nada-m nova galerija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 30313233> |
Korisnik | |
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
URL=http://www.cvijet.info//slike_cvijeca/decoupage/pisanice/37213.aspx]
|
|
![]() |
|
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
predivna jaja
![]() |
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
ajmeeeeee, koliko si ti već toga stigla napraviti...
![]() prekrasne su, ne znam koja mi je ljepša od koje... ![]() ![]() ![]() p.s. a ja ne bih bila klara, kad ne bih imala sto pitanja... ![]() čime si farbala one plave, ljubičaste, smećkaste i zelene? |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
Hvala Tanja
Klara, Teško mi je i prisjetit se kojim redom i ćime sve sam bojala ove pisanice,ne namjerno nego što mi se u prvoj varijanti nisu sviđale,Prvo sam si zadala tek osnovne nijanse koje želim i to običnim akrilnim bojama pobojala, onako apstraktno,onda su mi bile prešarene,prelazi jako oštri-bez veze.Iza toga da spasim stvar sam malo kontur pastom iz tube htjela popraviti dojam,da, u međuvremenu sam spašavala i sa dekor lakom ,tamo gdje je naranđasto ,to je dekor lak.Na kraju da sve to malo zamaglim i omekšam prelaze i šarenilo, sam upotrebila twin color,u tankim nanosima ,tako da se ispod vidi i podloga, da se ne prekrije totalno prvi ili bar prijašnji sloj, i ne nanosim ga baš po cijeloj površini ,negdje jače ,na drugim mjestima tek malo magličasto,eto neznam koliko sam uspjela dočarati "razvojni put"od stiropora do gotove pisanice. |
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Nada,pisanice su prekrasne.
![]() |
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Sve pisanice su mi krasne - jedna ljepša od druge! Bravo, ti si uistinu krenula na vrijeme s pripremama za Uskrs...
Ali onaj tanjur na kojem su poslikane pisanice.....aaaaaaaaaa....predivan je, toliko nježan i nenametljiv
![]() |
|
![]() |
|
Nena3110 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 98 |
Savršena jaja!
![]() Sve je prekrasno ![]() |
|
http://nena3110.blogspot.com
|
|
![]() |
|
tinki ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 35 |
Jako lijepi radovi, prekrasan je ovaj bijeli namještaj ali posebno mi se sviđaju slike naslikane peglom. Svako malo se vraćam da pogledam ponovo.
|
|
![]() |
|
TaraBraun ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Jako lijepe pisanice, ja se u to ne upuštam ja ću se samo diviti vašim radovima.
|
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Svaka čast za pisanice.
|
|
![]() |
|
bina ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 164 |
svi radovi su izuzetni, vidi se rukai oko majstorice ......svaka čast ......
![]() ![]() |
|
Uz cvijeće i život je ljepši
|
|
![]() |
|
Drage moje -nije me bilo dugo,jer puno radim očekujem veliki, najveći događaj, za dan,dva ili tri postat ću PRABAKA moja unuka je od danas u blnici.Morala sam to reći,jer jednostavno moram.
Maris hvala Jani ti si vrsna majstorica i za tebe nema tajni zanata, pa ni kad su tanjuri ili bilo šta drugo u pitanju. Nena hvala ti Tinki namještaj je za ovu gore spomenutu obitelj,A pegla mi je nova zanimacija samo trenutno nemam vremena za svoje užitke. Tara nema razloga da se ne upustiš u pisanice ,ako ti se sviđaju pitaj ja ću ti reći kako ja radim .ako ti može pomoći,nije ništa teško. Mima ,hvala za lijepe rijeći.Ja za razliku od tebe ne baratam svim mogućim lakovima,za raspucavanje, neznam im ni ime , ja sam na nivou onog prvog i jedinog i dalje nisam odmakla. Bina tebi također hvala |
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Kao prvo čestitke prabaki sa željom da sve protekne u najboljem redu, to je stvarno veliki događaj i malo koja od nas će to dočekati.
Samo kada kažeš da si prabaka onda odmah zamišljam nekakvog bakutanera, a ti si mlada i po stvarnim godinama, a po kreativnosti si još kao zaigrano dijete. Divim se tvojoj nadarenosti i svestranosti, sve što takneš je prekrasno, tako i tvoje "neuspjele" pisanice izgledaju predivno. kad smo već kod pegle, slike su ti divne, a ja kakva već jesam svaštarka, ugledala sam tu famoznu peglu i naravno, kupila ju, a zašto i kada će mi poslužiti, to sam Bog zna. |
|
![]() |
|
tinki ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 35 |
Pridružujem se čestitkama od sveg srca.
|
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
draga nado,
potpisujem sve što su cure napisale... ![]() preteče me jani i uze mi riječi iz tipkovnice... ![]() a bebaču želim dobrodošlicu u kreativni svijet tvoje ljubavi... |
|
![]() |
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Draga Nado - iskreno se veselim s tobom! Bebaču želim svu sreću i zdravlje ovoga svijeta
![]() |
|
![]() |
|
Hvala vam drage moje, preplavili me osječaji , na vaše lijepe rijeći (dobro da nema nikoga doma,šmrc)a kažu da najkasnije do subote mora stići
|
|
![]() |
|
draga nado,
ima li novosti? ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 30313233> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |