Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj senjski vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj senjski vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3031323334 152>
Korisnik
Poruka
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2010 u 16:47
kamenika, Saxifraga sarmentosa:

borić koji smo donijeli iz šetnje brdom iznad Senja:

u vrtu smo pronašli i jednu gljivu:

moj ljubimac pinus mugo pumilio je predivan:

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2010 u 16:51
prekrasan cvijet lampranthusa:

majčina dušica (macak):

cotula hispida, Kontesina:

geum:

Na vrh
makk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje makk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2010 u 16:56
Draga Sara,
na putu si da od svog vrta napraviš mali botanički vrt.
Lijepo je da si opet s nama.
     (")
    (\|/)
   __L_
   \___/http://cvjetnaoaza.blogspot.com
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2010 u 16:57

zagonetna biljkica koju je MM našao u šetnji Jurjevom:

još jedna od desetak heuchera, sa cvijetom:

projekt "Lupinus u Senju" dobro napreduje:

još malo prkosa:

ogromni maslačak s brda iznad Senja:

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2010 u 17:00
imam i malo makova:

djetelina pri kraju cvatnje

pun vrt mi je ovakvih mravinjaka

cotula u rano jutro:

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2010 u 17:01
picmoljak ostića:

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2010 u 17:04
jošjedna biljkica iz divljine:

pakujac

Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2010 u 17:24
Baš sam uživala u šetnji tvojim vrtom.
Vidjela sam cvijetak kojeg sam nabavila i ja, samo moj je ljubičasti - convulvus. Samo ne znam je li to trajnica ili ljetnica?
Zaista imaš puno biljčica u svom vrtu!
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2010 u 17:50
Draga Sara tvoj vrt je sve ljepši i ljepši, dobiva sve ljepši oblik i sve je bujniji i rascvjetaniji..A sada mi molim te reci koja ti je ovo biljkai gdje je ima za kupiti, već je dugo pokušavam nabavit al u KT je nisam nigdje našla..
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2010 u 18:38
Bravo Sara! Vrt prepun najraznolikijih biljaka, sve lijepo i skladno složeno.
Mislim da su mu pogodovali ovi kišni dani, dok se biljke malo ne priviknu.

(Ona zagonetna biljčica iz Jurjeva mislim da je plectrantus-tamjan)
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2010 u 18:43
Koliko si se samo naradila i napljevila ,ali vidi se, s ljubavlju.
Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2010 u 19:15
Kao prvo, jedva sam dočekala da se vratiš, jer meni forum nije isti Hug nek se nitko ne uvrijedi, kad tebe nema Big%20smile.I sad bih ja trebala postavljati  pitanja ili komentirati pojedine biljčice, o trajalo bi to draga moja Wink...Ali nešto moram primjetiti, panjevi (??? otkud oni tamo Wacko ???) su genijalni , onaj panj što je ukopan je prekrasan također... Čuj, trajaće to vjerovatno još neko vrijeme ali doći ćeš i ti također do onog nekog krajnjeg cilja svakog hobističara vrtlara,a to je bar moje mišljenje rascvijetali i bujan vrt , bar u onom dometu koje ti vrijeme, bura, sunce koje prži i snijeg preko zime to dozvole.Ali napredak prema tom cilju je evidentan Big%20smile Pozdrav Sarić  smile78 !
Na vrh
minimode View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1418
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje minimode Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2010 u 10:05
dobro kaže ivna, napredak u tvom vrtu je preevidentan, zaista puuuno lijepih biljčica se nastanilo, ugodno za oko a vjerujem i dušuWink kada si tamo.
Veli pozdravTongue
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2010 u 10:32
Bit će ovo pravi mediteranski vrt, svaka čast za vrijedne ruke...Clap
život je more
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2010 u 13:23
Vidila sam tvoj senjski vrt na početku kako je izgledao,a vidi sad,grm do grma ,cvjet do cvjeta,a koliko vrsta imašsmile227Uvijek povezujem ,nekako,Senj i buru,jer tamo i je da je ima najviše,a i moj vrt je na udaru bure i pretpostavljam koliko treba energije da se formira vrt kao tvoj i sve čestitkeThumbs%20Up
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2010 u 13:34
Ahoj društvo, hvala obilasku mojeg vrta i lijepim riječima.EmbarrassedEmbarrassedEmbarrassed  

Anči 39, Mari, 5510, Gio, makk, bergenija, stefkaja, OTOK, Kiki-ko?, Ivna, minimode i Lantana - vaše riječi podrške, pohvale, komentari, znače mi jako puno, razveseljavaju me i usrećuju.SmileSmileSmile

Mari, 5510 - moj vrt je uglavnom na suncu, nema baš previše hladovine.

Bergenia - convulvus je trajnica, barem je meni tako rečeno u MBM-u.

Stefkaja - na fotki je sedum, ne znam koji, čim ga ngdje vidim, kupim ti.

Ivna - tri izdubljena panja, dobili smo od susjeda koji radi u šumariji kao
          zahvalu za našu uslugu.

Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2010 u 13:39
Ma Sarić nemoraš ti kupovat..Mislila sam da možda znaš kak se zove, mene jako podsječa na eukaliptus
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2010 u 16:04
morala sam opet navratiti
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2010 u 16:21

O, R.sara koja promjena, naravno na lijepo - ljepše! Nadam se da se niste previše izmorili!

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2010 u 17:43
ovu lijepu gazaniju poslala mi je Lantana:

starinski mirisavi klinčeki:

Shashina zlatoglavica počela je cvasti:

heucheri ne smeta ni bura ni jugo:

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3031323334 152>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,375 sekundi.