Moj senjski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334 152> |
Korisnik | |
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kamenika, Saxifraga sarmentosa:
![]() borić koji smo donijeli iz šetnje brdom iznad Senja:
![]() u vrtu smo pronašli i jednu gljivu:
![]() moj ljubimac pinus mugo pumilio je predivan:
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
prekrasan cvijet lampranthusa:
![]() ![]() majčina dušica (macak):
![]() cotula hispida, Kontesina:
![]() geum:
![]() |
|
![]() |
|
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Draga Sara,
na putu si da od svog vrta napraviš mali botanički vrt. Lijepo je da si opet s nama. |
|
![]() |
|
![]() zagonetna biljkica koju je MM našao u šetnji Jurjevom:
![]() još jedna od desetak heuchera, sa cvijetom:
![]() projekt "Lupinus u Senju" dobro napreduje:
![]() još malo prkosa:
![]() ![]() ogromni maslačak s brda iznad Senja:
![]() |
|
![]() |
|
imam i malo makova:
![]() djetelina pri kraju cvatnje
![]() pun vrt mi je ovakvih mravinjaka
![]() cotula u rano jutro:
![]() |
|
![]() |
|
picmoljak ostića:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
jošjedna biljkica iz divljine:
![]() pakujac
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Baš sam uživala u šetnji tvojim vrtom.
Vidjela sam cvijetak kojeg sam nabavila i ja, samo moj je ljubičasti - convulvus. Samo ne znam je li to trajnica ili ljetnica?
Zaista imaš puno biljčica u svom vrtu!
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Draga Sara tvoj vrt je sve ljepši i ljepši, dobiva sve ljepši oblik i sve je bujniji i rascvjetaniji..A sada mi molim te reci koja ti je ovo biljkai gdje je ima za kupiti, već je dugo pokušavam nabavit al u KT je nisam nigdje našla..
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Bravo Sara! Vrt prepun najraznolikijih biljaka, sve lijepo i skladno složeno.
Mislim da su mu pogodovali ovi kišni dani, dok se biljke malo ne priviknu. (Ona zagonetna biljčica iz Jurjeva mislim da je plectrantus-tamjan) |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Koliko si se samo naradila i napljevila ,ali vidi se, s ljubavlju.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Kao prvo, jedva sam dočekala da se vratiš, jer meni forum nije isti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
dobro kaže ivna, napredak u tvom vrtu je preevidentan, zaista puuuno lijepih biljčica se nastanilo, ugodno za oko a vjerujem i dušu
![]() Veli pozdrav
![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Bit će ovo pravi mediteranski vrt, svaka čast za vrijedne ruke...
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Vidila sam tvoj senjski vrt na početku kako je izgledao,a vidi sad,grm do grma ,cvjet do cvjeta,a koliko vrsta imaš
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ahoj društvo, hvala obilasku mojeg vrta i lijepim riječima.
![]() ![]() ![]() Anči 39, Mari, 5510, Gio, makk, bergenija, stefkaja, OTOK, Kiki-ko?, Ivna, minimode i Lantana - vaše riječi podrške, pohvale, komentari, znače mi jako puno, razveseljavaju me i usrećuju.
![]() ![]() ![]() Mari, 5510 - moj vrt je uglavnom na suncu, nema baš previše hladovine.
Bergenia - convulvus je trajnica, barem je meni tako rečeno u MBM-u.
Stefkaja - na fotki je sedum, ne znam koji, čim ga ngdje vidim, kupim ti.
Ivna - tri izdubljena panja, dobili smo od susjeda koji radi u šumariji kao
zahvalu za našu uslugu.
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Ma Sarić nemoraš ti kupovat..Mislila sam da možda znaš kak se zove, mene jako podsječa na eukaliptus
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
morala sam opet navratiti
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
O, R.sara koja promjena, naravno na lijepo - ljepše! Nadam se da se niste previše izmorili! |
|
![]() |
|
ovu lijepu gazaniju poslala mi je Lantana:
![]() starinski mirisavi klinčeki:
![]() Shashina zlatoglavica počela je cvasti:
![]() heucheri ne smeta ni bura ni jugo:
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334 152> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |