Razmjena salveta - komentari |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334 48> |
Korisnik | |
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
TaTjana43 stigle salvetice.Slatke su.Hvala.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
jelika ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 509 |
Tatjana43 hvala na salvetama, super su
![]() |
|
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
draga Jelika, hvala ti od srca na mrak salvetama!oduševile su me.
![]() |
|
![]() |
|
kika24 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 26 |
kiki-ko, ana_s stigle salvete..puno hvala prekrasne su
![]() |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Jelika i Kaca danas mi je postar odnio salvete, vjerujem
brzoj dopstavi. |
|
![]() |
|
martina1306 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 29 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 189 |
dosle su mi salvete hvala puno danas saljem za jeliku,renn i file i zao mi je za kasnjenje
![]() |
|
![]() |
|
Angell ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 225 |
Evo i mene napokon,zahvaljujem na salvetama tatjani 43,jeliki i fili..salvete su prekrasne,sada imam još veći gušt raditi..hvala puno
![]() |
|
Slab je onaj koji je izgubio vjeru u sebe.
|
|
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
draga moja Angell, drago mi je. uživaj!
![]() |
|
![]() |
|
File, draga, veliko hvala na predivnim salvetama!
![]() |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
cure
![]() |
|
![]() |
|
kika24 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 26 |
danas su mi stigle nečije salvete, ali nema imena...od koga god da su puno hvala
![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Jelika, stigle su salvetice,ali ti to već znaš jer ja javim na pp.Jedina koja mi se nije javila dali je primila paketić,ni poslala salvete ,ni obrazložila zašto nije je Tatjana s. |
|
|
|
![]() |
|
Sve ok.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
martina1306 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 29 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 189 |
renn file jelika (ja mislim) jesu li vam dosle moje salvete sad mi je niki javila da njoj nisu a isti dan su poslane
|
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
nisu ni meni
|
|
![]() |
|
ooo pa nisu onda nikome ima priko tjedan dana da su poslane
![]() nista saljem sutra ponovo cut ce me one tete u posti
|
|
![]() |
|
Angell ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 225 |
Mare-mostrum hvala ti draga za prekrasne salvete,divna si,pusa...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Cure moje tatjana 43 i baka tanja..stigle salvete,predivne su,baka hvala ti od srca za sve one divne anđele...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
nema na čemu draga, i drugi put!!
![]() |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
TaTjana34: stigle su jučer salvte, puno ti hvala
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334 48> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |