođendaaan????????? A ništa ne govoriš!
![]() Sretan ti rođendan Slave, puno dobrog zdravlja i strpljenja za nevolje na koje nailazimo...i naravno da riješiš ono što ti je sad najbitnije!!!! ![]() ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
Sretan rođendan!
![]() |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Uf, slučajno vidjela, drago mi je da jesam...
Sretan rođendan Slavice, puno ljubavi, zdravlja i veselja i da si duhom godinu mlađa kad već moraš biti godinu starija ![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Apsolutno sam impresionirana ovom savršenom kombinacijom mediteranskih motiva,masline ,lavande,mora ...
![]() i ,naravno,sretan rođendan! |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334 55> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |